ВЪПРОСИ към модераторите и администраторите

• 39 810
  • 812
  •   1
Отговори
# 360
Знам, че тук не се отговаря така, но и аз се чудех защо някой ще иска да си трие профила, но разбрах една от причините Simple Smile хората често ползват един и същ ник за различни регистрации и дори и в скайп. После скучаещи приятели Гугулват този ник и става забавно, ако някога, някъде си споделил нещо, което не би искал всички познати да прочетат Simple Smile Доколкото знам в този форум профили май не се трият веднага, а първо се замразяват Simple Smile

# 361
Ако е за това, .google търси екранно име, не ник, а екранното име може да бъде сменяно.
Профили не се трият, замразява се акаунта, публикациите остават во веки веков.

# 362
  • София
http://www.bg-mamma.com/index.php?action=profile;u=315263
Някой да го спре, моля.

# 363
Eo  Mr. Green Може ли замразен акаунт да се възстанови или трябва да се прави нов?

Мерси предварително!  beer3

# 364
Може. Стига да е замразен по желание, а не като допълнение към забрана.

# 365
Извинете, но не можах да се ориентирам и искам да попитам-как мога да пусна реклама - платен банер или статия.?Става въпрос за детска градина.

# 366
Извинете ме, открих условията. Ще се свържем с вас. Хубав ден и...........благодаря, че ви има!

# 367
В такъв случай, искам да ви помоля да ми размразите акаунта, ако е удобно... Simple Smile Mr. Green

# 368
Има ли промяна в допустимите размери за аватар? Досега нямах проблеми с настоящия,но като се опитам да си сменя подписа и ми изписва,че аватара е по-голям... newsm78

# 369
  • Italia
Привет Мамма ! Имам нужда от малко помощ.От известно време насам не успявам да превключвам Кредора от един режим на друг.Излиза ми на ЕНГ и нито с мишката нито с комбиназията бутони успявам да превключа на български.Браузера ми е Интернет Експлорер 7 и не би трябвало да е от него.Какво да правя? Благодарности в аванс за отговора. Simple Smile

# 370
Здравейте. Казвам се Илонка Горанова и съм създател и собственик на детска ясла и градина "Доверие". Пиша Ви по повод публикация във Вашия форум "Детски ясли и градини" от 04.04.2011 с автор mama31 и тема Частна детска градина и ясла "Доверие" - ПАЗЕТЕ СЕ!!!.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=574759.0 Твърденията на въпросния автор не отговарят на истината и уронват престижа и доброто име на създаденото от мен детско заведение. Освен това петнят хората, които се грижат за децата. Смело заставам зад тези свои думи и смятам, че това не е наш родител. Моля Ви да премахнете поста. Уважавам и високо ценя Вашия форум. Той е мястото, на което са споделени много положителни и истински мнения за нас. Благодарение на публикуваната в него информация много родители ни се довериха. Възможно е и се случва не всички да са доволни, но ние разбираме за това и търсим пътища за решаване на възникналия проблем. Случаят, който е описан е недействителен и е с користна цел. Моля за съдействието Ви и се надявам на бърз отговор от Ваша страна. С уважение, Илонка Горанова

# 371
Днес се опитвам да си създам лентичка, но ми излиза съобщение за грешка. До сега не съм имала проблем с това.

# 372
В такъв случай, искам да ви помоля да ми размразите акаунта, ако е удобно... Simple Smile Mr. Green

Размразен.

Има ли промяна в допустимите размери за аватар? Досега нямах проблеми с настоящия,но като се опитам да си сменя подписа и ми изписва,че аватара е по-голям... newsm78

Няма промяна в размерите.
Имаше обаче пропуск при проверките за размерите и изображения, чиито размери по един или друг повод не са могли да бъдат проверени, са били допускани, което сега е отстранено като вариант заради промъкващите се огромни аватари.
В случая размерът на изображението не може да бъде проверен от системата вероятно поради факта, че адресът на изображението е скриптов файл, а не е файл от рода .jpg .gif или .png
Вариантът е да съхраните изображението и да го качите в някой сайт за публикуване на снимки, откъдето да вземете негов коректен адрес, т.е. от рода ime.gif

От известно време насам не успявам да превключвам Кредора от един режим на друг.

Т.е. на същия браузер е било Ок, но в някакъв момент е престанал да работи?
За жалост Кредор е външна програма, която само се "извиква" тук и поддръжката и не е наша, поради което не бих могла да помогна особено много.
Правили ли сте някакъв ъпдейт на браузера или инсталация на кирилизираща програма?
Пробвахте ли да изчистите кеша на браузера и да го рестартирате?

Здравейте. Казвам се Илонка Горанова и съм създател и собственик на детска ясла и градина "Доверие".

Здравейте, г-жо Горанова.
Съжалявам за негативните емоции, причинени от потребителска публикация, но като доставчик на информационна услуга ние предлагаме само среда за комуникация и не е нито в нашите правомощия, нито в нашите задължения да търсим доказателства за истинността на дадени твърдения, да доказваме правота и да модерираме в интерес на или против някого само по дадени твърдения, с изключение на случаите, когато се касае за явно закононарушение, нарушаване на правилата на форума и използване на нецензурен речник.
Всеки, който се чувства оклеветен, може да застане зад името си, да отговори на обвиненията и да опровергае твърденията - така, както сте направили Вие. Това е правилният подход в такива ситуации.
Дали обаче това е Ваш клиент или не, както Вие твърдите, ние няма как да знаем на база на двете твърдения от едната и от другата страна.
Жената, писала за градината Ви, е регистрирана с реален адрес и реално име (видно за администраторите), не е фантом, не е човек, скрит зад фалшив адрес.
Спорът и истинността на твърденията са извън нашите права, възможности и правомощия.
Нямаме нито задължение, нито право да извършваме разследване и да издаваме присъди (т.е. ние да определяме кой от двамата е прав и да модерираме в негова полза).
Ако смятате, че се касае за действие на конкурент, то е необходимо да се обърнете към адвокат и съдебна инстанция (или може би КЗК), които да се произнесат.
В случай, че се даде ход, то служебно ще се свържат с нас и ще изискат официално данни за потребителя, а впоследствие, при произнесено решение, ние ще се съобразим с него, ако то касае форумните публикации.

Днес се опитвам да си създам лентичка, но ми излиза съобщение за грешка. До сега не съм имала проблем с това.

Какъв тип лентичка, за какво и с какви параметри? Аз пробвах няколко пъти и безпроблемно създадох лентичка, така че явно става въпрос за проблем с дадени конкретни параметри.

# 373

Размразен.

Май е замразен още...  newsm78

# 374
Не е. Съвсем редови и с пълни права акаунт е в момента.

Общи условия

Активация на акаунт