Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 167

• 31 204
  • 742
  •   1
Отговори
# 555
Милена, благодаря за превода - чета, чета и не разбирам защо се отказа от Еда? За да е добре, за да не се случват неприятности? Не му повярвала, а той вярва ли й? Хубави думи, но защо и действията му не са в синхрон с мислите му? Никаква последователност. Трябваше да събуди Еда, да я целуне нежно и внимателно и да й каже тези думи и още много, много - да й сподели притесненията си за фирмата, Кенан - Бату, да я попита за съвет, да я направи част от живота си и разбира се добре да я "обгрижи", ех, защо мъжете не знаят как да се държат с жените....толкова е просто Laughing
Пепел от рози - благодаря!

Е, не всички, не всички....

# 556
Да, Харун трябваше да й каже, че ще ходи при Джемил, но пък и Еда много трудна жена, бе! Вече почвам да си мисля, че и аз бих се озорил с нея..., което по принцип много рядко ми се случва...

# 557
  • София
Харун и Еда – в спалнята, последната  разправия преди раздялата:

Харун – цяла вечер ли ще стоиш на крака?..... Лека нощ! (хубави сънища!)
Еда – не ме докосвай! (Харун я погалва по косата)
Харун – Еда, моя Еда…
Еда – аз не съм твоя Еда… По принуда съм в този креват… Не е заради теб, това да не ти излиза от ума! (не го забравяй!)
Харун – погледни ме!
Еда – не, няма да те погледна….
Харун – Еда, прости ми! (извинявай!)
Еда – няма извинение, достатъчно е да стоиш далеч от мен,.. Това, което наричаме игра, изгаря душата ми… Ти не разбираш ли това… Едно и също лего, когато те погледна, когато ме докснеш, не е възможно да разбереш как се чувствам…С години мечтите ми бяха за този дом, сега за мен той не се различава от гроб, кой може да повярва това… Само поемам дъх и всяка минута си спомням какво съм погребала/загубила…. Ти ме погреба жива в този гроб… Твоите чувства, очаквания може да са различни, но аз живея с тези…. Имам усещането, че съм обхваната от смъртоносна болест, разбираш ли?

# 558
Милена,благдаря за преводите! newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

Отчасти сега разбирам,защо Харун отиде при Джемил.Еда му казва много тежки думи, сравнява живота си с него с гроб.Много го е заболяло да чуе тези думи от жената,която обича,затова се и предава.

# 559
Да благодарим на Милена и на всички останали преводачки за диалозите, от които нещата стават по-ясни. Имчам чувството, че на Еда й избиха чивиите от всичките тези 4-5 години мъки, страдания, раздели и т.н. Тя уж прости на Харун, че забегна за цели 4 години и я водеше умряла пред Ямур, но явно е било само привидно. И сега снимката на Едже, та и русата мацка (направо дребни и нелепи поводи) просто преляха чашата и отприщиха пороя на отрицанието и задържаните с години реакции и мании на Еда. И пътят обратно ще е дълъг, но пък славен и водещ към хепиенда да се надяваме.

# 560
Да благодарим на Милена и на всички останали преводачки за диалозите, от които нещата стават по-ясни. Имчам чувството, че на Еда й избиха чивиите от всичките тези 4-5 години мъки, страдания, раздели и т.н. Тя уж прости на Харун, че забегна за цели 4 години и я водеше умряла пред Ямур, но явно е било само привидно. И сега снимката на Едже, та и русата мацка (направо дребни и нелепи поводи) просто преляха чашата и отприщиха пороя на отрицанието и задържаните с години реакции и мании на Еда. И пътят обратно ще е дълъг,но пък славен и водещ към хепиенда да се надяваме.
Дано! newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10

# 561
Да благодарим на Милена и на всички останали преводачки за диалозите, от които нещата стават по-ясни. Имчам чувството, че на Еда й избиха чивиите от всичките тези 4-5 години мъки, страдания, раздели и т.н. Тя уж прости на Харун, че забегна за цели 4 години и я водеше умряла пред Ямур, но явно е било само привидно. И сега снимката на Едже, та и русата мацка (направо дребни и нелепи поводи) просто преляха чашата и отприщиха пороя на отрицанието и задържаните с години реакции и мании на Еда. И пътят обратно ще е дълъг,но пък славен и водещ към хепиенда да се надяваме.
Дано! newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10
Силно се надявам да е така ! newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10

