ВЪПРОСИ към хомеопати - 12

• 40 365
  • 744
  •   1
Отговори
# 90
Та, ако не бъде излекуван Миазъма (Предиспозиция, предразположеност) нещата, за съжаление, ще продължават по посочения от теб ред, каквито и Антибиотици, хранителни добавки, Китайски гъби-чудо, компресчета с извара или билки да вземат.
Александер, дай повече инфо за Миазъма (Предиспозиция, предразположеност), къде мога да прочета повече за това?

# 91
  • София - Варна - Бургас
Та, ако не бъде излекуван Миазъма (Предиспозиция, предразположеност) нещата, за съжаление, ще продължават по посочения от теб ред, каквито и Антибиотици, хранителни добавки, Китайски гъби-чудо, компресчета с извара или билки да вземат.
Александер, дай повече инфо за Миазъма (Предиспозиция, предразположеност), къде мога да прочета повече за това?

Добре, ето няколко

За Миазмите  

# 92
  • София - Варна - Бургас
Имам питане - когато изпитвам стрх да дам на сина ми едно конкретно лекарство, което никога досега не съм давала.. и този страх е интуиция за мен.. и прочитам картината на лекарството и според мен тя никак, ама никак не съвпада.. но имам доверие на хомеопатът си, а и той определено си разбира от работата.. и това лекарство е изписано преди 20 дни, но поради хрема и други дреболии все отлагаме даването му, как е редно да се постъпи - да говоря ли с хомеопатът за преразглеждане на случая или все пак да го давам, след като сина мивече е здрав (това чакахме досега)..

Ето това е показателно, че паралелно с детето, задължително трябва да се лекува и майката!

Ако говориш с хомеопата да преразгледа случая, въз основа на това че: "...картината никак не съвпада..."първо ще му покажеш че не разбираш от хомеопатия, че си изплашена и поради това му представяш собствената си делюзия, и вместо да се занимава с детето, той трябва да се занимава с делюзията на изплашената майка.
  И много вероятно е да се оттегли.

# 93
  • ул. "Мечтание"

Тенкс. Ще ми е полезно да прочета. Peace

# 94
# 95
  • И аз не знам къде...

Благодаря Aleksander! Прочетох го и ми беше много полезно!
И съответно предизвика доста въпроси у мен. Ето и един от тях - може ли от миазъм човек да бъде изведен само с един прием на Карцинозин в случая?

Още веднъж Благодаря   bouquet!

# 96
Аз лично мисля, че е възможно. Защо да не е? Зависи колко дълбоко си се ....вкоренил там...

# 97
А как се лекуват?

# 98
с интервю Simple Smile и гранулка

# 99
Кое да се лекува? Ти просто прескачаш от миазъм в миазъм, докато стигнеш до "най-добрия" вариант.
Това става с конституционално лечение.
(дано не бъркам)

Мама123, пропусна да споменеш малко парички Joy

# 100
ами...... и не са много малко Simple Smile

# 101
  • София - Варна - Бургас

Благодаря Aleksander! Прочетох го и ми беше много полезно!
И съответно предизвика доста въпроси у мен. Ето и един от тях - може ли от миазъм човек да бъде изведен само с един прием на Карцинозин в случая?

Още веднъж Благодаря   bouquet!

Не, ако четете внимателно, ще видите че нозода само проправя пътя, по който след това минава съответното индивидуално показано хомеопатично лекарство, което води до истинското излекуване.

# 102
  • София - Варна - Бургас
Цитат на: [b
mama 123 [/b]link=topic=564241.msg17877198#msg17877198 date=1298150124]
ами...... и не са много малко Simple Smile

Мечка Малинарка
Цитат
...Мама123, пропусна да споменеш малко парички  Joy

Зависи кои, ако имате предвид спестените за години напред за алопатични л-ва, торби с алопатични л-ва, та чак до пенсия?.... Горките пенсионери дават половината си пенсия

Последна редакция: нд, 20 фев 2011, 00:32 от Aleksander

# 103
Ооооооооооо Александър , изобщо не се оплаквам , напротив Simple Smile Щастлива съм,че открих Хомеопатията  Hug

# 104
  • София - Варна - Бургас
Ооооооооооо Александър , изобщо не се оплаквам , напротив Simple Smile Щастлива съм,че открих Хомеопатията  Hug

mama 123  Hug

Общи условия

Активация на акаунт