Звездни компромати-94

• 58 771
  • 741
  •   1
Отговори
# 390
Клипът на Преслава-Мръсно и полека Преслава много ми харесва в клипа, но самия "филм" в него -не.
[/quot

И на мен ми харесва Party

# 391
А, главният герой ми беше съученик в основното. Не знаех, че е станал модел.

# 392
  • Варна
запис. Blush

# 393
Галена  от 16 февруари  пак  с Азис  пак  отново  със Стефан Илчев  на 17 февруари  1..  2..

След 2 дни са им наградите на Планета, ще има пак резили и компромати  Simple Smile

# 394
# 395
# 396
 Днес сутринта Елен Колева беше гост в БТВ. Тя има ли корекции по лицето, малко неестествена ми стоеше като мимика и говор, или просто е чупела стойки?

# 397
  • София
Днес сутринта Елен Колева беше гост в БТВ. Тя има ли корекции по лицето, малко неестествена ми стоеше като мимика и говор, или просто е чупела стойки?

Стори ми се, че е попълвала устата си. В профил личеше особено, а и тъканта около устните изглеждаше подпухнала. Поредното обезобразило се хубаво момиче. Не знам, кога ще мине модата на устните, тип патешка човка.

Последна редакция: пн, 21 фев 2011, 13:59 от Lindt

# 398
# 399
  • Belgium
Дженифър Анистън за Allure пак  и последно

Прекалили са с фотошопа и лолитската визия.

# 400
# 401
# 402
Дженифър Анистън за Allure пак  и последно

Прекалили са с фотошопа и лолитската визия.

Наистина. Много ми е любима Дженифър, много я харесвам, но на тези снимки не прилича на себе си.

# 403
като стана дума за Елен Колева

НЕУМЕЛАТА В КУХНЯТА ЕЛЕН КОЛЕВА ВОДИ LORD OF THE CHEFS!
http://www.ekrana.info/neumelata-v-kuhnyata-elen-koleva-vodi-lor … of-the-chefs.html

# 404
 Елен тази сутрин обясни, че се надява в шоуто да се научи да готви. Каза, че може 3 неща- айца бъркани, грах с картофи и спагети. Накараха я да сготви яйца, но после не го гледах, не знам какво измайстори Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт