Бродирана красота - Гоблени 81

• 99 591
  • 725
  •   1
Отговори
# 165
ЗДравейте .не мога да не се похваля със завършеното ми първо произведение на изкуството..  Wink

Вложих много труд и старание....Не знаех нищо ..дори и схемите да разчета..Но ето с желание ..всичко става...Изпрах го  и чака за рамкиране ,после ще го покажа и напълно готов вид!!Сега е ред на втория ..заплюла  съм си този.. БЪДЕЩИЯ МИ ГОБЛЕН
            Какво съвпадение   newsm78 Аз първо уших" Морската прегръдка" , а сега завършвам " За твоят рожден ден" Обожавам ги и двата Laughing С нетърпение чакам да ги рамкирам и да го сложа на стената, да им се любувам!!!
 http://meri1966.snimka.bg/daily/moeto-hobi.572571.22487488
http://meri1966.snimka.bg/daily/moeto-hobi.572571.22487526

# 166
Здравейте, момичета. Имам едно питане към някоя от вас която е на ТИ с програмата Pattern Marker. Искам да си разпечатам една схемичка, но искам да я уголемя и да я извадя на няколко листа, но нещо не мога да разбера как става.Ако може някой да ми обясни ще сам ви много благодарна.Благодаря Ви и приятно боцкане.

# 167
  • sf
Дидолинкееееееееее , не схванах много какво казваш.,ама да не би да има ред,който се повтаря при застъпването на листата на схемите. Димаеншъните има така, но са штрихирани,де, за улеснени като си наместваш отделните листа схеми. Аз лично ги режа да не се обърквам.
 Thinking

# 168
  • София
Здравейте, момичета. Имам едно питане към някоя от вас която е на ТИ с програмата Pattern Marker. Искам да си разпечатам една схемичка, но искам да я уголемя и да я извадя на няколко листа, но нещо не мога да разбера как става.Ако може някой да ми обясни ще сам ви много благодарна.Благодаря Ви и приятно боцкане.

Аз скоро имах обратния проблем - да намаля схемата  Mr. Green По принцип, ако е по-голяма схемата, тя сама се разпечатва на няколко листа. Но ако искаш още повече листа в общи линии така: отваряш схемата, горе от падащите менюта отваряш "File", след това "Page setup", маркираш "Span printing over... of pages", след това в квадратчетата задаваш колко страници настрани и надолу искаш да бъдеш, даваш "ОК" и след това разпечатваш

Инатче, няма защо, и на мен всичко това ми беше обяснено подробно тук от момичетата  Hug

Момичета, побъркахте ме с този кон (графиката)! Ей сега го разпечатах, ще го почвам, какво да правя  Embarassed

Последна редакция: пн, 21 фев 2011, 17:14 от -=Деси=-

# 169
  • Sofia
 Благодаря на pepen за схемичката.Това ми е вторият гоблен,още не смея да си комлектовам по-големи и сложни,но шиенето е много приятно.
http://www.picvalley.net/v.php?p=u/1850/171823507652292023812982 … 2qwACYm8uaPN3.JPG
/][/url]

Последна редакция: пн, 21 фев 2011, 21:34 от yohaved

# 170
Попаднах на едно много красиво  Crazy

ето тук схемата я има http://forum.mamka.ru/lofiversion/index.php?t28315.html

Последна редакция: пн, 21 фев 2011, 18:08 от Мимито & Светла

# 171
Аз да попитам мамите от Русе има ли го китайското ДМЦ по нашите магазини, че са ми по далече и не мога да отида да проверя.

# 172
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
...Днес видях в кварталния магазин за козметика и сувенири една възглавничка с ушити черни силуети на мъж и жена, която държи червен букет /върху бяла панама/. Мисля, че някой е показвал тук точно същото. Цената беше 39 лв за готовата ушита възглавничка. Самата възглавничка е черна и около панамата има някаква украса от червена панделка. На вас не ви ли се струва, че комплектите, които продават по магазините за гоблени, са скъпи - 30 лв само за панамата и конците?

мда, принципно е заради авторските разработки.  в твоя случай е неясно защо  Hug тази ли беше?

и да почерпя за рождения ден на маймунката ми  Blush

# 173
  • Враца
meri1966 Наистина е съвпадение....Но то е защото и двата гоблена са прекрасни!  Peace  .Ще видим и третия ли ще ни е еднакъв!  Wink

# 174
  • Атлантис, Галактика Пегас
Гудииииииииии!
Да е жива и здрава маймунката!   bouquet И вие с таткото!!!

# 175
  • София
Goody жив и здрав да ти е малкия и много да те радва,още дълги години   bouquet
Донси схемата ми беше сбъркана от горе до долу,по принцип в един квадрат бодовете са 20 на 20,ако се шие 1 към 1 нали-да да ама не при мен бяха 21 и не стига че схемата една ситна,ми и объркана,Днес им вдигнах голям скандал и ми направиха нова схема вече нормална.Ама защо трябва да се стига до там.

# 176
  • Балчик
Goody, честит рожден ден на детенцето. Да е живо и здраво.  bouquet

# 177
  • ГОре на черешата...
Гуди, честит рожден ден на детенце и от мен  bouquet!

# 178
Гууди ,честито и от мен , жив и здрав да ви е ,много късмет му желая.
Ние още си имаме спомен от вълшебните топчета , току изровят някое Laughing

# 179
  • Балчик

Джема много ми харесват тия лалета,ма май са на кръстат бод,поне така мисля по снимката  newsm78.

Не само кръстчета- има и полукръстчета, нишките също са различен брой,от където идва констрастността и изпъкналостта- характерно за Дименшънс. Това ми е любимата фирма. Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт