Туп, туп яйчице,септемврийче си има сърчице!

• 22 943
  • 744
  •   1
Отговори
# 120
Добро утро и от мен. Аз ставам сутрин, приготвям детето за училище, нахранвам я и я изпращам с баща й. После лягам и си доспивам до 11-12ч. Не мога да си държа очите отворени иначе цяла сутрин. Mr. Green

# 121
Добро утро  Hug
Васи Ту, ти наистина си невероятно ранобудна!
На мен вече много ми се спи, спя точно толкова, колкото и едногодишният ми син - и през нощта, и следобед  Wink И все нямам търпение да заспи!

# 122
Hena, честит рожден ден на голямото ти детенце. Да ти е жив и здрав. Hug

Аз се чудя при вас, ако случайно не се запишеш или родиш август, тогава какво се случва? Опасни са австрийците, искат да предвидят всичко Grinning

Благодаря със закъснение, mimes!Съвсем изключих, докато писах онзи ден, да се похваля, че си имам вече голямо момче на една годинка Simple Smile

А за ранното записване - ако те докара линейката до спешност (вече си раждаш), нямат право да те върнат  Mr. Green Ама на кой му се разправя в такъв момент. Ако не родиш на или около термина, за щастие никой не те отпраща да почакаш , докато дойде време, нищо, че си го търсиш като си такава неорганизирана  Simple Smile

# 123
  • В Рая - срещу облаците, вдясно на слънцето
Добро утро, момичета!
И аз нападнах хладилника одеве  bowuu Сега ще помързелувам малко и после, ако не е много студено заминавам на разходка.
Хубав ден от мен!   bouquet

# 124
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Здравейте и от мен.Много сте ранобудни.Лек ден на всички.

# 125
Привет, мамчета! Как сте?

Добре дошли на новите момичета и приятни мигове във форума  Hug

jaded, АГ-то ли те праща на консултация с очен лекар? Питам, защото и аз самата имам проблеми с очите, но на този етап още не съм споделяла с гинеколога. Иначе още преди да забременея съм говорила с очната си лекарка и тя ми обясни общо взето как стоят нещата и че ще трябват допълнителни изследвания в по - напреднала бременност, за да се прецени точното състояние на нещата.

Засега хубав ден от мен, ще ви навестя по - късно пак   bouquet

# 126
LiletoYa мале 2300лв за раждане  на мен 1000 ми не видяха много първия път втория мисля да дам 400
[/quote]
Ами какво да ти кажа чаках 3 години за това бебе бях лежала в Св.София и кюртаж съм правила в Шейново и съм психически обременена от обстановката в тези болници. И от многото чакане се бях приготвила финансово така, че реших че в този важен момент искам спокойствие. В момента съм се замислила и за съхраняване на стволови клетки от пъпна връв и яко събирам парички ooooh!А тази година ми предстоят доста разходи сестра ми се омъжва и ще бъда кръстница два пътъ и всичко това до края на юни ама да сме живи и здрави всичко да мине наред пък ще се оправим.
Хубав ден на всички! Hug

# 127
Добра  инвестиция  за съхранение  на стволови  клетки  -  "Резервните  части  на организма "  Peace
 За  БГ  обаче цената  е трудно  достъпна за  по-голямата  част  от  българските  семейства!  Confused Включително и  за моето   Confused

# 128
  • София
Галче страхотна рецепта, още утре ще я изпробвам, хем тестено, хем солено, не пържено и лесно.

Добре дошли на новите, заявилите се за запис, вече са записани  Hug

А за мазането, аз съм си взела от първия ден още на Мустела, всички казват, че са доволни, по препоръка го взех, но много трудно се мажа с него, защото ми се гади от всякакви миризми на козметика и рядко се престрашавам. За сега мажа основно гърдите, но започвам и корема и дупето, бедрата, та дори и гърба трябва да мажем. Много зависи от кожата, но е важна и поддръжката.

Хубав и усмихнат ден на всички!!!

