Звездни компромати-94

• 57 433
  • 741
  •   1
Отговори
# 15
# 16
# 17
Парис празнува 30г.  - интересно, тук не ми изглежда никак дебела, като на предните снимки от ревюто, виждат се добре оформени мускули  Peace

# 18
  • into the blue
Джони Деп
Харесва ми Риана  Sunglasses

# 19
  • София
Баневи не са ми хич симпатични  Rolling Eyes А тя винаги ми прилича на папагал  Crazy

# 20
Ах тази Парис,живота и минава в купони и празници Laughing

# 21
По повод Баневи.Срамота с тези възможности-да си вземат един добър стилист,как може така да се излагат.Уж са хай,ама май са вай.
Другото което ме вълнува-изказването на Елза Парини тази сутрин при Гала.Е много се изкефих на коментарите за НиЛоТо.Много точно казано.
Какво точно каза?
Вечеринка-карнавал са си организирали хората.

Дамата до Банева и тя е пълна пародия, кока и роклята и са ужасни !

Елза Парини и Николета се засекли в известен клуб и някакъв от компанията на Парини флиртувал с Николета, цяла вечер си пращали смс   Crazy

А дамата до Банева мисля, 4е е нейната кума, ето ги тук по двойки
http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/184571_1015009357 … 18_4090603_n.jpg2

# 22
# 23
Да кажа за снимката на Банева от предната тема. Не я познах в началото и мислех, че акцентът пада върху дамата в червено. А Банева я взех за член на Бони М  Laughing

# 24
# 25
# 26
Жената с най-големи гърди в кома
http://lifestyle.ibox.bg/news/id_370617579

Ей това ме втрещи:
"Докато хората ме знаеха, като жената с най-големите гърди, аз бях достоен пример за дъщеря си. Сега, когато ги нямам, се чувствам ужасно грозна. Без тях не знам коя съм..."
Що за деформация е претърпял мозъкът на тази жена, за да се идентифицира с гърдите си Thinking newsm78

# 27
  • София
Да Sad и това:"пример за дъщеря си"..

# 28
В това отношение, аз на дъщеря си почти никакъв пример не мога да й бъда.
Добре де, един много скромен пример Blush

# 29
  • вятър в маслините, вятър над хребета
+ Хелън Мирън
Роклята на Риана е страхотна, само тази роза на едната гърда не ми харесва.

Общи условия

Активация на акаунт