Звездни компромати-94

• 58 771
  • 741
  •   1
Отговори
# 525
  • Tам през Атлантическия океан
Тези пластмасови платформи са и любими  Wink
Ето тука повече сн. ......ми типична Playmatка си е за мен  Wink

http://smugglingtwins.com/2010/12/28/shauna-sands-loves-rockin-t … l-stripper-shoes/

Явно сн. която сме обсъждали преди е била лоша или Шона е с била кофти грим  Whistling

# 526
# 527
# 528
  • София
Кейт Мос  в доста  провокативна  фотосесия
новата любов  на Чарли Шийн невероятен е в "Двама мъже и половина" и много ме е яд, че се съсипа така тоя човек!
Джесика Симпсън бъдещата булка ходи на фитнес
Роузи О`Донъл не знаех, че е лесбийка и че заедно с приятелката си (вече бивша) са гледали общо 10 деца - 4 на Роузи и 6 на половинката й
Кейт Хъдсън
Лейди  ГаГа

# 529
Бях пускала снимки от тази сесия, "това" с нея е транссексуалният модел Lea T. Не знам как трябва да се води, "тя" ли, "той" ли..

# 530
Бях пускала снимки от тази сесия, "това" с нея е транссексуалният модел Lea T. Не знам как трябва да се води, "тя" ли, "той" ли..
`то` -да няма сърдити   33uu

# 531
# 532
  • София
Извинявам се, не знаех, че са пускани - мислех, че са нови  Hug
Иначе приех за жена съществото от снимките  Wink

# 533
 Не е жена , "то" е, обсъждали сме го тук Simple Smile

# 534
# 535
  • София
Охоооо, и това същата Лара, която неотдавна се тръшкаше при Гала колко е нещастна и разочарована  Mr. Green Дай боже всекиму  Peace

# 536
Докато сме на темата за транс....- Андрей Пежич ,обсъждахме ли го? - странно е,но тая двойственност ми харесва.

# 537
 Кака Лара не се ли разведе тези дни?

# 538
Докато сме на темата за транс....- Андрей Пежич ,обсъждахме ли го? - странно е,но тая двойственност ми харесва.

Прилича ми на Натали Портман Blush

# 539
Фотографиите, първо публикувани в Models.com, са дело на талантливия Луиджи Мурено (Luigi Mureno) и със сигурност (ще) имат колекционерска стойност за ценителите.
Модерните музи

Общи условия

Активация на акаунт