Вашият мъж

• 25 477
  • 397
  •   1
Отговори
# 165
Значи, ако мъжът ти откаже да пере и готви - преставаш да го обичаш, олеееее  Joy

# 166
Значи, ако мъжът ти откаже да пере и готви - преставаш да го обичаш, олеееее  Joy
Ще престана и още как Laughing. За какво ми е иначе, само за единият секс и като се върне от работа да ми се раполага като бей на дивана, а аз да припкам с нежните си крачета около мивката и масата. Нее, мерси Stop

# 167
  • София
Правилно, Шанталче  Peace
Мъжът ми, ако се чувства като гост вкъщи, по-добре да се изнася на хотел. Готованковци не са ми притрябвали. Пък после що жените се състарявали по-рано от мъжета  Crossing Arms

# 168
Ако спре, /понеже не го карам, че да ми отказва/, и започне да ме чака да се върна от работа, за да сготвя, определено няма да горя от любов. Понеже ще е ясно, че хич не му пука колко съм изморена и дали децата са гладни.

Не всеки притежава като теб ценното качество да се впечатлява от еротизма и чувството за хумор на мъж, решил да се отдаде на дълготраен активен отдих.  Joy

# 169
Вилико има голямо сърце явно Grinning. Аз съм от по-егоистичният тип жени, които обичат заради, а не въпреки. Sunglasses

# 170
Наистина сте доста повърхностни. четете, но нищо не разбирате или просто не помните.
Доста различни неща пиша - от подобно смехотворно твърдение, че мъжът ми се отдава на отдих.
Нека уточня - работи два на два - за да гледа детето и къщата, смени си графика специално. Тези два дена като се прибера - аз ли  лежа на дивана, не той. Но това е стечение на обстоятелствата, не е налагано или търсено. Когато и двамата сме вкъщи - да, често той си лежи - аз готвя, често аз играя на компа - той готви...Но и да не сготви тогава - все ми е тая - ще си направя един сандвич сама, няма начин това да окаже влияние на чувствата ми към него. Дали сега е ясно???

# 171
  • София
Наистина сте доста повърхностни...
Joy Joy Joy
вили, направи ми деня  Hug

# 172
Наистина сте доста повърхностни...
Joy Joy Joy
вили, направи ми деня  Hug
Радвам се. Peace

Но всъщност как да нарека жена, търсеща в любовта - домакина, готвача и чистача? Как пък веднъж не се спомена друго качество... Laughing
Сега се замислям защо всяка тема се превръща в едно и също - нормално е, всеки търси това, което му липсва, всеки пише това - което му се иска. Далеч съм от идеята - че всички мъже в бг са такива - нищо, че в бг-мама - определено болшинството - са. Явно Бг се дели на бг-мама и останалите  Joy

# 173
  • София
Но всъщност как да нарека жена, търсеща в любовта - домакина, готвача и чистача? Как пък веднъж не се спомена друго качество... Laughing
Аз съм казвала, че мъжът ми е хубав, строен, умен... Но тези му качества физически не ме подпомагат, ако ме разбираш. Пък и не искам да го рекламирам много, че да не ми го отмъкнат. Просто темата взе такъв завой - към мъжа-къщовник  Wink
Иначе и заради едната му хубост също не върви да го обичам, не е ли така. И сега няма да се обясняваме що е то любов и какво я предизвиква  Peace

# 174
Е, то ако с "вашия мъж" не върви любовта - кое  Wink

# 175
Зна4и ако лежа,пърдя и си 4опля в носа.......мойто мъж ще спре да ме оби4а.4е за кво съм му,единят секс и то НЕ анален хи4 не ми топли мястото ooooh! ooooh!
То бива еманципация,ама да зарежеш бащата на детето/децата си зарди това,4е не ти слугува ooooh!
Лелеее какви майки ви възпитават?Питам,4е да знам как да не възпитам мойто мило 4едо Whistling

# 176
  • София
Изгубени в превода  Mr. Green
Отказвам се!

# 177
Изгубени в превода  Mr. Green
Отказвам се!

Откажи се, твоя работа. Човек - когато знае какво пише - би могъл да го обясни. Явно не обаче.

# 178
Но всъщност как да нарека жена, търсеща в любовта - домакина, готвача и чистача?
Да обясняваш, да обясняваш, ама колко да обясняваш. Като не става, не става и това е.
Да опитаме пак - "търсещи в любовта" в тази тема аз не срещнах. Всички са намерили каквото са търсили. Wink
Говорехме за това кое ни провокира да изпитваме нежна любов към мъжа до себе си.
Дано се разберем тоя път. Sunglasses

# 179
И дано и вие разберете - че слугинските му способности не се отразяват на моята  Peace

Общи условия

Активация на акаунт