РУСЕ

• 41 438
  • 722
  •   1
Отговори
# 675
  cookЧестит първи рожден ден на малкия юнак! Здраве и безгрижно детство!

# 676
  • Русе
Моли, Честит първи Рожден Ден на момченцето ти!

# 677
Moli_B, честита първа година на малкия юнак! Нека расте много здрав и много щастлив!

# 678
Моли, честита първа годинка на твоето толкова чакано момченце

и една цяла година радост от осъществената мечта!

# 679
  • Русе/София
Моли да ви е жив и здрав малкия юнак.Много да ви радва и изпълва времето ви с незабравими емоции.  bouquet
Close Брей ... аз до сега си мислих, че е закон, от 24 Май до 15 Септ. да са в къщи, а то как било ... хм, хм ... И толкова години ли не се е променило това, не е ли имало недоволни родители, търсещи правата си?
Много странно, как така и кой е решил, че ще се изписват на 24 Май, като по закон не е така, много, много странно

Мен не ме бърка особено, защото имам 2 свободни баби и работя на 4 часа, ама как се оправят хората на пълен работен ден?

Маги, молбите се приемат до 20 Март по закон, не е целогодишно, тук добре.

В нашата градина през лятото групата на тръгващите на училище деца беше пълна.Изпратиха ги тържествено в края на май,но след това си продължиха по старому.Даже тяхната група не стана и сборна,защото всички деца бяха на градина.До началото на септември си ходиха децата,след това започнаха да приемат новите деца от първа група.

# 680
За оставянето на първолаците в градините до септември всичко явно е въпрос на желание и организация. Племеникът ми във Варна, връстник на Сашето, ходи на ДГ до края на юли миналата година.  newsm78

# 681
Днес много кофти време. И студено!
Ние излизахме семейно да търсим количка за малкия и да пазаруваме. Бях си харесала тази

но минахме през Штъркела и си харесах друга на Mag England, че и два пъти по евтина  Mr. Green но пък нямаха цвят, който да ми харесва. Така че ще чакам до края на месеца да видим какво ше докарат.

# 682
Момичета, каква е тази история със змия в Кауфланд?   Shocked Чак у нашето село се чу?

# 683
Момичета, каква е тази история със змия в Кауфланд?   Shocked Чак у нашето село се чу?
А в наше село, нищо още не се е чуло по въпроса.  newsm78

# 684
  • Русе
 Как не сте разбрали , "пуснали" са ефтини , на прИмоция от Южна Америка  Grinning .
Хич не е смешно всъщност  Confused .

# 685
Чиби, не Фнимаваш в новините http://www.akcent.bg/site/news.php?item=1304

Всъщност е пързалка цялата работа Peace

# 686
Правилно, не внимавам.  hahaha
По-скоро търсих в пресните новини, а тя била вчерашна тази със змийката.  Rolling Eyes

# 687
Мда и на първа страница на Утро днес Wink

# 688
мда градски легенди.....
Честит празник на МОли, да ти е живо и здраво момчето, много да те радва!  bouquet
 agnesana не си взимай Маг ингланд, вярно, че са евтини, но са страшно тромави и неудобни, все пак идва лято, аз ти препоръчвам Чиполино, два модела съм имала, супер леки, маневрени и удобни  Peace

# 689
Днес много кофти време. И студено!
Ние излизахме семейно да търсим количка за малкия и да пазаруваме. Бях си харесала тази

но минахме през Штъркела и си харесах друга на Mag England, че и два пъти по евтина  Mr. Green но пък нямаха цвят, който да ми харесва. Така че ще чакам до края на месеца да видим какво ше докарат.
здравей от мен,тази количка много ни хареса би ли ми казала от каде мога да купя такава и каква е цената и

Общи условия

Активация на акаунт