Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 29

• 46 203
  • 731
  •   1
Отговори
# 480
  А Бихтер иска един ден,който да запълни целият й останал живот.Тя страда,да ,и има нужда от него-да сподели болката си и да намери тишина,топлина,утешение и въобще всичко.
  Гала добре дошла в редиците   bouquet
  Анастасия 1,благодаря  Hug

# 481

"А защо побърза да направи напук на майка си тогава? Що не помисли колко е млада и че Аднан по никакъв начин няма да кореспондира с нея, с младата й кръв, с потребностите й. Сетила се и тя, че имала любов за изживяване, когато се обърна каруцата вече."

Много често на човек в живота му се случва да постъпи по начин,който за момента смята,че е най-правилния!
Пък и не може да се очаква от едно толкова младо момиче да преценя ситуацията и да предвижда напред във времето поради липса на достатъчно житейски опит!
Не оправдавам!Просто гледам и виждам какво се случва във всеки един момент от живота в сериите на тези хора.Това може да се случи и на мен,и на всеки общо взето!Ще се питам ли въобще защо съм се омъжила преди,за да съм заета сега?И ще жертвам ли младостта си,която е един път в живота?
Когато Бихтер се прибере в спалнята направо и мен ме избива секлет!Тапицерията е избрана в златисто-точно като в златна клетка!
Затова казвам,че иска да изживее младостта си-па макар и за един ден!

# 482
  • София
Мисля, че има нещо перверзно в увлечението на нихалчето - все пак Бехлюл и е "брат", живяли са в едно семейство, като брат и сестра и то от нейна бебешка възраст. Не е читава тая работа - изведнъж любовни трепети. newsm78
Що за бал ни показаха?!? Никакво парти, пресилени речи на тържеството и места на 1-я ред, прическа и грим от бавачката....

# 483
Нищо перверзно няма според мен. Отгледани са заедно и са много далечни роднини. Другата връзка във филма е по-перверзната Peace

# 484

"А защо побърза да направи напук на майка си тогава? Що не помисли колко е млада и че Аднан по никакъв начин няма да кореспондира с нея, с младата й кръв, с потребностите й. Сетила се и тя, че имала любов за изживяване, когато се обърна каруцата вече."

Много често на човек в живота му се случва да постъпи по начин,който за момента смята,че е най-правилния!
Пък и не може да се очаква от едно толкова младо момиче да преценя ситуацията и да предвижда напред във времето поради липса на достатъчно житейски опит!
Не оправдавам!Просто гледам и виждам какво се случва във всеки един момент от живота в сериите на тези хора.Това може да се случи и на мен,и на всеки общо взето!Ще се питам ли въобще защо съм се омъжила преди,за да съм заета сега?И ще жертвам ли младостта си,която е един път в живота?
Когато Бихтер се прибере в спалнята направо и мен ме избива секлет!Тапицерията е избрана в златисто-точно като в златна клетка!
Затова казвам,че иска да изживее младостта си-па макар и за един ден!

Ето тове

# 485
Мен пък Нихал и Бехлюл ми харесаха като двойка. До нея той стои много добре и мъжествено, а тя изглежда още по-крехка, като статуетка. Heart Eyes

# 486
Имах предви това е..........човек да каже че би го направил без да бъде осъждан

# 487
Мен пък Нихал и Бехлюл ми харесаха като двойка. До нея той стои много добре и мъжествено, а тя изглежда още по-крехка, като статуетка. Heart Eyes
Абсолютно точно.

# 488
 Само да вметна Бехлюл как го бяха барнали с тия кецки с бели подметки ,направо ме застреляха  hahaha Момичето  с вечерна рокля,той с маратонки,недогледали са  малко нещата,и той трябваше да тежкарее подобаващо. Ама сигурно и това не е случайно,показват го като хлапак,а не като мъж с тежест.
Че какво му беше на кецките? Модерни са. А, бе супер си беше Бехлюл.

