ВЪПРОСИ към хомеопати - 12

• 40 291
  • 744
  •   1
Отговори
# 45
  • София - Варна - Бургас
Ами класическият хомеопат, на който имах телефона не отговори на обаждането ми.А детето доста вече беше взело да кашля и за това го заведох при тая лекарка.Чух няколко доволни мнения за нея.Дано и на нас помогне. Praynig
Ще се опитам да намеря класически хомеопат и ще го тествам върху себе си първо.Имам за лечение хроничен фарингит и стафилококи в гърлото...И в момента бе наболява даже, но няма време сега за мен да си обърна внимание.Ще се самолекувам с чай и лимони та дано ме облекчи.  Peace
Може л инякой да ми каже кои книги да прочета, за да се запозная с хомеопатията? Знам,че ако напиша в гугъла ще ми излязат много, но аз искам вие да ми препоръчате някоя качествена.НАистина искам да се образовам по въпроса.Благодаря ви предварително! Hug

Извинявай, но и на мен не отговаря?.... На Лични ще ти пратя тел. който работи, след като аз се свържа с него
Peace

# 46
  • Пловдив
Ето за това не искам хомеопата ни да е с медицинско образование, не се получават нещата  Rolling Eyes
Нашият пък е с медицинско образование и всичко е ОК.
Радвам се за вас, това доказва сентенцията, че всяко правило си има изключения Peace

# 47
Тук май стимулират самолечението newsm78 Money

# 48
не е в медицинското образование проблема.. колкото повече е чел един човек толкова по добре.. кофти е когато лекар каже че се занимава и с хомеопатия, а знанията му са базирани на боаронски курс, при който лекарствата се изписват симптоматично, проблемите се подтискат и при появили се в последствие сериозни симптоми, вече незнаят какво да правят - "псевдо хомеопатите" имам предвид..
в този ред на мисли славена80 моя съвет е въобще да не даваш това което са ти изписали за детето, че може не само да не помогне, а и да навреди.. насочихме те към информативно за хомеопатията за начало.. правилата там са задължителни в своята цялост.. не може да се спазва едно а другото не.. няма понятие като почти покрива всичко..

# 49
Да се щракна.

# 50
Не мога да разбера защо ме плашите....
Заведох го при лекарка, не съм си самоизписала лечението.Предполага се, че жената знае какво прави.Казвате ми да не вярвам на нея дето ми прегледа детето, а да повярвам на някой, който нито познавам, нито съм виждала и да не давам лекарствата...Не плашете така хората!

# 51
Славена, не можем да ти кажем на кого да вярваш - то това е вяра, тя не се придобива насила. Казваш нещо много вярно - "предполага се, че жената знае какво прави". То с всички е така наистина и при когото и да отидеш, винаги има риск само да се предполага. Просто ти казахме, информирахме те, че това лечение не е хомеопатия. Ако държиш да лекуваш детето с хомеопатия - потърси хомеопат, който спазва принципите на хомеопатията. Ако ли не държиш на това - ок, изборът си е твой  Peace И успех, каквото и да решиш да правиш  Hug

# 52
  • Пловдив
Не мога да разбера защо ме плашите....
Заведох го при лекарка, не съм си самоизписала лечението.Предполага се, че жената знае какво прави.Казвате ми да не вярвам на нея дето ми прегледа детето, а да повярвам на някой, който нито познавам, нито съм виждала и да не давам лекарствата...Не плашете така хората!

Никой не те плаши,мила!
Просто ти даваме съвет като майки минали през "заблудата" в която искат и теб да въвлекат!Това,което ти е предписала въпросната докторка не е хомеопатия!Как да ти го обясним,та да разбереш?Никой не иска да те обиди или нещо подобно!Решението се и твое дали ще даваш тези...лекарства,или не!Те могат временно да облекчат проблема,но няма да излекуват детето ти!
Защо малко не прочетеш по въпроса,нали имаше желание...

Успех!

п.п. Усмихнато ме е изпреварила...

