Звездни компромати-94

• 58 771
  • 741
  •   1
Отговори
# 435
Ами не знам да ти кажа,в някакъв сайт бях чела,че влизала в болница като Емануела и за това така навързах нещата. Tired

Ето още за любовните истории на Лияна. http://life.dir.bg/news.php?id=8045074

# 436
Влезе в същата клиника, в която беше Емануела, тя е на пластичния хирург Енчев, но има и други кабинети Simple Smile Личният ми лекар е там и винаги като ходя виждам това недоразумение, много е неприятен.
 А за Златка пишеше, че е следствие от диета усложнението.

# 437
Пак се извниявам,че писах глупости. Hug
А инаме и на мен този Енчев не ми  е приятен въобще,не мога да коментирам работата му като хирург,но определено не ми вдъва доверие.

# 438
# 439
София Вергара
1
2
3
Гуинет Полтроу
Емануела

Последна редакция: пн, 21 фев 2011, 20:05 от sunny.girl

# 440
Пак се извниявам,че писах глупости. Hug
А инаме и на мен този Енчев не ми  е приятен въобще,не мога да коментирам работата му като хирург,но определено не ми вдъва доверие.

Всъщност са близнаци Енчеви. Невен Енчев е собственик на Медлайн, а Ангел Енчев е пластичен хирург, който оперира в клиниката. Поне на мен ми е такава информацията.

# 441
Цял компромат са предложенията на БНТ за Евровизия. Пълна скръб са, нито визия, нито поведение....Ужасни са. Нито един не ми хареса, с тези евтини дрешки.....ох то да бяха само дрешките, айде..... :ooooh: ooooh! ooooh! Sick Sick Sick Sick

http://www.youtube.com/watch?v=V4GWbGnFqM8

# 442
 Хм , тогава се извинявам, не знам кой ми е неприятният.

# 443
Хм , тогава се извинявам, не знам кой ми е неприятният.

И двамата са еднакво неприятни мазнии снобарковци. Само , като му видя на единия противното лице на билбордовете в столицата иииииииии  Sick Sick Sick Sick Sick Sick SickНяма да си коригирам НИКОГА при него бюста. Naughty А и четох, че бил некадърен. В Гърция имал доста неуспешни операции и затова се върнал в БГ. Разчита само на силен ПР. Поне за мен.

# 444
  • София

Оф и аз съм потресена от гледката  Sick А "Стъпка по стъпка" ми беше любим сериал и сега го дават пак по една ТВ и го гледам от време на време. И не мога да повярвам в какво се е превърнала Сюзън Самърс, а е била такава:

http://www.imdb.com/media/rm2943195136/tt0101205

# 445
Аз не успях да гледам Горещо снощи и не разбрах за сина на Митьо пищова. Изаобщо казаха ли нещо интересно или само си правиха реклама на предаването?
Нищо не казаха в прав текст, но не е Илияна Раева, не е Анелия Раленкова, В.Райкова го пита Лили Игнатова ли е? Той отговаря, че обещал да не казва, но даваха нейни съчетания и се остави впечатлението, че е тя. Детето е родено 1981г. 20дни след раждането е отишлла да тренира, както и е спортувала до 7месец.
Лили Игнатова е 65-ти набор. Едва ли е родила на 16 ? Обаче тя има сестра, също доста известна гимнастичка от "златното" поколение, треньорка, сега е съдийка. Казва се Камелия Игнатова, но не знам тя кой набор е и дали с пускането на кадри от съчетания на Лили, не се намеква всъщност за сестра й? 

# 446
  • София
Ама вие наистина му вярвате на тоя откачалник,а? ooooh!

# 447
Аз мога да кажа, че тя е най-голямото ми разочарование. Толкова я харесвах в периода около и малко след "Шивачки", чудех се как ще оцелее в гилдията, особено след драмите със Сърчаджиева и Марковска...обичах да чета интервюта с нея.
 Сега ми е неприятна.

Абсолютно същото чувствам и аз. Даже вече избягвам да я гледам. По тази причина няма да гледам и новото шоу, колкото и да обичам кулинарни предавания и особено кулинарни състезания. То трябва от не знам къде да падаш, че да не се сетиш - той шеф на майонезена фабрика, тя водеща на кулинарно шоу. Ама съвсееееем случайно. Сбъднала й се била мечтата да работи за Слави, ръйш ли. Егати тъпотията!  ooooh!

# 448
За това участие в сутрешен блок ли говорите?
http://life.dir.bg/news.php?id=8046604&nt=5

Снимката е само една и малка, но май наистина има някаква промяна в устните... Thinking

# 449
това дали е вярно ?! изтрих името на медията , много се учудих ...

Бившата съпруга на банкера Венцислав Йосифов бременна в седмия месец от червения лидер
Моника – бившата съпруга на банкера Венцислав Йосифов, потвърди официално : “Бременна съм!”. Таткото е лидерът на БСП Сергей Станишев!

В неделя Моника и бъдещият баща Сергей бяха забелязани  да влизат в частната акушеро-гинекологична клиника на д-р Атанас Щерев. Според източници от здравното заведение Станишев я е придружавал на всички консултации досега.

Бебето се очаква края на пролетта. Бъдещата майка сподели п, че ще се довери и за раждането на грижите на екипа на д-р Щерев, който е бивш народен представител от НДСВ. Като пиар- и медиен експерт Моника бе избрана да прави няколко предизборни кампании на царската партия.

Общи условия

Активация на акаунт