РУСЕ

• 41 437
  • 722
  •   1
Отговори
# 690
Честит рожден ден на малкото сладурче на МОЛИ! Да сте здрави и много щастливи   bouquet  bouquet  bouquet

# 691
Честит рожден ден на малкия Гален   bouquet
Тези отровни змии обхождат и другите вериги магазини http://rodopi24.blogspot.com/2011/01/blog-post_8185.html

# 692
здравей от мен,тази количка много ни хареса би ли ми казала от каде мога да купя такава и каква е цената и

Писах подробно на ЛС

# 693
Добро утро!

Навън е гадно, отвратително и влажно  ooooh!
В неделя в 14ч. на стадион "Локомотив" ще има футболен турнир за деца. Ако имате желание, можете да заведете дечицата си да погледат  Peace.

# 694
А в неделя от 14 ч ще има парад на булките, организиран от агенция Дежа Вю. Ще тръгнат от у-ще Хр. Ботев, ще вървят по Александровска и от часовника ще отидат в Рига, където ще се награждават победителките.

# 695
ох милите булчета с тез бели рокли в тази кал по центъра  hahaha Wink Confused

# 696
Здравейте русенки! Бременна съм в 8-ма седмица и си търся други бременни русенки , с които да споделяме трепетите и тревогите си, мнения за лекари, прегледи....Simple SmileДоколкото прочетох повечето от вас обаче са вече настоящи майки,така че ако трябва ме насочете към друг подфорум  newsm78 . Сега разбрах, че в Ескулап са спрели ражданията.Някой знае ли, дали има шанс да ги възобновят скоро или родилното ни остава единствена опция за раждане в града?

# 697
  • в огледалото на живота
Привет дами.От 20 на 2 градуса хич не ми е кеф времето навън   Crossing Arms остава и сняг да заръси и хептен да е пълна картината....
Аз да попитам за нещо:ЛЛ освен профилактичен преглед за гинеколог имам ли право и на цитонамазка ,т.е отпуска ли здр.каса или се заплаща.Трябва ми повече информация ,моля ви споделете  Praynig
Вижте какво открих:
http://grabo.bazar.bg/ruse/ednochasova-detska-ili-bebeshka-art-f … sp;    
не съм чувала за този фотограф,но пък ме заинтригува офертата  Thinking
Спорен ден.
p.s мимси79 ,добре си дошла  Hug ,тук има и бъдещи майчета ,ще си намериш компания със сигурност.За Ескулап,вярна е информацията,ражданията са спрени от януари,т.г но хирургичните интервенций се правят.Доколкото знам ,няма да се подновят договора за израждане на децата,тъй като имат несъответствия в базата според нормативен закон.

# 698
момичета някой да ми каже телефона на др желязкова, педиатърката, ако щете вярвайте, 7 години ни е лекар на децата и аз и нямам записан телефона

# 699
Mimsi79 , добре дошла сред нас и лека бременост.   bouquet
Ще се радваме, ако ти бъдем полезни.
Засега нищо не се чува за възобновяване на ражданията в "Ескулап".  newsm78
Но пак трябва да започне в най-скоро време довършването на новия АГ-комплекс.
Средствата били отпуснати.   Rolling Eyes
Девичка,ако се докопаш до направление за гинеколог, той при добро желание може да измисли как да пусне цитонамазката по касата.  Wink
На ЛЛ им се полага тази година само да пращат жени над 50г. на мамография и то през година.  ooooh!

# 700
Девичка, благодаря за офертата - звучи интересно!

За цитонамазката - ДА - при направление за АГ специалист, той трябва да ти даде направление за изследване. Плащаш си потребителската такса.

# 701
Благодаря на всички за чудесните пожелания. Дано да ни е живичък и здравичък, че и палавичък.
много целувки от нас и жалко, че е лошо времето.....май няма да излизаме днес, че да не разболеем юнака

# 702
  • Русе
Здравейте и от мен! I'm back, както беше и предсказал и Шварценегер.

Грабо-вската оферта и аз я видях и ме заинтригува. Момчето го познавам, но не съм виждала негови фотографии, само знам, че се занимава. Обмислям, обаче, да го посетя.
 Wink
За "Ескулап", доколкото аз знам, няма скоро изгледи да се възобновят ражданията, за което съжалявам, но пък ето, че и новият АГ-комплекс е в ход, така че може и да е готов скоро.  Praynig

Моли, честита годинка със закъснение! Мога само да си представя щастливата ти равносметка след такава борба за детенце! Много се радвам, че сте щастливи, макар да не се познаваме. Да ти е здраво и щастливо момченцето!   bouquet  bouquet  bouquet

Ха, тия булки не ги виждам, обаче. Ама мооооже и да намина, макар в моя край за сватба да не се говори, още. Има и по-важни неща за момента.  

Хайде, аз скачам по домашни задължения, то бездруго какво да се прави в тоя дъжд и вятър.  Confused

# 703
Вергилия, номера на Желязкова е 0886211804

# 704
Сега видях,че е снимал  сватбата на моя приятелка в София,декора им беше в кино център Бояна.
Страхотен е.
Снимките от цяла сватба са просто уникални.

Общи условия

Активация на акаунт