РУСЕ

• 41 423
  • 722
  •   1
Отговори
# 15
Чочиии,  Heart Eyes
пухи-пухи, късмет.  Praynig
Дано по-бързо се включи някоя пациентка на д-р шишкова.  Praynig

# 16
с пожелания за МИР, любов и разбирателство! Mr. Green
Дай Боже  Peace

# 17
  • Русе
Аз съм много доволна от нея. Две бременности и едно раждане. Второто ми раждане започна преждевременно и направо ми каза че не иска да рискува с мен и Ескулап и ме прати в АГ-то. Справя се добре е с профилактичните прегледи, разни дребни проблеми. Аз съм доволна. Няколко приятелки ходят при нея и пак са доволни. Обаче съм чувала и негативни мнения.

# 18
Аз съм много доволна от нея. Две бременности и едно раждане. Второто ми раждане започна преждевременно и направо ми каза че не иска да рискува с мен и Ескулап и ме прати в АГ-то. Справя се добре е с профилактичните прегледи, разни дребни проблеми. Аз съм доволна. Няколко приятелки ходят при нея и пак са доволни. Обаче съм чувала и негативни мнения.

Благодаря ти Heart Eyes Искам да знам обича ли да плаши,да вкарва в болница,защото този номер от други лекари съм го изпитала.профилактични прегледи искам да правя,но съм ужасно уплашена. Embarassed

# 19
Имаш и един от мен  Party

Птичке, мерси! Чудя се още... Това наистина си е евтин вариант и сигурно пак върши същата работа. Работата е там, че  не ми се иска да стоя там да вардя водата/зеленчука, всеки път. Не знам колко и дали изобщо излизат по-икономични уредите за тая цел. Благодаря, все пак!  Hug

tasi, ако не е тайна, за колко пари го взе инхалатора?

Тук са по 120-130 мисля.Аз го взех от  ибей по евтино.Поразена съм  от моменталния ефект върху кашлицата за това го купих,ще видим при нас как ще действа.

# 20
  • На брега на реката
Да плаши? В какъв смисъл? За мен е много добър професионалист, доволна съм от нея, а и близки, които са се доверили изцяло на нея.

# 21
Момичета,може би аз съм прекалено уплашена заради многото ми операции и манипулации
затова задавам такива въпроси? Embarassed

# 22
  • На брега на реката
Ами ако прецениш, че на русенска територия няма лекар, който да успее да разреши здравословните ти проблеми, се обърни към болници с доказана практика - в Плевен, Варна, София...Не знам от какво естество са проблемите ти, но ако е нещо репордуктивно и свързнао със забременяване, по-добре потърси специалист от друг град  Rolling Eyes Или се свържи с Margaritka, мисля, че тя би могла да те насочи много добре   bouquet

# 23
пухи-пухи, късмет в избора и кураж!  Praynig Heart Eyes

# 24
не,искам профилактика.Чувала съм че не винаги добре успяват да преценят цитото и създават оше повече проблеми къде волни,къде неволни....
Страх ме е.

# 25
Милата, събирай смелост и върви.  Heart Eyes Praynig

# 26
Чочи   bouquet
Милата, събирай смелост и върви.  Heart Eyes Praynig

Присъединявам се. Ако и след това нещо те притеснява, потърси консултация в друг град Peace

# 27
  • Русе
Абсолютно! Нали знаеш, че това е от работите, които просто ТРЯБВА да се свършат и минава! Не се притеснявай, скоро ще е зад теб притеснението.  Hug

# 28
  • Русе
7 години при нея си правя профилактиката и цитонамазките. Никога не ме е плашила. Имах много проблеми с втората бременност и никога не ме е стресирала допълнително. Винаги ми е давала кураж.
Иначе съм ходила и в Тутракан. И от Бойчев съм доволна.

Последна редакция: чт, 17 фев 2011, 13:29 от eli_dechkin

# 29
като казахте профилактика, някой знае ли на Тончева графика в частния й кабинет...за другата седмица евентуално....

Общи условия

Активация на акаунт