Последна редакция: пт, 18 фев 2011, 10:28 от Na mama Misheto

# 129
LiletoYa мале 2300лв за раждане  на мен 1000 ми не видяха много първия път втория мисля да дам 400
Ами какво да ти кажа чаках 3 години за това бебе бях лежала в Св.София и кюртаж съм правила в Шейново и съм психически обременена от обстановката в тези болници. И от многото чакане се бях приготвила финансово така, че реших че в този важен момент искам спокойствие. В момента съм се замислила и за съхраняване на стволови клетки от пъпна връв и яко събирам парички ooooh!А тази година ми предстоят доста разходи сестра ми се омъжва и ще бъда кръстница два пъти и всичко това до края на юни ама да сме живи и здрави всичко да мине наред пък ще се оправим. Все пак това са много хубави поводи.
Хубав ден на всички! Hug

# 130
Добра  инвестиция  за съхранение  на стволови  клетки  -  "Резервните  части  на организма "  Peace
 За  БГ  обаче цената  е трудно  достъпна за  по-голямата  част  от  българските  семейства!  Confused Включително и  за моето   Confused
Да ти кажа проучвам една фирма, която прави разсрочване на плащанията казва се Cryo save.

# 131
Добро утро и от мен... Аз станах съвсем рано днес, защото ходих да давам кръв и урина за изследване. Посетих и очен лекар. Кокетка, Аг-то ме изпрати за консултация. Но по-добре да не бях ходила, само се разстроих излишно, даже се разплаках (пусти хормони). Отидох при една мумия, влязох в порутения й кабинет, изобщо не ме погледна, не си направи труда да ми определи диоптрите, не можа дори да ми нагласи стъклата по рецептата на очилата ми, която й дадох. Светна ми с едно фенерче в очите и отсече - "Няма показания за щадящо раждане, няма какво да си говорим празни приказки." И ме отпрати по живо по здраво.
Аз нямам против да родя естествено, стига да съм сигурна и спокойна, че всичко ще е наред с очите ми. Но не може цял живот всички офталмолози, при които съм ходила, да ме предупреждават, че един ден е вероятно да ми се наложи секцио и трябва да се подложа на пълни изследвания, а тя направо да ме натири.
Ясно ми стана за пореден път, че ще трябва да отида някъде в частна клиника, където имат и необходимата апаратура, за да ме диагностицират и където ще си плащам.

# 132
добро утро и от мен  Grinning

Вече съм на работа, и много ми се спи

Спорен ден

# 133
Еееее , и  на мен ми  се спи  -  ама то и  времето  е много   мрачно   ....  Sad

# 134
jaded, бях писала в старите теми, но така и така пак повдигнахме въпроса, та да си кажа и тук.
На мен очната, при която ходя от години, ми каза, че в по - напреднала бременност (май нещо около 8 - мия месец спомена) се ходи на специализирано изследване, където ти разширяват зениците и оглеждат ретината и очните дъна и едва след това изследване могат да кажат дали си за секцио или не. Доколкото разбрах всъщност риска се крие в отлепване на ретината при напъните, съпътстващи естественото раждане.
Очната ми написа на едно листче и къде да отида, дори и името на лекар, обаче не знам къде съм го бутнала и трябва да го потърся вкъщи. Това изследване със сигурност не се поема от ЗК. Аз затова още не съм казала на АГ-то, на следващата консултация ще й споделя, да видим какво ще каже тя, но в крайна сметка ще мина изследването, което ми препоръча очната.

Това, което разказваш за твоя преглед е направо ужасно  #Crazy Как може подобно отношение, направо ума ми не го побира?? И как, като трябва да се направи специализирано изследване, което не се прави под път и над път, тя с едно светване с ФЕНЕРЧЕ е видяла, че няма показания за щадящо раждане  newsm78 Направо нямам думи...

П.П. Като намеря листчето с координатите и лекаря, ще ти пиша на лични  Peace

П.П.П. И аз като теб нямам нищо против да раждам естествено, но дори и при най - малкото съмнение и за миг не бих се противила на секциото. В крайна сметка на това дете му трябва здрава майка.

Общи условия

Активация на акаунт