РУСЕ

• 41 454
  • 722
  •   1
Отговори
# 705
Аз май ще направя една фотосесия на децата. Цената е много добра, да не кажа, че при 5 лв/кадър при Емилия си е направо без пари! Ще се чуя с човека да уточня подробностите.

# 706
цитонамазката без направление струва към 8-9 лв  newsm78

# 707
момичета, преди време се обсъждаше темата за почистване на зъбен камък за около 20-30 лв.... бихте ли ми дали координати на зъболекари?
Благодаря предварително Simple Smile

# 708
Момичета, да знаете някъде да се тренира Zumba в Русе? Simple Smile

# 709
Момичета, да знаете някъде да се тренира Zumba в Русе? Simple Smile
Виж тук : http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=479710.0

# 710
Звъннах да питам фотографа дали офертата важи ако искам двете деца заедно да ги снима, но ми отказа  Tired

# 711
Звъннах да питам фотографа дали офертата важи ако искам двете деца заедно да ги снима, но ми отказа  Tired

Отказа ти за двете деца или по принцип не приема повече оферти  newsm78

# 712
  • в огледалото на живота
Току що говорих с фотографа,разбрахме се за април,защото искам да е навън сесията,на мен пък ми каза ,че не е проблем да са двамата/брат и сестра/,  newsm78 ,
благодаря за инфото на всички,относно моя въпрос

# 713
Отказа ми на телефонното обаждане. Не можах да говоря.

# 714
няма зумба в Русе, изтегли си отнякъде клипчета и действай у вас  Peace

# 715
Аз говорих с фотографа и каза - няма проблем - в рамките на час да снимаме. Мисля да се възползвам. Вие регистрирахте ли се вече? Как става? Май се плаща на сайта и те от там му плащат на него  Rolling Eyes

# 716
Тъкмо се опитвах да плащам обачеее, картата с която плащам е с почти нищо и трябва първо да я заредя. Така че момичета, оставете и за мен един ваучер  Praynig Praynig Praynig

# 717
То и аз май се зарибих  newsm78 Няма ли опция да се разберем направо с него и тези пари да отидат директно при него, а не през сайта? Айде ако някой звънне да поразпита и за това.

# 718
То и аз май се зарибих  newsm78 Няма ли опция да се разберем направо с него и тези пари да отидат директно при него, а не през сайта? Айде ако някой звънне да поразпита и за това.

На мен ми каза, че и така може. Аз уточних, че децата са 2, едното е на 13, другото почти на 3.
Каза че няма студио - предпочита навън или където ние кажем.
Пита ме дали ми харесват снимките в сайта и аз казах - ДА.

За плащането - каза, че и той може да ми даде такава оферта и няма да мине през сайта. И аз му казах, че си записвам телефона и пак ще се чуем и видим!

Ама ви съветвам да му драснете по един мейл или да се чуете, за да ви е сигурно.

# 719
няма зумба в Русе, изтегли си отнякъде клипчета и действай у вас  Peace

така и ще направя  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт