Звездни компромати-94

• 58 771
  • 741
  •   1
Отговори
# 555
Бе тя нека си реве, никой не я спира, но е тъпо да се изтъпанчи в национален ефир и да изопачава нещата. Не съм я викала да ми обяснява, поне да не се излага.
Четох и интервю с Владо, и той там казва, че Лара си е преиначила и нагласила автобиографията, както й е било угодно. Кофти е да преекспонираш собствения си живот и да се представяш едва ли не като жертва, а в същия момент да си щастливо влюбена, че и бременна на всичкото отгоре  Peace

Викаш на Владо да вярваме, ама на тая щастливата (пък и бременна) не  Laughing Шегувам се, не ми отговаряй  Peace
Е па като е щастлива и бременна (от друг) що реве в национален ефир за Владо? То Владо е за бой жена му бременна от друг, а той да я не я обича hahaha!
Всички и завиждаме на Лара- щото е влюбена и бременна! Mr. Green

# 556
# 557
Ех, че сте лоши...  Naughty Жената е ревала, ЗАЩОТО е бременна. Аз като бях бременна, от най-малкото нещо правех драма. Ако ми събираха сълзите в контейнери, Сахара на море можеше да стане. Щом съм ревала на "Дързост и красота", смяяяяятай...  Whistling

# 558
  • София
Защо тая Бекамовата винаги ми изглежда някаква нечистоплътна. Поне да я беше прибрала тая коса на клечки / не че моята не е, ама все нещо измислям да стои по- добре  Joy/.
И на тия снимки, с тая черна рокля, тъмен лак, някакво портмонадесто чанте  ooooh!
Като бедно роднинче изглежда, нищо че сигурно дрехите и струват хиляди.  newsm78

# 559
Мен много ме учуди фактът, че кака Лара е бременна. Допреди 2-3 месеца всички я съжалявахме, като че ли, кой знае какво е станало, ама пусто женско, чувствително сърце, а тя била щастливо влюбена, че и бременна. Не, няма нищо лошо на пръв поглед, но поне да не беше изложила така бащата на дъщеря си - Владо.  ooooh!

# 560
Леле,Викито е напълняла!Кога ли ще почне да и личи коремчето?
Ама е ужасно бледа,направо жълта ми изглежда на тия снимки. Tired

# 561
http://---/n/i-kalina-se-prismiva-na-starata-snimka-na-svetlana.34020.html

Заповядай!
Мисля, че имаше и още една снимка, но не я намирам Wink

hotnews+.bg   на мястото на 3те чертички/ /без +

# 562
  • София
Че тя даже е изглеждала добре Shocked

# 563
    За, който се интересува, може да гледате почти всичко от MFW на официалните сайтове на италианските лейбъли  ,сега почва шоуто на Ферети тук : http://www.albertaferretti.com/
  Да се има предвид, че всички почват с поне 40 мин. закъснение

# 564
  • София
Едно покъртително интервю с майката на Сергей Станишев:
Майката на Станишев: Казах им да намерят име, което да не се съкращава

# 565

Кое е покъртителното?

# 566
Кое му е покъртителното?

# 567
Аз не мога да намеря точното определение за интервюто. Но не е много нормално.

# 568
това видяхте ли го, кликнете на снимката за по - голям размер  Simple Smile

http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=792153

# 569
Аз не мога да намеря точното определение за интервюто. Но не е много нормално.

Съгласна съм.
Говори някак странно и за Елена и за новата му жена. За Елена ми направи впечатление това с книгата. Сякаш попита журналистката само, за да напомни, че трябва да й я върне. Не останах и с впечатлението, че харесва особено Моника.
По принцип ми се вижда студена, не знам защо.

Общи условия

Активация на акаунт