ВЪПРОСИ към хомеопати - 12

• 40 290
  • 744
  •   1
Отговори
# 660
Цитат
Обич и привързаност, какво друго!  Hug Това дете ще се грижи за вас и на старини...
Алекс, от твоята уста прааааво в Божиите уши.  bouquet

Темата за ротаваксината наистина стана интересна.
Препоръчвам я горещо, особено последните страници

# 661
Вчера бях при хомеопата, изписа ни Аргентум нитрикум по схема, само вечер.
Сега ще видя как ще му се отрази.......
Уж си бях записала някои неща, половината ги забравих #Cussing out, но когато се прибрах и четох за Аргентума, то нещата които бях забравила си ги пишеше в картината............ Joy

Интересно как точно ще докаже д-рът, че пациентите му са си купили от определеното л-во?  Rolling Eyes

Имат много стройно изградена система от роти и девизии. Joyточно така се казват.Гениално е измислено и всичко се следи и записва, грешки няма.Фармацефт.представител има да изпълнява план за продажби и въз основа на това му се и заплаща.Ако е добър и убеди лекаря да изпише точно това л-во....бонуси!!!!ОТВРАТ  smile3511

Аз обаче си мисля над следното....... newsm78 newsm78 newsm78
До колкото знам хуманните лекари вече имат включено изучаване на хомеопатия в обучението си.Лекаря започва практика /примерно/ в бърза помощ.Отива на адрес и вижда дете отговарящо на Беладонна.Има ли право да лекува с хомеопатия и ако нещо се случи носи ли съдебна отговорност, че примерно не е сложил Аналгин, а е лекувал хомеопатично.
Изобщо как стои въпросът законово.????

# 662
  • Пловдив
Не мисля, че изучават всички хомеопатия. Може би е дисциплина по избор...

# 663
Всъщност както се каза по рано де факто дори и бъкел да не разбира от хомеопатия, само лекар и лице завършило дентална медицина могат да лекуват с хомеопатия.. отговорността е до толкова, че не е предприел адекватни мерки да предотврати влошаването, независимо дали е дал беладона или чай.. демек в БГ - отговорност няма..

# 664
  • Пловдив
Това е много интересен въпрос  Rolling Eyes
Сигурно ще е предпочитан метод за лечение на дофторята. Изписват каквото им дойде на акъла, а ако има фатални последствия, никой нищо не може да докаже  newsm78 Нали в крайна сметка пациента - "мир на праха му" не е приемал физическо в-во.
Може би като са започнали да въвеждат "хомеопатия" в поликлиниките, трябва да се въведе и накякво писмено съгласие на лекувания, че е съгласен с този невидим метод на "лечение"...  newsm78

# 665
  • Пловдив
ЛЛ, които са изкарали хом. курс, как лекуват в момента: изписват хомеопатични и АБ, ако хом. не помогне до два дни. почвайте АБ.... hahaha Те сами не вярват, че ще помогне...

# 666

Може би като са започнали да въвеждат "хомеопатия" в поликлиниките, трябва да се въведе и накякво писмено съгласие на лекувания, че е съгласен с този невидим метод на "лечение"...  newsm78

Кой е казал, че е невидим? Кое точно е невидимо? Визираш липсата на вещество ли?

Те и земята са я мислили за плоска и невъртяща се...

# 667
В моя град има 2 лекари "хомеопати". Изкарали по един курс и вече обеждават хората, че лекуват с хомеопатия наред с традиционното лечение, защото само полагало  Joy. Да, ама не е смешно! Като спомена, че се лекувам с хомеопатия и не си свалям Т ме гледат малко странно  Sick щото д-р ...... пак лекувал с хомеопатия, но не съветвал такива неща  ooooh!

# 668
ЛЛ, които са изкарали хом. курс, как лекуват в момента: изписват хомеопатични и АБ, ако хом. не помогне до два дни. почвайте АБ.... hahaha Те сами не вярват, че ще помогне...

*Бенджи*, така е. За последното ми боледуване получих две рецепти: първата с Инфлуцид през два часа и таблетки Проспан, втората с Амоксициклин. С обяснението, ако не се оправя до два дни да почвам антибиотика. Нищо от тези неща не изпих, благодарение на хомеопата ми.

# 669
Е, аз не бих винила ЛЛ за двете рецепти. Предвид, че масово се изписва АБ без антибиогарам, по-добре действително първо да пробват по-щадящият вариант и ако не се получи - тогава АБ. Виждам някакъв напредък в такъв вид предписание, макар и да е много далеко от хомеопатията...

# 670
  • Пловдив

Кой е казал, че е невидим? Кое точно е невидимо? Визираш липсата на вещество ли?

Те и земята са я мислили за плоска и невъртяща се...

Да, да, точно  липсата на в-во имам предвид Peace Резултатите се виждат, но не може да се открие лабораторно кое е предизвикало промяната

# 671
Не съм капацитет Mr. Green, но тук става въпрос за енергия, а не за вещество.
В молекулите на водата има много свободни места, които се заемат от това вещество, което с разрежданията изчезва, но остава неговата енергия.Или поне аз така си го обяснявам.
И когато го раздрусваме активираме въпросната енергия.

Четох някъде из нета, че са правили опити в/у мишки с хомеопатия,/ беше ми много любопитно/ и действително са установили, че има резултати, ако го намеря ще го пусна.

# 672
Не съм капацитет Mr. Green, но тук става въпрос за енергия, а не за вещество.
В молекулите на водата има много свободни места, които се заемат от това вещество, което с разрежданията изчезва, но остава неговата енергия. Или поне аз така си го обяснявам.
И когато го раздрусваме активираме въпросната енергия.

Четох някъде из нета, че са правили опити в/у мишки с хомеопатия,/ беше ми много любопитно/ и действително са установили, че има резултати, ако го намеря ще го пусна.

Веществото е енергия (Е=mc2 - Aйнщайн). Енергията е полева форма на съществуване на материята (веществото). За никаква енергия не става дума, когато се говори за ХЛ  Grinning Няма какво  да й се активира на енергията - тя си е там, винаги я е имало и ще продължи да я има, само минава от форма във форма. Става дума за "информация" в абстрактния смисъл на думата.
Химията не може да обясни хомеопатията, виж квантовата физика може, при това не е нужно да се откриват нови закони и да се разработват нови теории. Съществуващото познание към момента (онова благодарение на което взривиха Хирошима) е достатъчно за да обясни хомеопатията. Интересите на голяма част от "научаната" общност не са насочени в тази посока. Съчиняват се псевдонаучни експерименти, които имат за цел да развенчаят хомеопатията и да издигнат на пиедестал фармацевтичната индустрия....а щом е индустрия, каква ли е целта й?

# 673
  • Пловдив
Днес дадох първия прием от предстоящ такъв 5 дневен на констит. ни ХЛ и ...току що синчето ми разказа (за сефте) цяяяла приказка  Grinning от ДГ!До сега не го е правил... Rolling Eyes даже като го разпитвам понякога не му се разказва или пък казва,че е забравил.

Не,че може да има връзка,нo да споделя с вас! Peace

Последна редакция: пт, 11 мар 2011, 21:43 от tandonova79

# 674
Браво за резултатите!  bouquet

(Наистина звучи отвратително гадно...Гонят таргети....ужас....търговци....)

Общи условия

Активация на акаунт