Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 29

• 46 352
  • 731
  •   1
Отговори
# 240
  То е ясно,че и двамата са виновни,единия без другия нищо не би направил.Бихтер трябваше да  спре нещата,а Бехлюл не трябваше и да си помисля за нея.
  Опитите за спасение бяха веднага след като се върна от летището,в този момент реши,че не си струва да е с него,затова по-добре беше да насочи усилията  си към Аднан,неуспешни ,разбира се.Но всяко нейно действие  да е подчинено на някакви други неща,мосля,че все още не е тотално обсебена от Бехлюл. Иначе излиза,че се е върнала обратно само ,за да го дразни,а в онзи момент тя просто прецени кое  е най-добре за нея.Както и да е,всеки си има различно виждане за нещата.
   Лек ден  от мен  Grinning

# 241
Все Бихтер го предизвиква,а изпълнението му с хеликоптера какво беше
=========================================================

Постъпка на един зрял мъж''Ти мъ нищеш,ама аз шъ ти покажа как кон яде боб" Rolling Eyes

Абе, детинска му работа Mr. Green
Уж толкова развълнуван от думите на снаха си - хоп-скок - "како" идвам си... hahaha hahaha
Точно казано hahaha hahaha

# 242
Кога изписахте 17 стр... аз гласувах с опция, нито една от тези любови. Да ви кажа честно, аз не съм във възторг от сценария и посоката, накъдето се развиват събитията, но изпълнението е толкова силно, актьорите са толкова убедителни, та затова си струва. Наистина филма е направен много обстоятелствено, органично, но основната линия е, че двама млади се обичат, и има пречки между тях, за да са заедно. Трябва да сме малко по-ларж и широко-скроени, имайки впредвид този факт. Големи критики отнесоха горките...

# 243
И да не забравяне ,че оригиналното заглавие на сериала е ЗАБРАНЕНА ЛюБОВ. Peace

# 244
Кога изписахте 17 стр... аз гласувах с опция, нито една от тези любови. Да ви кажа честно, аз не съм във възторг от сценария и посоката, накъдето се развиват събитията, но изпълнението е толкова силно, актьорите са толкова убедителни, та затова си струва. Наистина филма е направен много обстоятелствено, органично, но основната линия е, че двама млади се обичат, и има пречки между тях, за да са заедно. Трябва да сме малко по-ларж и широко-скроени, имайки впредвид този факт. Големи критики отнесоха горките...
newsm10

# 245
  • Пловдив
Абе ще видите след серия и половина. Стига сте спорили. Искат се,
ама още и двамата се опъват. Чака ни много красота. Има ли
значение кой пръв провокира другия. Любов се прави от двама души.
Щом гледаме, значи ни е интересно. Колко красота има....още......

# 246

Aski i memnu от 1975 г.,Аднан,Нихал,Бихтер,Мамзел,Бюлент

# 247
  • ... да усещаш мириса на море ...
Мисля, че Бехлюл реши да се връща с хеликоптера, когато Бихтер го “напъди”, защото не можеше да понесе така да се разделят, след толкова тежки думи... и тя от своя страна не можа да понесе мисълта че той може да умре, а последното нещо, което е чул от нея е гняв и омраза, и от своя страна го “възнагради” в стаята...  [... и за каква мъгла ставаше въпрос, то си беше пясъчна буря].  Но той беше този, който предложи да си кажат сбогом  и тя прие, той ще се заключи в стаята си, но .... (тук следват бъдещи събития)
Бех нападна Бешир, защото той му се озъби, а това не е поведение на прислуга. Бех е последния в тази къща, който ще търпи това. Както писаха и доста от вас, не мисля че Бешир има право да се меси в чувствата на Нихал. Тогава той защо да откликне на Джамиле?.....
И аз не разбрах защо Мам’зел тръгна да прави следствен експеримент, какво се вижда аджеба, от градината, прведи да е говорила с Бешир. Но си мисля, че в конкретния случай тя предполагаше, че е свързано с Нихал (знае за чуствата и към Бех, може да предполага за Бешир) и тъй като това не и е безразлично, тя държеше да знае, за да я предпази. Друг е въпроса, че когато Нихал отрече и Бих се появи на вратата, тя нареди пъзела...
Когато писах че Бех е обсипал Нихал с мили думи, имах предвид, че самата сцена беше мила, а не че и засвидетелства някакви чувства. Той самия не си дава сметка, че налива масло в любовния огън, който се разпалва в Нихал. За него тя все още е сестра, но много скоро може би ще я види и в друга светлина (подготовката за бала). А в серията, която ще гледаме в понеделник, има една сцена в която безгрижно се закачат Нихал и Бехлюл (както винаги до тогава) и всички на масата: Аднан, Бихтер, Фирдевс, Дениз, ги следят, всеки със собствените си подозрения... Това го казвам, защото някой беше писал, че на Аднан, не му пукало, че Нихал е влюбена в Бех. Той съвсем не е забравил за това.....

Darinka,  благодаря ти, но нямах предвид тази (а една със залез, нощ, море), но няма да настоявам повече.....  Confused

# 248
     Предложението за раздяла дойде от Бихтер  Peace  Аднан може и да  не е забравил,но не предприема нищо,държи се незаинтересовано,явява се само страничен наблюдател.

Последна редакция: чт, 17 фев 2011, 16:52 от charovnica

# 249

Гримът прави чудеса понякога! Нищо лично, но тук Берен изглежда ужасно. Неможаха ли да я понаправят за тази сцена.

# 250
  • Пловдив

# 251
Извинете ме, но не разбирам кое и е красивото на тази ситуация?

# 252
  • sofia
Ама тя е в басейн, не върви да е гримирана и спретната някак - много е изкуствено, пък и няма смисъл - кой ходи да спортува спретнат и нацапотен като за ревю  newsm78

На коя ситуация - 'айде да се абстрахираме леко и да погледнем Бехтер и Бехлюл - не са ли красиви - погледите им, докосванията им, изобщо за мен има страхотна тръпка в това...ами красиво е....

# 253

Току- що изгледах снощният епизод ! Мадмоазел не ме разочарова , знаех си аз ,че не е чак толкова "бяла и добра " Wink Разликата между нея и Фирдевс , е в начина покойто правят нещата - на Ферди и стиска да застане "срещу вятъра " и да каже - да , така е , лоша съм , манипулаторка съм , бъркам се в живота на хората и им скъсвам нервите понякога ! Дениз прави всичко това , но се крие зад маската на добродетелта ! Предпочитам срещу мен да имам човек като Фирдевс , знам какво мога да очаквам от нея ! Сещам се за поговорката - "Господи , пази ме от приятели , от враговете аз сам ще се пазя !"
А Бехлюл и Бихтер продължват да се борят с чувствата си , но битката е неравностойна - няма как да се противопоставят на нещо , което е по- силно и от двамата ! Peace
Искам да попитам дали скоро ще се разбере за болестта на Бешир ? Сигурно като се яви на военната комисия или ?

# 254
Впрочем нали Бихтер искаше да избяга с Бехлюл, а той можеше да издържа и двамата? Тогава защо им бяха 200 хил. долара?

Общи условия

Активация на акаунт