ВЪПРОСИ към модераторите и администраторите

• 39 566
  • 812
  •   1
Отговори
# 405
Естел, аз не мога да редактирам и веднага след като съм постнала!

# 406
Излез си от профила, влез отново, като отметнеш "запомни ме".

# 407
На мен ми даде да си редкатирам последния пост в темата. Rolling Eyes

# 408
Благодаря, че опитахте да ми помогнете, обаче нищо не се получава, предполагам проблемът ми идва от настрийките на ИЕ 9, който ми се наложи да инсталирам преди дни Confused

# 409
_KIARA_, добавете bg-mamma.com в Trusted sites и след като влезнете тук, цъкнете на това бутонче на браузера

# 410
Здравейте, опитах да променя потребителското си име, след което на посочения мейл дойде празно писмо за активация (няма код, линк, нищо). Сега акаунта ми е блокиран и не мога да вляза нито със старото си име (Vili4ka), нито по никакъв начин. Моля за съдействие и помощ. Какво трябва да направя?

# 411
Здравейте, активирах акаунта Ви, можете да се логнете с потребителско име и парола.

# 412
# 413
Здравейте, все още очаквам отговор по каква причина беше изтрита темата ми без никакво предупреждение?
Моля, обяснете ми, за да не би и вбъдеще да се получи така!

# 414
  • София / Пловдив
Може ли някой мод да заключи и откове тази тема:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=490276.new#new

И да закове новата:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=576752.new#new

Предварително благодаря!

# 415
Mamma, направих това, плюс някакви настройки пипах и сега уж е ок, ама да видим дали след час-два ще ми дава да редактирам. Благодаря   bouquet

# 416
  • София
Геррри, вие сама сте пожелали темата да бъде заключена.
Смятате ли, че във вида, в който беше темата в последните страници щеше да ви е полезна с нещо?
В клюкарника има теми за финансови помощи, обикновено за болни деца, можете да видите оформлението им.
Можете да пуснете нова тема, но ако е в стария вид най-вероятно резултата ще е същия.

# 417
Геррри, вие сама сте пожелали темата да бъде заключена.
Смятате ли, че във вида, в който беше темата в последните страници щеше да ви е полезна с нещо?
В клюкарника има теми за финансови помощи, обикновено за болни деца, можете да видите оформлението им.
Можете да пуснете нова тема, но ако е в стария вид най-вероятно резултата ще е същия.

Благодаря, радвам се, че сте преценявали от гледна точка на моя интерес.
Понеже нямам какво да крия и от какво да се срамувам, нямаше да ме притеснява да се прочете всичко, но каквото било, било.
В "Благотворителност" има много теми за помощ на майки, които са затруднени, и аз затова я пуснах там.
Няма да пускам нова тема засега, защото чакам добро развитие на нещата.
Може би по-късно ще пусна една тема с инфо какво се случва най-накрая, и с благодарности към тези, които ми помогнаха, защото такива имаше, които го направиха според силите си!
...
Извинявам се, ако съм засегнала някого!
Била съм модератор във форум в "добрите си времена" и знам колко ви е сложна работата!
...
  bouquet  bouquet  bouquet

# 418
Все още мога да редактирам, което значи, че проблемът ми е разрешен! Благодаря  bouquet

# 419
Здравейте,на 09.04.помолих профилът ми да бъде изтрит,ако това е невъзможно,то поне постовете ми.Отговор няма,нито пък е изтрит.
Много моля за съдействие,причините ви писах преди това.
Хубав ден!

Общи условия

Активация на акаунт