Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 29

• 46 285
  • 731
  •   1
Отговори
# 375
Tzarina,бърже бърже да триеш снимките на нАхал.Не мога да я гледам тази персона. Mr. Green

# 376
Нихал ще е много красива  Simple Smile

# 377
Tzarina,бърже бърже да триеш снимките на нАхал.Не мога да я гледам тази персона. Mr. Green

Аз Бихтер не мога да я гледам, ама.... hahaha hahaha hahaha ми се пули я от темата, я от телевизора вечер.

# 378
Хайде тогава да изтрием и всички снимки на БиФтеК...  Mr. Green

# 379
БиФтек. hahaha Joy smile3532

# 380
OК тогава.Компромис  Sunglasses

# 381
Само обърни внимание колко лошо гледа Нихал на една от снимките, дето я прегръща Бехлюл.  Както казваше баба едно време - на таа и изгоре джигера отвътре от злоба hahaha

# 382
Само обърни внимание колко лошо гледа Нихал на една от снимките, дето я прегръща Бехлюл.  Както казваше баба едно време - на таа и изгоре джигера отвътре от злоба hahaha
    smile3532 smile3532 smile3532   

tina86 да ти е живо и здраво момиченцето и само радости да ти носи!  newsm51

Как сте банда? Simple Smile

# 383
  • ... да усещаш мириса на море ...
Бехлюл смени колата, защото журналистите я познаваха и го преследваха за интервюта и той не можа да влезе спокойно, когато беше тръгнал да ходи на клуб. Сега ще я смени, като тази на “чинка” – Ягуар, само че друг модел....

Появяването на бала наистина ще бъде помпозно и забавно (поне според мен ).
За тези, които искат да са там да почват да тренират от сега: Shostakovich - Second Waltz
а танца на Нихал и Бехлюл е на песента “Историята на една любов”. В оригинал тази песен е на испански и в нея се пее:
Ти вече не си до мен мое сърце. В душата ми има само самота. И ако не мога да те видя, защо Бог ме накара да те обичам, за да ме накара да страдам повече. Ти беше причината за моето съществуване. Да те обожавам е моята религия. И в твоите целувки аз открих, топлината която ми донесе. Любовта и страста. Историята на една любов, която няма равна на себе си. Която ме накара да разбера и доброто и лошото. Която ми даде светлина в живота и след това го преобърна. О, какво по-черно от живота, ако твоята любов няма да живее....   (Ако искате да чуете песента в оригинал може да потърсите в ютюб CESARIA EVORA feat TANIA LIBERTAD "HISTORIA DE UN AMOR". Само да ви предупредя, че клипа е много експресивен и не всички могат да го разберат и харесат.  Затова и не давам директен линк.....)
В сериала обаче звучи вариантът на френски
Това е историята на една любов. Това е ридание на две сърца. Един роман, както много други, който би могъл да бъде ваш, на хората тук или някъде по света. Любовта е пламък, които те гори, без да те изгаря. Любовта е сън, който сънуваш, без да спиш. Това е историята на една любов, вечна и обикновена,  която носи всеки ден и добри и лоши неща. С времето, ние се обвързваме или си казваме сбогом, с нощи на терзание и прекрасни сутрини.  Тази история е история позната.  Тези, които са изживяли такава любов, я познават - трагична/наивна или много дълбока, това е единствената песен на света, която никога няма да свърши ...

[превода ми е свободен и през английски, така че не претендирам за точност]

Песента я има и на турски

# 384
   Много хубав текст,отразява изцяло чувствата на Нихал към него,особено оригиналът.Бехлюл с опашка на мен не ми харесва,прилича малко на селски ерген. Оригиналният текст от френски е: Моята история,това е историята на една любов,да не го повтарям превода,но се пее от името на единия в тази любовна история,този,който обича повече.

Последна редакция: пт, 18 фев 2011, 16:07 от charovnica

# 385
Вадете бързо балните рокли за довечера Peace

# 386
Тинче, да ти е жива и здрава  дъщеричката и много да ви радва.  bouquet  bouquet

bouquet newsm59 Gift

# 387
Здравейте ...  Flutter tina86 честита ти рожденничка   . Нека расте безгрижна и засмяна , да бъде твоя радост и отмяна   bouquet .

# 388
Ох,как ме сърбят пръстите да ви копипейстна тук любовни сцени - страст,желание и любов на Бихтер и Бехлюл/ такива с Нахал няма  Wink / ...но като не знам кой, докъде е гледал епизодите,оставям така нещата.

Ок,само едно - 74 оригинален епизод.
 http://www.youtube.com/watch?v=mLBtytLSpwE&feature=related

# 389
Затваряй си очите.  hahaha hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт