Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 29

• 46 314
  • 731
  •   1
Отговори
# 435
Стана ми тъжно за мадмоазел, самотна в стаята си. А Нихал е като нейно дете Praynig

# 436
Мен пък Нихал не ме впечатли...  Cry

Момичета да не е да изпишете много,че аз отивам на малко пътешествие и няма да мога да ви следя събота и неделя.  Cry Желая ви приятен уикенд и много емоций,за да си говорим в понеделник.
  Hug

# 437
Сара, ще го напишеш ли, моля и в оригинал и в превод? Ако имаш време, разбира се  Laughing
NotAproved  Joy, предполагам, така като ги гледам, че в секса поне не са имали проблем  Wink Иначе, абсолютно подкрепям написаното, особено след като изгледах филма докрай.

Специално за Bomboto и за всички, които харесват Histoire d'Un Amour (Историята на една любов), но тук изказана и изпята в балкански вариант.

Танцувайте с Бехлюл...  Grinning

http://www.youtube.com/watch?v=MxxjfvRMRKA

Benim bütün rüyalarım seninle
Всчиките ми мечти са за теб

Her sabah uyanırsın benimle
Всяка сутрин се събуждаш до мен
Sen beni hatırlarsın şarkılar yazardı dersin
За теб съм просто онзи, който пише песни
Seneler sonra yine
След много години отново.

Aklında öyle kalsın
Но нека така си остане.

Sevenin yolu açık olsun sevgilim
За влюбените сърца няма затворени пътища
Biz aşkı aşktan daha çok sevdik sevgilim
Обичахме любовта неистово
Uzun sahiller boyunca
Обходих безкрайни брегове
Yürüsem sessiz usulca
Мълчаливо и незабелязано
Sığınacağım liman yok
Но не открих подслон в никое пристанище,
Sevgilim senden başka
Любима, освен в твоето.

Benim bütün dualarım seninle
Всичките ми молитви са за теб
Ah unutmak ne yalan kelime
Измамна дума е забравата
Aklında öyle kalsın
Но нека така си остане.

Sevenin yolu açık olsun sevgilim
За влюбените сърца няма затворени пътища
Biz aşkı aşktan daha çok sevdik sevgilim
Обичахме любовта неистово
Ben ne sahiller dolaştım
Какви ли не брегове прегърщах
Denizler fırtınalarda
Морета и бури
Ve bir sahile ulaştım
Но се приютих на бряг
Kimse yok benden başka
Където съществуваш единствено Ти.

Всичките ми мечти са за теб
Sen beni hatırlarsın bir gitar sesi duyarsın
За теб съм просто онзи, който свири на китара
Aklında öyle kalsın
Но нека така си остане.

# 438
мале мале мале бих. е много отчаяно влюбена, сякаш тези думи "обичам те" той ги е чакал цяла вечност, така притвори очи в сладострастие чак н амене ми стана кеф  Mr. Green Mr. Green  Mr. Green как му се молеше за 1 ден мацката Whistling

# 439
Чинка побърза да каже, че е влюбена. Уплаши се Бехлюл да не залитне по Нихал. Фирдевс и тя си няма друга работа.

# 440
тъкмо щях да кажа, че голяма злобичка тая Бихтер и ето че ми стана мъчно за нея  Embarassed

# 441
Чинка побърза да каже, че е влюбена. Уплаши се Бехлюл да не залитне по Нихал. Фирдевс и тя си няма друга работа.
Ами моли му се Бихтер, защото е отчаяна. Защото видя, че не е единствената жена на този свят. А и много й станаха конкурентките - Елиф, Нихал...
За мен Бихтер удари дъното, повече няма накъде да пада. Оттук нататък ще е само въпрос на време за консумиране, изживяване на тази връзка и за развитието й към трагичният край.

# 442
Бихтер  Cry : Съгласна съм и за един ден!  #Crazy

# 443
  • Pleven, Bulgaria
Бехлюл колко беше доволен от думите на Бихтер сякаш само това и чакаше,сега ще видим дали са истински неговите думи,защото аз на думите на такива като него не вярвам,а Бихтер настина е влюбена или просто трябваше да го каче да не го загуби наистина не мога да дам категоричен отговор от едни думи.Серията като цяло беше много въздействаща и вълнуваща.Страшно много ми хареса както роклята,така и самата Нихал

# 444
anastasiq1, angel_sin, Dar_ling, dennii, divi divaneto, ema153, ganu6ka, ios, joglio, KeNiA, lora666, masamara, Mirela__, nedkaangelova, nelka123, pam_pam, pepina1965, Pln_10, redemi, sladko_frape, sofika, villy, yolli_er, Дара, лава, мери шели, Нати 26, хабиби, Хенриета-Анна (+ 9 Скрит/и) и 57 Гости преглежда(т) тази тема

# 445
Тъкмо гледах бтв и съобщиха за азра и николай.Аз ще го поздравя лично живее до нас  Laughing
И те ли са в Каменна?

# 446
Роклята на Нихал ми хареса, прическата и не. Но грима беше много подходящ за нея.
Колко объркан е живота понякога. Колко щеше да е хубаво да си се вземат мадам и Аднан, толкова си отиват и толкова добре щяха да гледат децата си.
Бихтер от ревност и злоба каза, че го обича. Той съм сигурна че я обича, но тя го каза май само от ревност и злоба. А и баба Фирда просто я разби. Напи се като "свиня" за да се развихри и да се моли на мухльото.

# 447
Тъкмо гледах бтв и съобщиха за азра и николай.Аз ще го поздравя лично живее до нас  Laughing
И те ли са в Каменна?
да  Laughing

# 448
Бихтер  Cry : Съгласна съм и за един ден!  #Crazy

ЧЕ ТО ЗА ЕДИН ДЕН КОЕ ПО НАПРЕД newsm78

# 449
           Добър вечер,серията беше прекрасна.Нихал просто сияеше,беше много красива и лъчезарна.Сцената като й връчваха дипломата беше трогателна,сълзите в очите на Аднан,браво прекрасно играят,бащината му гордост и радост,после на гробището и думите към майка  й,развълнуваха ме.
           Бихтер,ах,Бихтер защо се предаде така бързо? Изревнува много от Нихал,но дори и тя беше искрено учудена от преобразяването й.Бехлюл реши да я зарадва,/Нихал/показа благородство в тази серия.Казваше й думите,които заслужава да чуе,но дали наистина ги мисли или просто реши да я накара да се чувства специална,още не знам.  Озаряването на лицето му,когато говори с Бихтер ме навежда по-скоро на втория вариант.А той направо се разтопи като чу думите й. Тя наистина го обича и иска да бъде с него.Пийна си малко и си каза всичко,а Фирдевс само сипва сол в раната.
         Не мисля,че залага на кекса ,за да го задържи,той и от другаде си го получава,но не се е задържал.За мен тя иска да му се отдаде изцяло и напълно,с цялото си същество,нещо непознато за нея досега.
        Той също й каза,че я обича,да видим колко думите се припокриват с делата.
        Бихтер му каза онова,което чувства от безсилие пред мощта на чувствата,а не от ревност и злоба.Тя наистина мисли това,което изрече.Бихтер не е толкова черна и тя има сърце.
         Фразата за единия ден Бех й го каза на кея,сега тя му я върна.Готова е на всичко ,за да е с него,само не знае,че един ден няма да й е достатъчен.
         Един ден е малко време,но важно е как е изживян този ден,защото понякога събитията от цял един живот не могат да го запълнят.

Последна редакция: пт, 18 фев 2011, 21:34 от charovnica

Общи условия

Активация на акаунт