Звездни компромати-94

• 58 773
  • 741
  •   1
Отговори
# 225
 Значи може да е женен Митьо Пищова...

# 226
Айде на книгите!!!

Вяра, Надежда и Любов пишат книга за родния хайлайф
http://lifestyle.ibox.bg/news/id_590917781
JoyМда това национално богатство,бива ли така да е недооценено в Бьлгария.А бисерите им  трябва да ги е записвала най -добрата стенографка,та да им насмогне......Дано се затопли по-бързо,че Лас Вегас ги чака........

# 227
В Лас Вегас не е ли топло и сега?  Thinking

# 228
Около 19 градуса е - проверих.
Не знам какво чакат тея момичета...

# 229
В Лас Вегас не е ли топло и сега?  Thinking
Ех бе pina   Laughing тук да се затопли,къде ти в тоя студ да ходят за визи,че да вземат и да ги пуснат,то багаж,то целокупно изпращане.........

# 230
# 231
Ух, а аз се чудех къде ми се губят милите съседки - те станали книжни плъхове - творци. Горкото Пежо двувратка, дето ще му се наложи да пуфти под чантите за Вегас.  Joy

# 232
# 233
Сватбата на Лияна ще струва около 200 хиляди долара -за справки и подробности-достоверните жълтури блайф,лайфстайл.бг и т.н.
Някоя от вас вярва ли изобщо на такъв сеир?

# 234
  • София
Сватбата на Лияна ще струва около 200 хиляди долара -за справки и подробности-достоверните жълтури блайф,лайфстайл.бг и т.н.
Имам чувството, че Лияна е от партията на Пищова. И на двамата въображението им работи на бързи обороти  Mr. Green

# 235
 Тя като е в такава предсватбена треска-що ще още в България и защо на 14 февруари е пяла в пловдивски клуб?

# 236
Тя като е в такава предсватбена треска-що ще още в България и защо на 14 февруари е пяла в пловдивски клуб?
Събира пари за сватба hahaha Joy

# 237
Абе някой може ли да го покаже този прословут годеник на Лияна? Whistling

# 238
Абе някой може ли да го покаже този прословут годеник на Лияна? Whistling

http://www.---/wp-content/uploads/Liana_2-218x300.jpg

Само тази снимка открих на Махмуд Йозджан.

# 239
Имам чувството, че Лияна е от партията на Пищова. И на двамата въображението им работи на бързи обороти  Mr. Green
хе хе хе ,умори ме от смях  Peaceяко изказване

Общи условия

Активация на акаунт