Туп, туп яйчице,септемврийче си има сърчице!

• 22 940
  • 744
  •   1
Отговори
# 105
mi vida и аз не си самааааа

# 106
Здравейте,мили мами   bouquet

Благодаря ви за съветите,имам напредък
 на кокетка Simple Smile
Относно ,взеха ми вече.
Малко прокарвах,но всичко е наред,АГ каза че било нормално да не се притеснявам.
Първите изследвания също излязоха,всичко е наред  Grinning
На 2.03.11 съм на преглед Simple Smile
Хубава вечер

# 107
  • Велико Търново
И аз имах запитване за  изследванията но никой нищо ни каза  Sad

# 108
И аз имах запитване за  изследванията но никой нищо ни каза  Sad
Не съм видяла поста ти, какво те интересува за изследванията?

# 109
Ех,че много мами сме станали Hug
За мазане аз си купих ''Кокона и мама'' много го хвалят пак да видим и не е и скъп Thinking.Мажа корема ,бедрата и гърдите.
Иначе като цяло аз се чувствам много добре/да не се хваля много де/,но и кафе ми се пие ,и даже си го пия с голям кеф,но само по едно на ден NaughtyСтранното е ,че отказах цигарите преди половин година и си мислех че оранизма ми свикна без никотин.Да ,обаче откакто сам бременна не мога да спра да мисля за една цигара.Винаги съм се сдържала дори и в компания само от пушачи ,но сега не мога и дори вчера/ след 6 месеца  без цигарен дим/ си дръпнах точно 3 пъти BlushЧувствам се малко гузно.
Иначе незнам дали заради дългогодишния стерилитет ,но някакси все още не мога да повярвам,че  съм бременна.Целувам положителния тест няколко пъти на ден и още не мога да повярвам ,че имам две чертички EFP
Хубава вечер  love001

# 110
mi vida и аз не си самааааа

Да,поне това ми е успокоението,че тук си споделяме и всички сме на едно дередже..
Ще чакаме и това да отмине и тези които имате други нерзположения да минават възможно най-бързо,за да може всички да се насладиме на прекрасните моменти които ни очакват
 newsm76
Честито и на онези,които са видяли за пръв път бебчо.Аз очаквам с нетърпение този момент,още повече като ви слушам колко сте развълнувани Simple Smile

# 111
 Party
Видяхме се вече с малчо  Simple Smile.
Сърчицето му тупка Simple Smile (аз се притесних понеже лекарката бая се дзвереше в монитора  Rolling Eyes ) .
И сме бая големи 20.9 мм и два дена напред ни определи ехографа  Crazy, като майка си шишко ще е .
Харесах лекарката и мисля да се запиша при нея на Ж.К. Simple Smile .

# 112
Забравих да кажа, че миналата година и на мен ми гориха раничка и болките са ниско долу като при МЦ ( поносими са ) стана за 40 секунди, но ми казаха, че ако не се премахне на време тя се уголемява.

Ами значи колкото доктори, толкова и мнения ooooh! Аз още преди за забременея първия път имах раничка, уж туширана. Родих си с нея, нормално без проблем.
След раждането ходих при Д-р Узунов завеждащ гинекологичен кабинет в Онкологично отделение на Окръжна болница Варна. Човекът беше твърдо против горенето, ако мисля да раждам пак. Решихме да тушираме, но вносът на Солкожин /шв. лекарство/, което се използва за целта, беше спрян ooooh!
Неговото мнение беше просто да се наблюдава раничката на всеки 6 месеца за евентуални ракови изменения и да се премине към лечение като приключа поне с планираните бременности Peace

За раждането, тук за всички е безплатно, така че по-особено отношение няма Peace Аз съм си избрала вече болницата и след 20 седмица трябва да се регистрирам за раждане там. След 32 седмица пък правят нещо като образователен курс за родилното отделение и за раждането.

А за тези, които налитат на тестено, ето една съвсем проста рецепта:

Мързеливки

ПРОДУКТИ:
1 ч.ч. кисело мляко
1 ч.л. сода бикарбонат
1/2 ч.ч. олио
1 ч.ч. настъргано сирене или кашкавал
2 1/2 ч.ч. брашно

ПРИГОТВЯНЕ:
Продуктите се разбъркват с вилица в посочената последователност. Късат се малки топки, които се подреждат в намаслена тава и се пекат в загрята фурна около 25-30 мин.

# 113
Васиту браво значи ще се засичаме живот и здраве! Може ли и на мен албума и паролата да се представим !И наистина е хубаво във всяка тема да си стоят линковете към полезните неща!
Маринка85 мисля че не е редно да си коментираме изследванията  все пак затова си има доктори  Peace
LiletoYa мале 2300лв за раждане  на мен 1000 ми не видяха много първия път втория мисля да дам 400

# 114
Галче , веднага преписах  рецептата ... Hug  и  аз налитам на  тестено и  ми  се ще да  е печенко  а не пържено  ... малкия  също  си  пада  по това .... Най - много  за закуска  през уикенда  да  го  направя , че иначе няма време ! Peace
  За раничката  подкрепям мнението  на Галче  Peace  Моят  баща и той  е казвал   , че ако  раничката  се наблюдава  редовно и не създава проблеми  не се пипа!  Случаите  са  много индивидуални  -  дали  ще се тушира  , дали ще се гори  -  специалиста  по  АГ  си  решава ! Peace Аз съм направо  конизирана (  заради  рак  на шийката  )  - т.е. ампутирана ми  е част  от  шийката  ... Най  - много  се притеснявам  да  не се отвори и  да  не изпадне плода  -  с първата  бременност  не направихме серклаж и последния  месец си  го лежах  в Патологична бременност  ,  сега  дано  няма  проблем пак  !  Praynig Praynig

# 115
Stels, дано всичко този път е наред и изкараш безпроблемна бременност  Hug

Аз утре сутрин ще ходя на безбройните кръвни изследвания и на консултация с очен лекар. Ето това не харесвам на ходенето по поликлиники - ела днес за това, утре за онова, ама нейсе...

Иначе на мен тестени работи е ми се ядат, ама грам, не помирисвам месо (само риба ми се прияжда от време на време), дай ми картофи, сирене и кисело мляко Simple Smile А кафето и цигарите са ми направо противопоказни, само леко да ми замирише и съм готова да викам боата Simple Smile

# 116
Галче аз първото нещо, което попитах когато ми казаха, че ще гориме раничката беше дали ще мога да имам деца и отговорът и беше много категоричен, че няма проблеми ако се гори от къдърни лекари ( и беше права в моя случай. ) Аз си я горих в Торакс при д-р Нинова и съм много доволна от нея. Преди това ходех при д-р Кълвачева във Вита , но при нея първо много се чака и второ не ми видя раничката ( само имаше съмнения. )

# 117
здравейте красиви бременлинки  Hug  bouquet
присъединявам се към вас, на 29г. съм , втора бременност, термин 23.09, от софия

# 118
Здравейте , някой питаше  за цени на изследванията: за БХС в майчин дом струва 30лв. за видиозона(ехограф) и 28лв за взимането на кръв.
Лека вечер на всички.

# 119
 Laughing
ДОбро утро, септемврийки!
От два часа се удръжам да ви пиша... да не съм пак първа  Laughing!
Аз започнах от рано със закуските, че невероятен глад ме гони два дена.
Мина гаденето почна яденето Sunglasses !
Уж на често по малко, но явно хабя калории от дъвчене  Laughing!

Лек ден ви желая Simple Smile, аз днес ще ходя за направление за ЖК, но трябва да мина през аптеката за маска,че с тез бацили ....

Общи условия

Активация на акаунт