Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 29

• 46 405
  • 731
  •   1
Отговори
# 210
Най-противна ми е Фирдевс. Погледите, интонацията на гласа, маниерите й ме дразнят, а на смеха й  спирам звука. Joy. В снощната серия тя вкарваше дъщеря си в неприятни ситуации пред Аднан. Превърнала е ежедневието си в измисляне и превене на интриги, за да живее охолно. Даже това е единственото й забавление, и от време на време да похарчи пари. Струва ми се, че заради личното си благоденствие, иска брака на Бихтер с Аднана да продължи.

# 211
beren saat *, честит рожден ден. Да си много щастлива, много здрава и с много късмет  Peace
АЗ нямам рожден ден  hahaha Честитих го на emely

# 212
Stefok, не само ти се струва, то си е така. Wink

# 213
  Тя да събира информация,но да я търси съзнателно като дебне  Stop,няма нужда.Какво ще му каже на Бех,той ще отрече всичко,после ще каже на Бих и тя ще изхвърчи скорострелно.
  Не смятам,че Фирдевс иска да спаси брака на дъщеря си само заради себе си.Тя вижда,че връзката им с Бех е общо взето безперспективна.Освен големият срам и позор,който ще се изсипе върху всички,без изключение,тя не ги вижда много ясно двамата как ще се справят в живота.Въобще една неяснота,познава него и нея и не вижда как нещата биха могли да имат добър край,затова всячески се опитва да спаси положениетоЖалко,че накрая и Нихал ще пожертва,а не говори с Бихтер.Не се опитва да я разбере,да й даде съвет,а по заобиколни пътища гледа да я отдалечи от Бех.
   На Бехлюл и цял харем да му спретнат,той иска ли да бъде с Бихтер,нищо не може да го спре,както и нея.

Последна редакция: чт, 17 фев 2011, 12:42 от charovnica

# 214
beren saat *, честит рожден ден. Да си много щастлива, много здрава и с много късмет  Peace
АЗ нямам рожден ден  hahaha Честитих го на emely
хахахаха  smile3532 smile3532 на мен самата.

# 215
Цитат
И тя , и Бешир ги следят от ревност.

Аз пък си мисля, че Мадмоазел ги следи от скука и от любопитство. Както кавате по-напред тя е прекалено порядъчна, целомъдрена и праволинейна, за това тази забранена любов й е много интересна на едно подсъзнателно ниво.

Иначе и мен Бихтер ме отвръщава. Не я съдя, разбирам я, но със злобните си устнички, с преследването на Бехлюл, с огромното си самочувствие просто ми е отвратителна.

Харесвам Нихал- чиста, невинна, готова дори и с прислугата да създаде отношения, без грам чувство за превъзходство, искрено обичаща Бехлюл.

# 216
Цитат
И тя , и Бешир ги следят от ревност.

Иначе и мен Бихтер ме отвръщава. Не я съдя, разбирам я, но със злобните си устнички, с преследването на Бехлюл, с огромното си самочувствие просто ми е отвратителна.

Ама и той Бехлюл като казал ''Въх,не искам те чинке,а пък за другото даже не си и помислям''... Joy

# 217
 Simple Smile
Бехлюл си е спортист според мен:) Той е свикнал да има всяко момиче, което е пожелал.
Но ето- появява се Бихтер, става му интересна, иска да я има, но е невъзможно. От там и желанието му към нея постоянно се засилва.
След като задоволи страстта си, съвсем в стила на този тип мъже, ще започне да се оглежда за следваща.

# 218
  • Пловдив

# 219
JoannaMR ,горе-долу така и ще се окаже Wink

# 220
  Това,че Бихтер е омъжена,означава ли че не обича искрено?
  Мислех си за Бешир,ето момчето учи,иска да постигне нещо в живота си,ако чувствата му бяха споделени от Нихал,щяха да са прексрасна двойка и да са щастливи.Без значение ,че той сега работи за тях.Аднан мисля,че не е  толкова тесногръд.В много отношения,той превъзхожда Бехлюл-сериозен и отговорен е,способен е да обича само една жена и да  е верен на чувствата си,макар и несподелелни.

# 221
Мен ме дразнят всички...
Тогава защо гледаш? Не, че ти държа сметка, просто ми е чудно защо гледаш нещо, в което всичко те дразни!?

Единствените навлеци в къщата са Фирдевс и Катя. Бихтер е съпруга на Аднан, а Пейкер и Нихат идват на гости.

Ами това, че ме дразнят, не значи, че не ми е интересно да гледам. Mr. Green Напротив, всички са много пълнокръвни образи, нито съвсем бели, нито съвсем черни.

# 222
 Това,че Бихтер е омъжена,означава ли че не обича искрено?  
Кого да обича, Бехлюл ли? Тя го желае. Разликата е огромна.

# 223
  • БГ
Според мен мадмоазел изобщо не я мъчи ревност.Тя просто се страхува от последствията,които ще настъпят след скандалът от забанената любов.Тя още не е съвсем наясно коя точно е била с Бех - Нихал или Бихтер.Признанието на Бешир и после думите на Нихал я объркаха.
И е несправедливо да я обвиняваме в следене и дебнене - аз разбирам нейната реакция.
Тя е живяла до идването на двете разпасани авантюритски - майка и щерка - спокоен,уравновесен живот,семейството е с голям авторитет в обществото.И това в Турция е много важно-чест,достойнство,семейство.От неприятностите бягат като дявол от тамян.
И какво ще се случи,ако Нихал е завъртяла любов с братовчед си - шок и ужас!Всичко ще се срине - мечти,планове,кариера.От това се страхува Мадмоазел и затова иска да разбере коя от къщата върти любов с Бех.Ако е Бихтер - тя ,според мен би била доволна - така се потвърждава мнението й за тази въртиопашка и може да съжалява Аднан,но децата ,на които е отдала живота си няма да пострадат.

А за Бихтер сте прави - отвратителна е!тя съблазни Бехлюл,тя му даде аванси,че нещо би могло да се случи,да тя го предизвика да опозори семейството си,защота Бихтер няма какво да губи-нейното семейство отдавна е опозорено с фалита и самоубийството на баща й.
Я как се сети да изтегли от банката не 2 хиляди, а 200 хилади долара - светата вода ненапита!
Направо тормози Бех сексуално като се лигави с Аднан в негово присъствие

# 224
Бихтер го желае и го обича. Не одобрявам случващото се, но фактът си е факт. Wink
За Бехлюл по съм съгласна да твърдя, че само я желае. Поне на този етап.

Общи условия

Активация на акаунт