ВЪПРОСИ към модераторите и администраторите

• 39 818
  • 812
  •   1
Отговори
# 345
Тръгнах да разглеждат подфорум Имена отзад напред.
Защо на последните страници темите са заключени и Архив,а на и около 20 страница има отключени? ... хем незаключени, хем да не се пише в тях.

Архивирането на теми се прави ръчно при приключване на дадена тема плюс два пъти годишно се архивират автоматично стари теми, в които не е писано отдавна (в зависимост от натовареността на даден подфорум този период е различен).

Съобщението, което Ви се изписва при опит за публикуване в стара тема, не е забрана за писане, а напомняне - препоръка. То е автоматично и се появява всеки път, щом даден потребител се опита да публикува в тема, в която не е писано от повече от 120 дни

Цитат
Внимание: в тази тема не е писано повече от 120 дни.
Не е желателно подновяването на толкова стари теми. Ако не сте сигурни, че желаете да подновите темата, препоръчваме да започнете нова тема, като може да дадете линк към тази, която е породила въпросите ви или провокирала коментара ви.

# 346
  • София
Заключих ги Simple Smile

# 347
Намерих каквото ми трябваше.
Огромно благодаря.
 Hug   bouquet

Последна редакция: сб, 02 апр 2011, 16:53 от Джуличка

# 348
И аз моля за помощ,правих промени в настройките на профила си, а именно,промених посочения и-мейл.На новия посочен трябваше да получа линк за активиране на профила,но получавам само празни такива.В момента ви пиша от нов профил,наложи се да се регистрирам наново.Старият ми профил беше jorinka.Предварително благодаря.

# 349
На това не му е мястото в "Искам бебе" - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=574737.0

# 350
И аз моля за помощ,правих промени в настройките на профила си, а именно,промених посочения и-мейл.На новия посочен трябваше да получа линк за активиране на профила,но получавам само празни такива.В момента ви пиша от нов профил,наложи се да се регистрирам наново.
Не се е налагало, тук пишат и гости

# 351
Здравейте, защо не ми позволява да пиша във тази тема - "Пътуване до Румъния със собствен транспорт "?

# 352
  • София
Здравейте, защо не ми позволява да пиша във тази тема - "Пътуване до Румъния със собствен транспорт "?
БРОЙ МНЕНИЯ, рангове, видове потребители, брой ЛС, права и ограничения!!! в частта с ограниченията.

# 353
Здравейте, как мога да разбера , дали два профила са на един и същи човек. Към кого да се обърна , за да провери. И имам още един въпрос, може ли изтрито лично съобщение да се въстанови. Благодаря предварително!

# 354
  • София
За съмнение за мултиакаунт пишете ЛС на модератор или администратор.
За изтрито ЛС миля, че не може да се възстанови.

# 355
А как да напиша лично съобщение на модератор?

# 356
Избери си един от тук http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=187449.0 Кликни на името му (където е подчертано) Долу пише - Изпрати лично съобщение на този потребител. - кликваш там и пишеш. Не е лошо да е модератор на съответния подфорум, в който се развива действието. Не можем да пращаме лично съобщение на Mamma, на всички други можем.

# 357
Благодаря ти ! Simple Smile

# 358
Здравейте,
желая да изтрия този профил, а не намерих такава опция, и за това се обръщам към вас с молбата да го изтриете. 
Предварително благодаря!  Wink

# 359
Много ми е странно, защо някой би искал да си изтрие профила. Ако не ти харесва форума, просто спираш да влизаш в него и това е. Нямаш лични данни тук, та да искаш да ги изтриеш. newsm78

Общи условия

Активация на акаунт