Звездни компромати-94

• 57 628
  • 741
  •   1
Отговори
# 600
Изпуснах ги ама те ще има да ги повтарят цяла година Laughing
Евровизия е пълен кошмар, всички песни са толкова....тъпи,че нямам думи.

# 601
  • Miami
Нещо не беше добро качеството на тв планета и не разбрах какво направи публиката,защо Преслава каза ,че ще вземем наградата догодина и защо е излезнала на сцената когато Галена е взимала наградата.
Роклята на Преслава ми хареса.Галена с къса коса също им хареса
Получи се много тъпа ситуация, защото публиката скандираше името на Преслава преди Милко да обяви певицата на годината. После Галена излезе и каза, че би искала поне половината от феновете на Преслава и тогава Преса реши да излезе на сцената да се целуват с Галена. Съответно публиката продължи да вика Преслава и тя през сълзи едва ли не каза нещо от сорта " какво толкова съм ви дала..." А в същото време Галена стои отстрани с наградата си... Въпреки, че не спечели наградата Преслава отне звездния миг на Галена, пак тя спечели.

Аз пък забравих, че имат концерт пайнерите и сега ще чакам снимки, че хванах само "черешката на тортата" Laughing

Eвровизия отдавна не гледам!

# 602
  • Варна
Галена също така каза, че най- големият фен на Преслава е тя самата и се надява след време да има поне половината от любовта на феновете към Преслава Peace. Аз пък не виждам какво толкова е станало- миналата година нали Преслава извика Галена и и даде собствената си награда, защото според нея тя я заслужавала повече. Просто се развълнуваха и двете много.
Иначе наградите бяха много зле тази година- пиеха вода по масите, отсъстваха доста изпълнители, звукът за първа година беше отвратителен, имаше много "дупки" и балетът танцуваше един и същи танц с различни костюми на всички изпълнители.

# 603
  • София
За мен това беше гафа на годината.Преслава отмъкна звездния миг на Галена.Тъпо постъпи.Не и беше мястото на сцената.Или айде-излязла-излязла,ама да беше казала няколко суперлатива за Галена,а не пак за себе си...Ох,какво толкова съм ви дала,народе мой,едва ли не...айде,успокойте се,от мен да мине да и дадем наградата тая година,другата-пак аз,сега спрете и послушайте малко Галена.Много,много тъпо го направи Преслава...

Звука беше кофти,защото всички се пънеха да пеят на живо,друго си е да пуснат плейбека.Като сте свикнали с диска и после ви е кофти да ги слушате на живо.

# 604
Камелия я нямаше, дано да е бременна.  Praynig
Магда и Гергана също.

Райна и Мария изобщо имаше ли ги някъде номинирани?
Анелия също супер измъчена награда, колкото да не е без хич

Галена спечели заслужено, ама не можаха ли да го направят някакси по-завоалирано, по-неочаквано, по-ненагласено. Така се загуби ефекта.
Преслава трябва да спре да пее за да може друг да се включи изобщо за певица на годината, тази жена да излезе по майчинство най-добре

# 605
Кори ,благодаря   bouquet

# 606
  • In The Middle Of Nowhere
На мен ли така ми с е стори или имаше гаф накрая като пяха Галена и Преслава... май нещо не се получи както трябва.

# 607
  • Sofia, BG
За Евровизия - нямам идея за регламента и участниците, но наскоро бях на участие на Васил Найденов, който цяла вечер бълва огън и жупел срещу организацията. Съжаляваше, че се е съгласил да участва и не намекна, а направо си каза, че се лобира силно за определени изпълнители и избора съвсем не е случаен...  Confused

# 608
За мен това беше гафа на годината.Преслава отмъкна звездния миг на Галена.Тъпо постъпи.Не и беше мястото на сцената.Или айде-излязла-излязла,ама да беше казала няколко суперлатива за Галена,а не пак за себе си...Ох,какво толкова съм ви дала,народе мой,едва ли не...айде,успокойте се,от мен да мине да и дадем наградата тая година,другата-пак аз,сега спрете и послушайте малко Галена.Много,много тъпо го направи Преслава...

Звука беше кофти,защото всички се пънеха да пеят на живо,друго си е да пуснат плейбека.Като сте свикнали с диска и после ви е кофти да ги слушате на живо.

ХАХАХАХАХАХАХА смях се от сърце,честно! Joy Joy Joy Много добре казано!

