РУСЕ

• 41 419
  • 722
  •   1
Отговори
# 30
здравейте и от мен .
аз съм от доволните пациентки на доктор Шишкова тя ми водеше консултациите с първата бременност винаги беше много приветлива .
таси какво му е по специалното на този инхалатор или въпрос на външен вид .на мен като ми се наложи да купувам само за бебихалер ми казаха .
само съмнение ли е че грипа сега върлува Cry( понеже аз съм болна )

# 31
Педиатърката ни ни каза,че сега имало бум на ангините с висока Т.
Нищо по-специално не е.По- интересен е за децата така иначе има накрайниик и за възрастни.

# 32
Здравейте ,кога изписахте старата тема?Вчера я имаше ,а днес нова  и даже доста сте пописали.
Заинтригувахте ме с този инхалатор .Как се използва,откъде може да се купи?
За д-р Шишкова и аз съм чувала само хубави неща.Не я знам лично,но от познати ,които са ходили на прегледи при нея ,съм чувала ,че води женските консултации мн.добре,единствено като оплакване е,че се струпвали много чакащи,но този проблем може да е решен.

# 33
Здравейте момичета и в новата тема, и аз гласувах за червенокоска  Grinning, мдааа има грип с гнойна ангина и висока Т и то от около месец, слава богу, ние нито един не хванахме, да не ме чува дявола. Нали знаете, че за всеки лекар и лошо и добро се чува, аз мнение немога да дам, защото един път се пробвах да отида при нея и ме изгони от кабинета, защото с мед.сестрата си пафкаха цигарките вътре и аз се ядосах и си тръгнах, ама беше още в Трета поликлиника.
Момичета, аз още не съм си намерила кучето, голдъна, напомням ако някой го срещне, да свирка
Лек ден от мен

# 34
  • Русе
Дано да се намери животинчето, не губи кураж! Hug

На мен ми е интересно тъкмо заради сравнението с бейбихалера. Иска ми се да може да се прави профилактика при простудни заболявания, не само да се инхалира лекарство. Бейбихалерът може ли да работи с физ. разтвор в такива случаи?

# 35
  • Русе/София
Според мен всеки инхалатор би трябвало да работи с физ.разтвор.

# 36
ние ползваме инхалатора с лекарство . ако работи с физ разтвор то той би трябвало да е спрей .ако някоя знае моля да сподели че направо ми писна от болести

# 37
Към линка, който е пуснат има инструкция за употреба. Там пише, че може с физиологичен разтвор да се ползва http://eruditabg.com/?pid=17&NewsID=13
На мен пак не ми е много ясно де, в смисъл че се ползва когато има кашлица, нали така?
палмирка и аз гласувах  Peace успех!  И се зачетох... "Парад на булките" хммм, интересно ще  бъде

Последна редакция: чт, 17 фев 2011, 16:30 от sinq pti4ka

# 38
малеееееее не ме зехте насериозно с гласуването  newsm78 водят само с 20 гласа  ударете по едно рамо на момата http://www.facebook.com/album.php?aid=274389&id=286590081780 … 81780&theater

# 39
В упътването най-добре е обяснено.
Инхалатора превръща течноста(лекарство) в аерозол(в газ) и се вдишва.Това е.
Физиологичния р-р е от ампула към него може да се прибави и друго лекарство.

инхалациите с физиологичен разтвор имат много благоприятен ефект върху организма. Например, в момента има епидемия от заболявания на дихателните пътища, която е причинена от RS вируси. Те не се третират с никакви известни на медицината лекарства, освен подсилване на имунната система - витамини, витаминозни храни и... инхалации на физиологичен разтвор.

Не бъркайте инхалатора за домашна употреба (електрически уред) с приставката за спрейните фоми на лекарствата - Бейбихалер. Бейбихалер е пластмасов накрайник и не е никакъв електрически уред!

Инхалаторът (небулизаторът) може да инхалира не само физиологочен разтвор, но и други течни лекарства, според състоянието на пациента! Става и за лечение на астматици и възрастни хора със сърдечен задух.

Това го пействам от друг форум където обясняват за инхалаторите.

Аз мисля да се консултирам първо с педиатърката ни за какво на нас може да ни послужи и тогава да го ползвам.

# 40
И ние имаме инхалатор, някъде около 100лв, купихме го от една фирма за мед.техника, забравих й името.
Такива ползват и във физиотерапията в Хирургичния блок.
Освен физ. р-р и лекарство, слагали сме и чай, като цяло много добре са се повлиявали кашлици, хреми, ларингити.

# 41
Ето още един конкурс, който иска да участва с децата. Simple Smile

http://www.facebook.com/#!/album.php?aid=34550&id=151342384911828

# 42
Инхалатор ?Това не е ли една помпичка,която се ползва от асматици ,когато имат асматичен пристъп и с нея си впръскват лекарство през устата.Какво общо има това с кашлицата или е нещо по- различно?
Относно гласуването във фейсбук съм новак и не ми е ясно как става,но видях снимките,много са хубави.

# 43
Хоп и аз да се запиша набързо в новата темичка Simple Smile
Браво на Чочиии   bouquet

# 44
малеееееее не ме зехте насериозно с гласуването  newsm78 водят само с 20 гласа  ударете по едно рамо на момата http://www.facebook.com/album.php?aid=274389&id=286590081780 … 81780&theater

Браво, много красива булка си.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт