Звездни компромати-94

• 58 772
  • 741
  •   1
Отговори
# 195
Да им е живо и здраво!  Heart Eyes

Аз друго искам да попитам, става въпрос за нещо, което четох в "жълт" сайт :

"На нежната Анелия не й допадали вулгарните въпроси жълтини на скандалната Венета, много е възможно да е запозната с драматичните последствия за гостенките от интервюта им с водещата, в друго нейно предаване – „Ексклузивно”. Така например зрителите още си спомнят как Венета е разплаквала Аня Пенчева, разкривайки дълбоко пазена тайна от личния й живот в ефир. Също така злепоставена била и Наталия Гуркова, която Венета представила като селянка, криеща произхода си и лъжеща за университета, в който учела".

Понеже аз както винаги научавам неща години след като са се случили, та искам да помоля, ако някой знае подробности около тези две предавания или истории да сподели я линк, я мнение.    bouquet 

# 196
 Гледала съм само с Гуркова. Там стана ясно, че не учи в Софийския, а в Благоевградския. Венета и показа документи, справки, ама онова не та не, заяждала се. Също и за платения и секс нещо се спомена.

# 197
Род Стюарт и Пени Ланкастър си имат момченце Aiden  Hug

Имат си цял футболен отбор. Това е единайстото дете на Род Стюарт! Grinning
Aз сега проверих, че това е осмо /поправям се/ негово дете, като първото е дадено за осиновяване. Повече са известни снимките с децата му от Рейчъл Хънтър и аз мислех, че има само две.

Последна редакция: пт, 18 фев 2011, 08:51 от Г-жа Броненосец

# 198
Боже на тая снимка е различна....но пък отново трагична...
Все едно косата и е горяла горялаааа Whistling

Косата е ужасна,да!
Обаче я забележете на топа отстрани под дясната мишница какво има?Да не е алармичка от магазин?Да не ги взима назаем дрешките? newsm78(не да ги краде,ами само за събитията)

# 199
Гледала съм само с Гуркова. Там стана ясно, че не учи в Софийския, а в Благоевградския. Венета и показа документи, справки, ама онова не та не, заяждала се. Също и за платения и секс нещо се спомена.
Също така показа селото, където е живяла Гуркова, Ябланица мисля.

# 200
Род Стюарт и Пени Ланкастър си имат момченце Aiden  Hug

Aз сега проверих, че това е шесто негово дете, като първото е дадено за осиновяване. Повече са известни снимките с децата му от Рейчъл Хънтър и аз мислех, че има само две.
Shocked Каква е историята? Защо е дадено за осиновяване?

# 201
Род Стюарт и Пени Ланкастър си имат момченце Aiden  Hug

Aз сега проверих, че това е шесто негово дете, като първото е дадено за осиновяване. Повече са известни снимките с децата му от Рейчъл Хънтър и аз мислех, че има само две.

http://fmplus.net/news/music/2011-02-18/rod-stiuurd-stana-bashta-za-osmi-put.fm+

Най-голямата дъщеря на Род Стюарт, 46-годишната Сара, се ражда, когато изпълнителят е на 19 години. Момичето расте в дом за деца, докато не е осиновено на 4-годишна възраст.

# 202

Сега прочетох, че той е бил едва на 17 и причините били най-вече финансови. След като Сара навършила 18 години разбрала кой е баща и. След смъртта на майката /осиновителка/ успяли да изградят някаква връзка.
http://www.allvoices.com/contributed-news/7104406-sarah-streeter … arts-eldest-child

http://www.bittenandbound.com/2010/10/21/rod-stewart-love-child- … -streeter-photos/

Последна редакция: пт, 18 фев 2011, 08:59 от Г-жа Броненосец

# 203
  • In a surreal moment!

Леле...колко прилича на него...
Много тъжна история.

# 204
По повод на Венета, видях че тече клипче за съботното Горещо и Пищова каза, че има дете на 30 години от известна жена . Та не разбрах коя е .Някой знае ли ?

# 205
  • v. turnovo
Приказките на Пищова са 99% измислици и плод на фантазиите му

# 206
  • София
По повод на Венета, видях че тече клипче за съботното Горещо и Пищова каза, че има дете на 30 години от известна жена . Та не разбрах коя е .Някой знае ли ?
Той нали има голям син?! Ама и тоя толкова фантазира, че просто не трябва да му се хваща вяра за нищо.
Бай дъ уей, след участието си във ВИП брадър, беше казал, че очаква дете от младата си изгора, та какво стана... Има ли дете? Или си е внушил  Mr. Green

# 207
Доколкото си спомням, беше женен за една от каките от голите новини и тя му роди още един син .

# 208
Доколкото си спомням, беше женен за една от каките от голите новини и тя му роди още един син .

Христина  newsm78

# 209
 Нали за са се сключи граждански брак се минава през няколко кабинета, един от които на психиатър....

Общи условия

Активация на акаунт