НА ТОВА СЕ КАЗВА -СПОРТНО ЕЛЕГАНТЕН СТИЛ И НА МЕН МИ ХАРЕСА
Пише се с малки букви във форумите, защото другото се приема за крещане. Peace
И много моля костюм с кецки на тържествен бал е недопустимо. Кежуъл да за площада, но с кецки на бал няма начин.

# 489
  • Пловдив
Оххх,голяма съм кукувица.Гледам сега отново епизодите и по едно време айфона звъни -скачам и бягам да отговарям.Оказа се,че е от  телефона на Бехлюл във филма.
Да поясня,че имам същия мобилен като Бихлюл и същата мелодия.

Извинявай,били ми казала как се казва тая мелодия от айфона,че мн я искам?!
[/quo

ОРИГИНАЛНАТА МЕЛОДИЯ НА НОКИА

По-точно,дай ми линк на песента или просто ми напиши име и заглавие,че такак не я намирам.Извинявай,че те занимавам с глупости.

# 490
Мисля, че има нещо перверзно в увлечението на нихалчето - все пак Бехлюл и е "брат", живяли са в едно семейство, като брат и сестра и то от нейна бебешка възраст. Не е читава тая работа - изведнъж любовни трепети. newsm78
Що за бал ни показаха?!? Никакво парти, пресилени речи на тържеството и места на 1-я ред, прическа и грим от бавачката....

В Турция абитуриентските балове не се отбелязават толкова помпозно като у нас...,то едва ли някъде другаде има подобна показност Whistling

# 491
Аз мисля че Нихал и Бехлюл биха били най неподходящата двойка......толкова са различни тя е нежна по свой си начин за възраста си, за копнежа си за това какво очаква от любовта като любов.
И той .......с тази забранена любов за която плаща цена която той трябва да заплати, а не някой по силен от него

# 492
  • София
Нищо перверзно няма според мен. Отгледани са заедно и са много далечни роднини. Другата връзка във филма е по-перверзната Peace
Нееее, другата връзка има стотици хиляди аналози в реалността. Но деца отгледани заедно в едно семейство от ранна детска възраст и изведнъж да погледнеш "брат" си, като обект на интимност... Shocked Фактът, че са далечни роднини е известен, но не би могъл да предизвика такъв обрат в отношенията. Пак натъртвам - иде реч за отношения на деца, отгледани, като брат и сестра. ooooh!

# 493
   yav4e_mrav4e и аз мислех като теб в началото за Бех и Нихал поради същите съображения. За всеки различна връзка е перверзна-за едните Б и Б,за другите,Б и Н. Ако приемем Бехлюл за син на Аднан и оттам недопустимостта на връзката му с Бих,защо тогава на връзката му с Нихал се казва като оправдание,че са далечни роднини.Като е син,ще е син,а оттам и брат,следователно и връзката му с Нихал не е в реда на нещата,поне за мен.

Нееее, другата връзка има стотици хиляди аналози в реалността. Но деца отгледани заедно в едно семейство от ранна детска възраст и изведнъж да погледнеш "брат" си, като обект на интимност... Shocked Фактът, че са далечни роднини е известен, но не би могъл да предизвика такъв обрат в отношенията. Пак натъртвам - иде реч за отношения на деца, отгледани, като брат и сестра. ooooh!
 Подкрепям напълно.Дори и Бехлюл без Бихтер,пак мисля,че не е редна връзката му с Нихал.Кръвната връзка в случая не е толкова важна,колкото взаимоотношенията им,изградени на базата брат-сестра,отгледани от бебета заедно.Ако той беше дошъл преди няколко години и тя вече е голямо момиче,да ,но така...

# 494
Нееее, другата връзка има стотици хиляди аналози в реалността. Но деца отгледани заедно в едно семейство от ранна детска възраст и изведнъж да погледнеш "брат" си, като обект на интимност... Shocked Факта, че са далечни роднини е известен, но не би могъл да предизвика такъв обрат в отношенията. Пак натъртвам - иде реч за отношения на деца, отгледани, като брат и сестра. ooooh!
Подкрепям.

Общи условия

Активация на акаунт