Бродирана красота - Гоблени 81

• 99 546
  • 725
  •   1
Отговори
# 690
Хайде кафето е готово мадамки!Да седнем на сладка приказка,а?

Джемма - направо занемях - много красиво става - успешно довършване! Peace
Корделия - страхотен е - моята принцеса като го видя едва не можах да я откъсна от компа Laughing
Пепен - страхотна си - банерчето е направо чудесно и благодаря за възможността ,която ни осигури да дръпнем Дим! Heart Eyes
Бубе
- успешно шиене на гоблена - ползвай конвекторите - максимално точни са-казвам го личен опит Hug
Никол58 - минитата са много забавни за шиене - краси са твоите!

Приятен ден момичета!

# 691
В ,,арабското момиче'' забелязах , че има бод с един конец.
Досега винаги съм шила с два , като изтеглях един , прегъвах и началото ми тръгва с примка .
Всъщност сега се чудя как да започна бода като е единичен конеца, четох , четох и разбрах че трябва да се промуши отзадната страна ... въпроса ми е , под колко пода трябва да го промуша и когато шия бодчетата трябва ли да го придържам , за да не се изтегли  newsm78

# 692
аз промушвам под 5-6 бодчета и няма проблем

# 693
Хайде и аз да се отчета с една мадонка, която от месеци бях запланувала.

Като че ли, в последно време ми се шият само мъничета Embarassed
Мога ли да те помоля за схемата Rolling Eyes Много е нежна!

# 694
  • София и там където не се пуши
Ето още инфо за базара за който съобщи Айнур http://www.lifewithcf.org/index.php?option=com_content&view= … -15&Itemid=70

и във FB http://www.facebook.com/event.php?eid=189174927787910&notif_t=event_invite

# 695
За всички, които харесват мадонката. Качвам две схемички, защото ключът за мадонката е на втората картинка.

Опитвам и през keep4u.pu, дано сега се получи

Последна редакция: нд, 13 мар 2011, 16:39 от Nikol58

# 696
  • София

Искам ПОМОЩ!!! Виждам, че качена схемата през радикала не е толкова ясна....

Преди да я качиш, махни отметката от "намали до 640" (или каквото беше там)  Hug

# 697
Дороти, благодаря ти мила  Hug Не се бях сетила да пусна и тези линкове  Blush

# 698

Искам ПОМОЩ!!! Виждам, че качена схемата през радикала не е толкова ясна....

Преди да я качиш, махни отметката от "намали до 640" (или каквото беше там)  Hug
БЛАГОДАРЯ ТИ, ДЕСИ!!! Сега се получи - през радикала са много ясни.

# 699
Здравейте,момичета.Отдавна ви чета и гледам какво творите.Невероятни сте,а нещата ви са приказка! Аз също обичам да си боцкам Wink,но съм някъде в началото.Дълго се чудех дали да ви покажа и моите творения.Малко се притеснявам като гледам вие какво правите ,но накрая се реших.Ето и моите съкровища,не са толкова перфектни,но са си мои и са направени с желание.Очаквам вашата оценка и се надявам да ме приемете сред вас

http://ivoqwe.snimka.bg/tapestries/gobleni.577420.22714914

# 700
de4ko95 много красиви гоблени си показала. Разбира се, че си добре дошла!

# 701
Момичета НЕВЕРОЯТНИ СТЕ Hug Hug Hug.Чак се засрамих от себе си че се предадох толкова лесно  Blush.Леле нямам думи за това което направихте за мен Heart Eyes.Сърдечно ви благодаря.

# 702
  • София
Дороти извини ме мила не съм те забравила,утре ще ровя за модела,че днес дребната ме завлече навън и там си останахме  Wink
de4ko95 добре си дошла и не се притеснявай,много са си хубави даже,аз даже си харедсах два три  Whistling а с тоя замък как си се справила идея си нямам,но е много красив.   bouquet

# 703
  • София и там където не се пуши
Дороти извини ме мила не съм те забравила,утре ще ровя за модела,че днес дребната ме завлече навън и там си останахме  Wink
[

Няма проблем, когато тогава, не съм помислила, че съм забравена.

# 704
Добро утро.Наминавам да покажа новото си начинанеие.До 2-3 дни мисля да го приключа.

Общи условия

Активация на акаунт