# 53
По този повод. Алопатичен лекар изписва Инфлуцид (комбиниран препарат, набеден, че лекува грип). Пи го детето през месеца, на другия месец пак - на третия докторът казва да го пие по-дълго. На четвъртия месец - пневмония. Е, сигурно нямат връзка Peace

# 54
По този повод. Алопатичен лекар изписва Инфлуцид (комбиниран препарат, набеден, че лекува грип). Пи го детето през месеца, на другия месец пак - на третия докторът казва да го пие по-дълго. На четвъртия месец - пневмония. Е, сигурно нямат връзка Peace

Ужас #Cussing out
Ето това е поредното доказателство, че за да започне някой да предписва хомеохатия трябва да мине през обучение.

# 55
  • Пловдив

Е,каква връзка...няма разбира се! ooooh!

п.п.Като близка на една моя позната...давала на детето по схема Рибомунил или Бронховаксом/не се сещам точно/ няколко години вече и о,чудо! детето не боледува!И друга майка се пита...дали да не почна да давам и аз?И съм сигурна,че ще почне! Peace

# 56
  • ул. "Мечтание"
Както някой беше писал в предната тема май - това, че някое лекарство е хомеопатично, не означава, че лечението се провежда по правилата на класическата хомеопатия и че то е хомеопатично!  Peace Хомеопатичен препарат изписан по правилата на алопатичната медицина си е чиста алопатична медицина! Да не се бъркат нещата моля.

п.п.Като близка на една моя позната...давала на детето по схема Рибомунил или Бронховаксом/не се сещам точно/ няколко години вече и о,чудо! детето не боледува!И друга майка се пита...дали да не почна да давам и аз?И съм сигурна,че ще почне! Peace

Това като Ефизолчето и неболната майка, за които си говорихме скоро!  ooooh!

# 57
slavena80 Не мога да си обясня,хем питаш тук и искаш съвет и когато не ти хареса това което ти отговорят, не ги познаваш и не виждаш причина да вярваш.Като не се информираш сама и не решиш за себе си какво искаш ,няма да намериш отговор.

# 58
  • София
slavena80, моят съвет също е преди да решиш как да процедираш, да прочетеш повече за принципите на хомеопатията. Тук момичетата и хомеопатите са ти дали насоки, просто си трябва да се прочете и то по няколко пъти, за да разбереш как действа хомеопатията. Сигурна съм че си чела, но не пречи още 1 път, поне аз откакто сме започнали почти всеки ден се ровя и чета, извадих си от интернет матеряли, дори си поръчах няколко книги. След това ти сама ще решиш да търсиш ли друг хомеопат или не, това си е твой личен избор.
Аз ви бях писала преди че мислим да сменяме хомеопата, след като не се справихме с грипа и се наложи АБ, обаче с мъжа ми решихме да дадем още един шанс, тъй като и в нас има малко вина, понеже не бяхме в София и може би не бяхме достатъчно настоятелни по телефона, все пак човекът има и други пациенти и не сме го уцелили в момент когато може да отдели достатъчно време за консултация - и двата пъти когато говорихме беше някъде в градски транспорт и едвам се разбирахме, така че може и той да не е разбрал точно какво ни е било състоянието. Сега съм по-настоятелна и след 3тото ми позвъняване когато преглежда, ми вдига и ми казва от колко до колко е свободен, да говорим тогава.
За момента се справяме според мен доста добре. Снощи направи много странна криза, започна да свири, но свиренето не се чуваше от белия дроб, а по-нагоре, някакъде от трахеята. Надявам се това да е добър знах, че проблема се измества нагоре и излиза, поне аз така си го обеснявам. Поправете ме ако греша  Thinking

# 59
Вчера на дъщеря ми й бръкнаха неволно в окото при игра. Има кръвоизливчета вътре на бялото. Ходихме на очен, каза, че е сравнително дълбоко и изписа капки, които й щипеха при капане. Окото сълзи. Още не е станала да видя как е положението сега. Все пак реших да звънна на нашия хомеопат днес. Каза да давам фосфор. Питам каква потенция да купя-отговор възможно най-висока. Колко на често, отговор често.
Въпросът ми тук е каква е тази възможно най-висока потенция, която да купя и колко на често да го давам л-вото?

Общи условия

Активация на акаунт