прене и гладене на черни дънки

• 2 089
  • 5
  •   1
Отговори
 ooooh!моля кажете как перете и гладите черните дънки, така че да не стават на бели линии? взимала съм  различни марки дънки, пера отделно само с тъмни дрехи, гладя ги с нормална ютия на режим памук и вииииииииииинаги стават на гадни линии, които много личат, направо се отчайвам вече, а мъже ми много ги носи, че костюм не му се облича; помагайте с опит Praynig

# 1
  • Бургас
Черните дрехи се перат с препарати за черно,сега има много видове на пазара.По-слаби са и не избледняват цветовете от тях.Гладенето става най-лесно със ръкавник-пъхаш крачолите и гладиш,може и да го обърнеш наопаки със шевовете навън.Така гладя всички панталони и не се получават гънки и черти.

# 2
  • град-държава
В пералнята ги пускай обърнати наобратно, иначе аз ги гладя със силна ютия пак наобратно.
Нямаме черни дънки и двамата и по принцип не ползвам препарати за тъмни дрехи, ползвам си универсален прах за дрехи и спално бельо и гел за фините неща.

# 3
Програма с допълнително изплакване, цветоулавящи кърпички и гладене задължително от вътрешната страна

# 4
Корал за черно пране, програма на 40 градуса за деликатни и фини тъкани.
Когато переш именно черни дънки е важно прането да се състои от черни/тъмни дрехи и препаратът да е течен, за черни тъкани и поставен в дозаторната чашка направо в барабана, върху прането.

# 5
благодаря ви, гладенето  и прането не го правя наобратно, сега ще ви послушам; иначе не купувам специално препарат за черно, пера ги с гел за цветно пране; че нямаме чак толкова черни дрехи- кога ще събера за една пералня

Общи условия

Активация на акаунт