Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 29

• 46 270
  • 731
  •   1
Отговори
# 525
Не очаквах, че в 21 век ще има хора, които ще разсъждават като yav4e_mrav4e.

# 526
 Не съм искала да се се заяждам   bouquet,просто бях малко саркастична.
Е, и аз ти отговорих в твоя стил. Мир? Peace

# 527
Densi..................писна ми от тези цитати и смятам да прекратя темата с гуменките или кецовете на Бехлюл но мисля че мога много да споря на тази тема с теб.............и то със снимки , а ако държиш и на дефиле където да пресъстваш лично.....модата си е мода ,а портокола е  много ралично в абитюренските балове няма портокол..........има мода , за мен темата приключи.
Никой не празнува абитюренски бал така както в Б-я,,,,,а в Европа и в другите Балкански страни също е различно

# 528
 Не съм искала да се се заяждам   bouquet,просто бях малко саркастична.
Е, и аз ти отговорих в твоя стил. Мир? Peace
 Разбира се  Hug

# 529
Densi..................писна ми от тези цитати и смятам да прекратя темата с гуменките или кецовете на Бехлюл но мисля че мога много да споря на тази тема с теб.............и то със снимки , а ако държиш и на дефиле където да пресъстваш лично.....модата си е мода ,а портокола е  много ралично в абитюренските балове няма портокол..........има мода , за мен темата приключи.
Никой не празнува абитюренски бал така както в Б-я,,,,,а в Европа и в другите Балкански страни също е различно
Не искам да споря етикета навсякъде е етикет. Абитуриентски бал! Peace

# 530
  • София
Не очаквах, че в 21 век ще има хора, които ще разсъждават като yav4e_mrav4e.
Нещо ти издиша логиката! Laughing Напъни си малко мозъка, попрочети пак какво се пише, намери аргументи и тогава говори за 21 век! Naughty
Канех се и друго да напиша, но няма да вляза в престрелки с директни обиди. Laughing

# 531
А колкото до обяснението ти че маратонките са символ на това какъв е Бехлюл да за мен това обяснение е правино т.е. не правилно, а те подкрепям защото аз също мисля че е така....
Явно сме на едно мнение но говорим на различни езици

# 532
Това, че е отгледан като син, не означава, че Нихал го приема като брат. Чувствата й към него са още от малка. Не случайно, нито Бюлент, нито Нихал му казват батко, а Бехлюл.

Snejka, за да даваш такива доводи трябва да познаваш първо спецификата на езика и второ спецификата на взаимоотношенията в турското общество, кой кога кого как защо баткосва или съответно не го прави.
Това което казваш е обяснение на нещата, което ти си дала на себе си, но то не е вярно.

# 533
Нещо ти издиша логиката! Laughing Напъни си малко мозъка, попрочети пак какво се пише, намери аргументи и тогава говори за 21 век! Naughty
Канех се и друго да напиша, но няма да вляза в престрелки с директни обиди. Laughing

Нито изпитвам нужда да се напъвам, нито да ти доказвам нещо. Нито ти имаш моите разбирания, нито аз твоите. Освен това обиден тон в коментара си не виждам. Така че - успокой се. Не съм на боксов ринг, за да се конфронтирам или да водя престрелки с когото и да е

# 534
  • Пловдив
Е стига де, сега поради отклонения от темата ще се навъртят набързо 50 страници и трябва да се прави нова тема.

# 535
Не мога да си обясня защо всеки който е с различно мнение смята коментара на другия за обида......СПОРА РАЖДА ДИСКУСИЯ....основното правило на форумите .Без използването на цинизми...................................

# 536
  тара-ди  Peace,добре,радвам се,че се разбрахме  Peace
  Светла и какво като се направи нова тема,означава,че има интерес към филма  Peace

# 537
   Кецовете за мен показват нещо-че той е хлапак,незрял ,несериозен,а не че не спазва дрес-кода.Драмата е в характера на всеки един,но този характер се показва и рисува с различни способи,за мен маратонките  са точно такъв индиректен начин за разкриване на човека.Дано съм се изразила достатъчно ясно.
Аз те разбрах и съм на същото мнение Peace
Всеки детайл е от значение,колкото и дребен или незабележим да ни се струва.
Например за мен дрехите на Бихтер символизират романтика и жажда за свобода.
На Фирдевс-власт и сила,прецизност.
Мадмоазел-тя е микс от романтика и ретро стил.

# 538
Чинка .......... Joy Joy Joy Joy

Браво, джанъм!!! Как го измисли!   newsm10

.....Точно: Удари дъното.....Оттук нататък ......жална му майка на Бехлюл!  smile3505

# 539
  • София
Нито изпитвам нужда да се напъвам, нито да ти доказвам нещо. Нито ти имаш моите разбирания, нито аз твоите. Освен това обиден тон в коментара си не виждам. Така че - успокой се. Не съм на боксов ринг, за да се конфронтирам или да водя престрелки с когото и да е
Хахахахха, да не би да реши, че си в състояние да ме развълнуваш? Joy Спокойна съм, чак ми се доспа.
Изобщо не иде реч за разбирания, а за по-прецизна преценка. Ти изобщо не правиш разликата между обсъждане на поведение в художествено произведение, където ситуациите и фактите се нагаждат според замисъла и допустимост на поведение в реалния живот!
Пак питам - колко влюбени в "брат" си от бебета девойки познавате? Вероятно много, щом се приема за "нормално". Laughing

Общи условия

Активация на акаунт