# 562
  • София
Еда-Ямур(сутринта)

Ямур-добро утро,скъпа моя мамо
Еда-добро утро единствена моя,ангелчето ми(Еда я целува)
Ямур-ааааааа,стига мамо,добре.Тате къде е?
Еда-има работа,излязъл е
Ямур-днес мога ли да дойда с теб на работа,моля те мамо
Еда-може и да стане
Ямур-олеййййййй
Еда-сега хайде да отидем където искаш

# 563
А европейката Еджето,пак ли в Европа я изнесоха?
Не се заяждам,а питам.
Според мен,и моят любимец Арасчо ще се изнесе нанякъде-рано или късно ще разбере,че мястото му не беше нито във фирмата,камо ли до Еда.Но поне не направи нищо лошо до сега!

Mnogo mi e stranno, 4e dosega ne sam pro4ela edna zastita na Aras! Primerat mi s Edze ne e bil dostata4no zarazitelen!

Май само ти защитаваш предварително загубени каузи! Дори и това да е провокация към съфорумките. Но ако искаш да защитиш Арас, аз ще чакам да прочета поста ти с удоволствие.  Hug
Nikoga nqma da stane6 dobar yurist,ako misli6 taka!Samo si gubi6 wremeto za tazi mnogo specialna profesia! Moga da namerq tezi i za Aras, no nqma da go napravq! Zastoto ne iskam da ti dostavqm udovolstvie! Ti si znae6 zasto!

Благодаря, че ми оправи ми настроението!   bouquet

# 564
  • Варна
Добър вечер дами! Hug Hug

Аз да подкрепя поста на Дани. Peace
Само дето ще внеса малко разяснения. Thinking
Харун може пак да отвлече Ямур, ама тоя път няма да иде в Лондон защото Еда ще го намери. Ще зацепи в посока Горно Негушево-БГ. Там ще намери новата гледачка на име Марийка. Така в сговорна идилия с гледачката ще мината още 4-5г. Еда от своя страна отново ще преживее нервен срив което ще доведе до отварянето на още няколко бутика в кв. Лалели. Харун ще се прибере в Истанбул с Марийка гледачката. Еда ще разбере и ще поиска отново последен шанс. Така ще я караме до 85 серия когато на Ямур ще й писне и ще поиска родителите й да се вземат. Тя лично ще участва в изработката на майчината булчинска рокля като в нея ще внесе Негушевски привкус. Обаче понеже Марийка е влюбена отдавна в Харун, не може да позволи сватбата да се случи. За целта Марийка подхвърля флашка с компромат на нея и Харун. Съдържанието на флашката е как двамата пият кафе под чердака. Еда вижда съдържанието и изоставя Харун пред олтара ОТНОВО. Не може да преживее това предателство отново. После следват серии на скандали и дърпаници след което Харун отново си фаща Ямур подмишка и отново на път. Никой не знае дестинацията на Харун за следващите 4-5-6г. но всичко започва отначало. Пак Еда разбира , отворила е още 4-5 бутика е МОЛ-София. Богатее ама само финансово. Пак се шие рокля. Пак компромат, ама тоя път и Ямур иска да се жени. Така най-накрая майка и дъщеря се разбират да направят сватбите си заедно. Но, този път не Харун чака Еда , а обратното. И нали нашия си е калъфян се явява. Сватбата вече не е мираж.
Хепи енд.... bowuu hahaha Joy hahaha Joy

smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532

# 565
  • Варна
Привет и от мен Незабравими newsm18 newsm18 newsm18

За Шефката и Дани ,страхотни стихове  newsm51 newsm51 newsm51

Роси и Розичка , невероятни гифчета  newsm51 newsm51 newsm51

госпожа Броненосец ,Рекси ,Милена - нашата светлина  newsm51 newsm51

# 566
Добър ден!

Казват, че в петък се работи най-ентусиазирано, предвид предстоящите почивни дни, дано е така и при вас.

