Звездни компромати-94

• 58 771
  • 741
  •   1
Отговори
# 540
# 541
# 542
  • София
http://life.dir.bg/news.php?id=8055529

Златка е била в Пирогов / ако може да се вярва на тия/, а не в болницата на Енчеви  newsm78

Вчера сутринта я гледах при Лео, повтаряха предаване от понеделник. Изглеждаше весела и добре.

# 543
 Пише, че е била в Пирогов, не и обърнали внимание и се насочила към друг лекарски екип Simple Smile

# 544
Охоооо, и това същата Лара, която неотдавна се тръшкаше при Гала колко е нещастна и разочарована  Mr. Green Дай боже всекиму  Peace

Тази жена много се излага.Преди няколко месеца при Гала ревеше и се правеше на жертва, а в статията пише че има връзка с новия си мъж от две години ooooh!.

В новия брой на списание HELLO! България (който излиза утре) Кака Лара разказва екслузивно за новите мигове в живота си. За първи път тя разкрива мъжа до себе си, който я прави повече от две години щастлива.

# 545
  • Балчик
И аз мисля , че се излага кака Лара,  ooooh!
обаче  ми хареса как разсъждава за любопитството на хората ,
които наистина обръщат внимание на лошите новини
а хубавите изтикват назад.  Peace
Ами дано е щастлива , харесвам я  Peace.

# 546
Ако не се лъжа Кака Лара беше при Гала на 01.10.2010г., тогава плачеше че с мъжа си не се разбирали. Сега обявява по медиите че е бременна в шестия месец. Thinking С проста аритметика става ясно че тогава е била бременна. Хваща ме яд, защото тогава   и съчуствах, а излиза че всичко е било театър от нейна страна.

# 547
  • Има много детски смях.
О, да, и при онези двете протежета на мъжете си- Вихра и Мая се обясняваше  ooooh! Но тогава каза, че има мъж до себе си.

А Черната Златка обикаля всички медии тези дни явно. Вчера сутринта беше в сутрешния блок на БТВ. При Енчеви си е лежала, в петък пак влизала в болница за някакво изследване.

# 548
Ако не се лъжа Кака Лара беше при Гала на 01.10.2010г., тогава плачеше че с мъжа си не се разбирали. Сега обявява по медиите че е бременна в шестия месец. Thinking С проста аритметика става ясно че тогава е била бременна. Хваща ме яд, защото тогава   и съчуствах, а излиза че всичко е било театър от нейна страна.
Да ,  но  и  съпругът  и  най-спокойно  си  беше  заявил ,  че с Лара  редовно си изневерявали , но  този  път  Лара се оляла  дет  се вика  ...т.е. яко  хлътнала  мадамата!
 Дано  е щастлива !   bouquet

# 549
А защо да не реве кака Лара? Може да се чуства виновна за проваления брак и какво ли още не...Дотежало и е, поплакала си е! Тя си знае!

# 550
В днешно време - да отидеш при любовника е все едно да отскочиш до кварталния магазин за хляб.

http://img2.timeinc.net/people/i/2011/startracks/110307/renee-zellweger-435.jpg

# 551
Българин ще участва на конкурса "Мистър Гей Свят 2011"
http://lifestyle.ibox.bg/news/id_81655768

В статята има линк, при желание - можете да подкрепите нашето момче Mr. Green

# 552
Аржентинчето хич не е лошо...

# 553
  • София
А защо да не реве кака Лара?
Бе тя нека си реве, никой не я спира, но е тъпо да се изтъпанчи в национален ефир и да изопачава нещата. Не съм я викала да ми обяснява, поне да не се излага.
Четох и интервю с Владо, и той там казва, че Лара си е преиначила и нагласила автобиографията, както й е било угодно. Кофти е да преекспонираш собствения си живот и да се представяш едва ли не като жертва, а в същия момент да си щастливо влюбена, че и бременна на всичкото отгоре  Peace

# 554
Бе тя нека си реве, никой не я спира, но е тъпо да се изтъпанчи в национален ефир и да изопачава нещата. Не съм я викала да ми обяснява, поне да не се излага.
Четох и интервю с Владо, и той там казва, че Лара си е преиначила и нагласила автобиографията, както й е било угодно. Кофти е да преекспонираш собствения си живот и да се представяш едва ли не като жертва, а в същия момент да си щастливо влюбена, че и бременна на всичкото отгоре  Peace

Викаш на Владо да вярваме, ама на тая щастливата (пък и бременна) не  Laughing Шегувам се, не ми отговаряй  Peace

Общи условия

Активация на акаунт