# 609
Ама и специалните награди си ги бива Laughing
Давай да даваме,че да няма сърдити.

СПЕЦИАЛНИ НАГРАДИ:

Баладичен хит на 2010: Константин - "Кажи ми"

Най-слушан DJ хит: Мария - "Най-добрия"

Рингтон на 2010: Кали - "Като те почна"

Награда на радио "Романтика" за най-романтична балада: "Всичко давам да си тук" - Джена

Хит на радио "Веселина": "Тихо ми пази" - Галена

Специална награда на Планета HD за атрактивна кариера през последните 10 години: Малина

Специална награда Традиция и новатроство: Поли Паскова

Посланик на българската музика зад граница на ТВ Планета Фолк: Емилия

Фолклорен хит на десетилетието: "Бяла роза" - Славка Калчева

Хит на лято 2010: "4 секунди" - Анелия и Гъмзата

Атрактивно медийно присъствие: Константин

Специална награда на веригата "Планета Пайнер клуб": Джена

Награда за участие в социални кауза: Бони

Специална награда за пробив на международната сцена: Андреа

Специална награда на фирма "Пайнер" - Най-много концертни изяви у нас и в чужбина: Преслава

# 610
  • In The Middle Of Nowhere
 Joy Joy

# 611
  • Bayern
http://dreamweddingshawaii.com/graphics/keely-shaye-smith.jpgСъпругата  на  Пиърс  Броснан  -  в  началото на връзката  им  и   сега
http://cdn.buzznet.com/media-cdn/jj1/headlines/2008/08/keely-sha … -smith-bikini.jpg  отново  Киили  Смит-  съпругата  на П.Броснан
http://ia.media-imdb.com/images/M/MV5BMTgxMDg4NzY5MV5BMl5BanBnXk … _SX287_SY400_.jpgотново  двамата  ,много  красива  жена , жалко  ,че  напълня  толкова
http://cdn.buzznet.com/media/jj1/2008/06/brosnan-mama/pierce-bro … h-mama-mia-02.jpg последно  пак  те

# 612
  • Bayern
http://ll-media.tmz.com/2011/02/23/0223-irina-shayk-pcn-1-credit.jpg  приятелката  на Кристияно  Роналдо  с  неепилирани  крака

# 613
Звука беше отчайващо зле на наградите на Планета. Причината не беше, че пяха на живо и друг път са пели на живо, но никога не е било толкова зле.
Не разбирам защо Преслава трябва да спре да пее и да излезе по майчинство, че други да могат да се изявят?  Thinking Като я искат хората, като прави хитове, ще взима награди, докато някой не я победи реално. Галена много се стара за да получи таз'  годишната награда, ама не успя. Дадоха й я, но публиката искаше друга - факт! Това е положението. Тактично или не, каквото и да беше направила Преслава, все щеше да е кофти - публиката крещи Преслава с цяло гърло, пък Галена на трибуната с награда в ръка.
Най- големите гафове бяха, че Пайнер се опитаха да дадат специална/ утешителна награда на Преслава, точно 5мин преди да връчат нагласената награда на Галена, но Преслава я нямаше, за да си я получи - преобличала се. Много на място стана - тъпа награда, тъпо (не)връчване.
Другия гаф беше, че Преслава и Галена не можаха да си излязат на финала, да си запеят новия дует, музиката вървеше, беквокалите започнаха, а тях ги няма. Явно ревяха зад кулисите, защото след като спряха музиката, настъпи тишина и пуснаха синбека отново, те все пак се дотътриха, видимо ревали и още едвам се сдържаха. Последва неработещ микрофон на Преслава и повече от половината песен Галена я пя сама, а Преслава само зяпаше - това случайно ли беше или публиката трябваше да бъде убедена, че все пак Преслава вече не може да пее, ето я, не се чува до Галена?  Thinking

# 614
  • Miami
А, кой определя кой да вземе наградата? Публиката ли? Според какви заслуги?  Галена каза нещо от сорта "Благодаря на всичик колеги гласували за мен" Самите изпълнители ли избират кой каква награда ще спечели? Или пък великите продуценти Митко и Мария Димитрови вземат това решение? Преди бяха много смешни всички изпълнители като им благодаряха нон стоп, че са ги взели под крилото си Laughing

Общи условия

Активация на акаунт