Законът за смислено общуване според Сенека гласи, че единият трябва да забрави, че е дал, а другият никога да не забравя, че е получил... Сезоните на живота предоставят само един опит. В пролетта вдишваме първите глътки въздух, в лятото често изгаряме, в есента започваме да се загръщаме и зъзнем...и така до последния зимен кадър. Но не многото години значат, че сме живели много, а това, че сме чувствали, че живеем.

Пепелке, използвам това твое гифче, защото в тази сцена има толкова игривост и съблазън, колкото няма в друга сцена на идилия.

Последна редакция: пт, 18 фев 2011, 13:33 от lucymi

# 567
Здравейте, компания!

Първо да благодаря на преводачките ни, без които нищо няма да е такова каквото изглежда!
Да благодаря на прекрасните и талантливи момичета- Дани и Тарабас...
Цвети, в този ред на мисли ще кажа само, че лично аз винаги и с удоволствие чета всеки стих, публикуван на страниците на този форум. Нещо повече в много от  тях преоткривам себе си и етапите през които съм преминала в живота си!

За всички вас.....

Последна редакция: пт, 18 фев 2011, 13:20 от moxito

# 568
  • Варна
Добър ден!

Казват, че в петък се работи най-ентусиазирано, предвид предстоящите почивни дни, дано е така и при вас.

Законът за смислено общуване според Сенека гласи, че единият трябва да забрави, че е дал, а другият никога да не забравя, че е получил... Сезоните на живота предоставят само един опит. През пролетта вдишваме първите глътки въздух, през лятото често изгаряме, през есента започваме да се загръщаме и зъзнем...и така до последния зимен кадър. Но не многото години значат, че сме живели много, а това, че сме чувствали, че живеем.

Пепелке, използвам това твое гифче, защото в тази сцена има толкова игривост и съблазън, колкото няма в друга сцена на идилия.

изключителна мисъл  smile3501 smile3501 smile3501

# 569
Отново са се водили дебати за емоционалното състояние на Харун и Еда....И разбира се всеки е прав, погледнато през неговата призма!
Хубавото на този форум е, че тук всеки може да изказва свободно мнението си...Независимо колко хора ще го споделят или не....
В този ред на мисли...
.................................
Казват,че ако имаш любов не е от значение нищо друго,а ако ли нямаш,не е от значение какво
друго имаш. Любовта-това велико чувство е лъч надежда, светла радост,сладко опиянение. В нея
се крият най-щастливите преживявания, най-истинските чувства,най-великото себеотрицание и най-силната привързаност. Тя е зрънцето,от което се ражда животът, в нея се намира смисълът на нашето съществуване. Любовта е онова което променя съдбата ни, преобразява
душите ни. Тя е радост за страдащите, надежда за отчаяните. Любовта е силата, която ни кара да се чувстваме истински щастливи в нашия понякога мрачен и несправедлив живот.Тя е проверка за нашата значимост, отразена в огледалото на реалността. Човекът има, не само
способността да я познава, но и потенциал да я създава. Тя ни изпълва с
неподозирана енергия, вдъхва ни вяра и сила да се борим с трудностите.
Любовта е в нас и не можем да я видим, но можем да я почувстваме със
сърцето си. Крие се в топлата ласка, окуражаващата прегръдка,безценната подкрепа или пленителната целувка на любимия човек. Тя ни омагьосва, кара ни да бъдем оптимисти, да виждаме доброто и красивото. Тя е очарование,което преобразява коренно човешкия живот. За някого това може да се стори невероятно, но това е самата истина. А чувството - просто неописуемо. Често не забелязваме, или бързо забравяме, добрата дума,топлината на разбиращия поглед, многобройните малки жестове на внимание, свидетелстващи за обичта ни един към друг.

П.С От всичко, което написах по-горе, си задавам въпроса : Има ли истинска любов между Еда и Харун?!

Общи условия

Активация на акаунт