Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 29

• 46 205
  • 731
  •   1
Отговори
# 465
# 466
подкрепям те на 100%

# 467
 Само да вметна Бехлюл как го бяха барнали с тия кецки с бели подметки ,направо ме застреляха  hahaha Момичето  с вечерна рокля,той с маратонки,недогледали са  малко нещата,и той трябваше да тежкарее подобаващо. Ама сигурно и това не е случайно,показват го като хлапак,а не като мъж с тежест.
Че какво му беше на кецките? Модерни са. А, бе супер си беше Бехлюл.

# 468
# 469
 Само да вметна Бехлюл как го бяха барнали с тия кецки с бели подметки ,направо ме застреляха  hahaha Момичето  с вечерна рокля,той с маратонки,недогледали са  малко нещата,и той трябваше да тежкарее подобаващо. Ама сигурно и това не е случайно,показват го като хлапак,а не като мъж с тежест.

НА ТОВА СЕ КАЗВА -СПОРТНО ЕЛЕГАНТЕН СТИЛ И НА МЕН МИ ХАРЕСА

# 470
Надявам се снимките да ви харесат! Останах без пръсти  #Crazy

# 471
...............Пролетна вечер,млади хора,които се харесват,бални вълнения!Задявки,ухажвания!Усмивки!Фоерверки!
Това наистина е страдание!Аз останах няма пред това,което прочетох в очите и.Тя не само иска Бехлюл,тя иска младостта и свободата си обратно!Да ги изживее пълноценно,със страст!Па макар и за един ден!!!

А защо побърза да направи напук на майка си тогава? Що не помисли колко е млада и че Аднан по никакъв начин няма да кореспондира с нея, с младата й кръв, с потребностите й. Сетила се и тя, че имала любов за изживяване, когато се обърна каруцата вече.

# 472
  Стилът,че е спортно-елегантен е ясно,но поводът е строго официален и такъв стил поне за мен ,не върви.Както казах предполагам и това не е случайно.
  Снимките са супер,благодарим       bouquet
  Царина и ти си права,за жалост,не помисли за псоледствията,а се впусна с главата напред в този брак,а сега постъпва отново така и с тази връзка. Всеки си носи сам кръста,тежестта от решенията му-правилни или грешни пада изцяло върху него.

Последна редакция: пт, 18 фев 2011, 21:56 от charovnica

# 473
Благодаря ти , charovnica ! Радвам се, че ви харесват!

# 474
здравейте,
приемате ли нови попълнения в отбора  bowuu

от 2-3 теми насам ви чета и все не ми остава време да пиша,а и с такава скорост пишете  Crazy,че аз до де се включа и забравям какво съм искала да кажа  Mr. Green

но след тази серия не се стърпях - много прочувствена,много нежна.
и също подкрепям мнението на  usmivkata20 - също мисля,че тя страда не само за Бехлюл. а ,що се отнася до кога се е сетила- еми,малко късно,факт, но и тази постъпка си има своята предистория.

# 475
gala. , заповядай!!   bouquet Добре дошла!

# 476
Цитат от  charovnica - Един ден е малко време,но важно е как е изживян този ден,защото понякога събитията от цял един живот не могат да го запълнят. Колко е вярно това newsm10 newsm10 newsm10  Но,не всеки може да го разбере Peace

# 477
Цитат от  charovnica - Един ден е малко време,но важно е как е изживян този ден,защото понякога събитията от цял един живот не могат да го запълнят. Колко е вярно това newsm10 newsm10 newsm10  Но,не всеки може да го разбере Peace
Напълно съм съгласна, че не всеки го разбира!  Peace

# 478

НА ТОВА СЕ КАЗВА -СПОРТНО ЕЛЕГАНТЕН СТИЛ И НА МЕН МИ ХАРЕСА

Да,но не подхожда на толкова официална обстановка Peace

# 479
Аз мисля че от толкова турски филми който ни предоставиха възможността да обсъждаме различни житейски ситуаций можем да си извадим един извод -че човек не трябва да е толкова тесногръд към грешките на другите защото никой не е зстрахован към подобна грешка“
Любовта не пита, тя е продукт на действие и само тои който може да си позволи да е изживее я опавдава.......а мен това е факт макар че аз не съм точно от тези типажи

Общи условия

Активация на акаунт