ВЪПРОСИ към модераторите и администраторите

• 39 566
  • 812
  •   1
Отговори
# 390
Ако става въпрос за темата
изтрита е.

Последна редакция: сб, 09 апр 2011, 14:08 от Вълкът с дълъг ник

# 391
Не, не за тази тема.
Ставаше дума за тема, в която търсех помощ за мен и децата ми.
Смятам, че я водех коректно, като давах пълна и подробна информация за нещата при нас.
Вчера писах и добрите новини, които се случиха във връзка с издръжката.
Имаше много нападки към мен, и на лични дори, много болезнени, но все пак мисля, че темата беше полезна и за други майки, които търсят помощ.
Виждам, че тук има много такива.
Защо решиха, че точно аз лъжа, не знам.
Явно българинът има вече за девиз не "Съединението прави силата", а шопсктата мъдрост "Я не сакам да ми е добре, сакам Вуте да е зле!"
Ако наистина админите на този форум са решили да ми изтрият темата, просто ще престана да бъда член на форума. А имах толкова идеи...
И аз съм била модератор на форум и знам как се работи и как се преценява.
Кофти е, че когато някой е интелигентен и търси помощ, се смята, че сам трябва да се оправи, а ако някой не си мърда пръста за себе си, към него може да се изсипят безпрепятствено какви ли не съдействия, и то за доста дълъг период!
Както и да е, надявам се темата ми да я има все някъде, защото исках да я пратя на приятели от други сайтове като доказателство, че правя всичко възможно да се справя със ситуацията!

# 392
Здравейте,
Имам една голяма молба към вас. Моля да ми бъде изтрит изцяло профила, поради семейни причини.
Вярвам и очаквам, че ще изпълните молбата ми.
Благодаря ви.

# 393
  • в колонките
Здравейте,
 От 07.04.т.г не получавам известия от форума на е-mail-a ми за теми по които съм абонирана.Аз ли нещо съм объркала,или повреда в лаптопа ми.
 Ще ви бъда безкайно благодарна,ако ме насочите какво да направя.
  bouquet  bouquet

# 394
http://www.bg-mamma.com/index.php?action=profile;u=309549 Подписът - освен, че е голям, рекламира суши на половин цена.

# 395
  • София
Здравейте,

От известно време имам проблем с лентичките за възраст и за бременност - просто спират да отчитат Sad Какво да направя, за да не се получава така? Няколко пъти вече променях лентичките, но резултата е същия...

Благодаря предварително!

# 396
От 07.04.т.г не получавам известия от форума на е-mail-a ми за теми по които съм абонирана.

Отбележете в профила си, в Известия и е-мейл следните полета
х Получавай форум известия и важни обявления чрез е-мейл.
х Получавай известия за отговори само за първия непрочетен отговор.

От известно време имам проблем с лентичките за възраст и за бременност - просто спират да отчитат

Да не би браузерът Ви да кешира информацията?
Пробвали ли сте да отворите лентичката самостоятелно, т.е. да заредите адреса и директно, за да видите дали отчита правилно?

# 397
Здравейте
Имам следния проблем- регистрирана съм като потребител през 2007, от лятото на 2008 съм многа активна писерушка. По едно време бях стигнала ранг ентусиаст с над 1400 публикации. Сега пък съм новак. Защо така? При положение, чи и теми имам пуснати и може да се провери колко пиша.
Моля ако има възможност да се оправи, защото много ми се иска да пиша и в други под форуми, но явно заради ранга не ме пускат.
Благодаря  bouquet

# 398
В отчетните теми и подфоруми броят на мненията не се отчита, а именно такива са подфорумите, в които сте най-активна.

Родени 2009 г.             1236
С термин януари-април       899
Календар на събитията       60
Хоби                16
Потребителски групи       16

# 399
В отчетните теми и подфоруми броят на мненията не се отчита, а именно такива са подфорумите, в които сте най-активна.

Родени 2009 г.             1236
С термин януари-април       899
Календар на събитията       60
Хоби                16
Потребителски групи       16
ясно, значи трябва да имам повече мнения примерно в Хоби и т.н?
Много благодаря за бързия отговор  bouquet

# 400
Хоби ли?
Цитат
  • Форуми, в които броят на мненията СЕ отчита:

Благотворителни акции, помощ за сираци, социално слаби и болни дечица
    Сдружение "Настоящи и бъдещи майки"
    Майки (бъдещи и настоящи)
    Кърмене и захранване на бебетата
    Хранене с млека за кърмачета и преходни млека, захранване
    Искам бебе
    Проблемно забременяване
    Рискова бременност
    Близнаци
    Родители в чужбина
    Подфоруми с онлайн консултации
    Нашите деца
    Детски ясли и градини
    Деца в училищна възраст
    Деца с увреждания и хронични заболявания
    Интеграция на деца с увреждания
    Недоносени дечица
    Осиновяване, осиновители
    Осиновени
    Родители, отглеждащи сами децата си
    Родители, преживели загуба

# 401
Привет  bouquet
Извинявам се че Ви пиша, но се сблъсках с един проблем...Дълго не бях излизала от профила си и нямах никакви проблеми с редакция или изтриване на пост, но тези дни излязох по грешка и сега все ми излиза изтекла сесия и не мога нито да редактирам, нито да трия...Можете ли да ми помогнете или да ми кажете какво да направя, за да оправя тоя дразнещ ме проблем  bouquet

# 402
  • София
Пробвайте да почистите кеша на браузера си.

# 403
Направих го и пак не става Thinking

# 404
Привет  bouquet
Извинявам се че Ви пиша, но се сблъсках с един проблем...Дълго не бях излизала от профила си и нямах никакви проблеми с редакция или изтриване на пост, но тези дни излязох по грешка и сега все ми излиза изтекла сесия и не мога нито да редактирам, нито да трия...Можете ли да ми помогнете или да ми кажете какво да направя, за да оправя тоя дразнещ ме проблем  bouquet

Цитат
След направена публикация, всеки потребител, в ограничен период от време, може да редактира собствения си постинг.
До 300 секунди (5 минути) след публикацията може да бъде направена редакция, без това да се отразява по някакъв начин в постинга.
Общото време, в което потребителят може да редактира постинга си, е 24 часа, но след изтичане на първите 5 минути, направената редакция се отбелязва с надпис "Последна редакция: *дата и час* от Nickname".
След изтичане на 24 часовия период след публикуването на постинга потребителят няма право да го редактира.

Последна редакция: пн, 11 апр 2011, 16:09 от Естел

Общи условия

Активация на акаунт