Звездни компромати-94

• 57 400
  • 741
  •   1
Отговори
# 645
Тези девойки какви са и защо са по потник и задници?  Shocked Грозно и пошло! Да им имам разбиранията за мода и сексапил на тия селяндури!  ooooh!

# 646
Тези девойки какви са и защо са по потник и задници?  Shocked Грозно и пошло! Да им имам разбиранията за мода и сексапил на тия селяндури!  ooooh!
Според този коментар са балет Simple Smile
Rumyana Damyanova Добре че бяха тези момичета от балета да видиш поне нещо направено с вкус, че бяха толкова евтини и непрофесионални тея т.нар награди, че спокойно можеха да им ги раздадът в офиса на телевизията!!!

# 647

Все пак става въпрос за Планета

# 648

Това е балета. Simple Smile

# 649
http://www.johnnytim.com/temaj/blizkie/van/gallery.html
Ванеса Паради и Бамбук Генсбур в едно кафене, Лос Анджелис, 23 февруари

# 650
  • Има много детски смях.
Ох, без да желая да разпалвам стари страсти, да кажа, че Брат и Дженивър за мен бяха перфектната двойка. И Анджелина харесвам, споко, не почвайте да се карате. Просто мнение.

А как ФъргиТу попадна в Black EP? Пропуснала съм "трансформацията", някой би ли напомнил?

# 651
Фърги винаги е била част от Black eyed peas Heart Eyes

# 652
Фърги не е с тях от началото  Peace

# 653
  • Има много детски смях.
И аз не я помня в началото...

# 654
От наградите на Планета най ми хареса Кали:
http://signal.bg/view_photo_topic.php?photo_topic_id=1550&photo_id=16766&
и прическата и роклята ми харесват  Peace

# 655
Да, тази рокля на Кали беше свежа.
Бони беше облечена с нещо като покривка  или може би чаршаф с дупка за главата   Thinking
Емилия пак избухна с тоалет  Simple Smile
Анелия ми хареса, но както се коментира деколтето й беше от типа не дали, а коя от гърдите й ще изскочи

# 656
  • into the blue
Ето инфо за Фърги .
Освен това си спомням,че е била избрана и за солистка на пуси кет долс,
но е отказала и след това продуцентите се спират на Никол.

# 657
# 658
# 659

Общи условия

Активация на акаунт