Ваксини - дискусия САМО за вредата от тях... (тема 15)

• 39 206
  • 748
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Няма значение дали ще ходи в държавно или частно училище - първият документ е вакс.картон.
Сега говорих и с докторка, която за мен е голям авторитет и тя започна да ми промива мозъка, че такива антиваксин.движения са започнали и в Гърция преди 3 години, в Англия преди 5 години и сега си патим от епидемии...No comment! Само да кажа, че се треса от нерви и съм с дебело яке при 23 градуса у дома...Направо не знам...

ццц, ми много им лабав колективния имунитет, щом от 50-100 неваксинирани деца пламват епидемии.
Оле затвори очички Simple Smile), успокой се и потърси по-внимателно информация за ограниченията свързани с ваксинациите, не ми се вярва да не ти пуснат детето на училище, по-вероятно като при нас - изискват статус, но по презумпция смятат, че трябва да е с всички ваксини за възрастта.

# 421
Оле, знаеш ли аз в Канада на какви глупости се наслушах преди да тръгне дъщеря ми на училище?! От други майки естествено...дори и на ЛС, много загрижени за здравето на моето дете.
Първо беше, че в градината ще ми правят проблем, после винаги в училище, след това: е, ако в предучилищната сте минали метър, в първи клас ще видиш. Е, видях...никога не съм имала проблем в тази насока с директори и учители. Тук навсякъде са ми искали ваксинационен местен паспорт, който ние нямаме, тъй като не съм сложила и една тукашна ваксина. Имам един хвърчащ лист от България, където пише там какви ваксини са слагали. Тук дори и не са ми повдигали въпрос къде е паспорта и защо ги няма канадските ваксини.

Най-важното е да се успокоиш!  Hug

За БЦЖ ваксината- в  Канада я няма в имунизац. календар.

# 422
Чухте ли в централната емисия на БТВ за новия грип - педофил!?   Rolling Eyes  
 Sick
Не 4ух, защото не гледам новини. Що така са го кръстили- само деца ли хваща?

Това е втората вълна на грипната епидемия в БГ... Аз така го кръстих, защото си пада само по деца и младежи... Как ги пробира само не знам, паспорт ли им иска, какво ли?? Някой има ли отговор, как един грипен вирус си избира не по-възрастни от 15-годишни например!?  newsm78

# 423
  • София
отслабен им е имунитета щот ги друса хоромоня  Joy

# 424
Чухте ли в централната емисия на БТВ за новия грип - педофил!?   Rolling Eyes  
Абсолютна подигравка с хората!  Rage

О ,разбира се , "втората вълна " , която не се била случвала , мммм, .... поне от век .

...и от грип се предпазваме с висока лична хигиена - в репортажа се миеха ръце  ooooh! и се показваше здрависване  ooooh! , защото вероятно скоро са доказали , че вирусите са развили умение .... да пълзят и Пропълзяват . ooooh!

А казаното от Кунчев беше просто върха . Заедно със "свинския" вирус циркулирал и от тип B , но това не давало разлика в клиничната картина . newsm78

Оле , момичетата ти дават добри идеи , не трепери , а действай . Все отнякъде ще изскочи "заек". Стискам палци ! ...и мисли , че го правиш за живота , здравето и бъдещето на тези деца , а и на техните . Wink Не се отчайвай и ни дръж в течение .

Чукчи , Hug, огромно благодаря за труда ! Снощи опитахме с мъжа ми да го гледаме , но аз съм твърде емоционална и не успях да изгледам до края . Днес ще се поправя . А половинката цяла вечер ходеше със здраво стиснати устни и умълчан , което значи мнооого в неговия случай .

На nenaatoa благодарности в аванс !  bouquet

# 425
Искам да благодаря на всички ( те знаят кои са) за всичко  bouquet

Стелт77,
Преди години ХИВ и Хепатит сьщо имаше избирателна способност.Надушваше отдалече хомосексуалните наклонности,наркоманите и най вече мьжете.И до днес обича да ходи повече по "мьжко" Mr. Green

# 426
О-о-о, Крис, добре дошъл!!!! Ръководството се е смилило... Party

# 427
Стелт77,
Преди години ХИВ и Хепатит сьщо имаше избирателна способност.Надушваше отдалече хомосексуалните наклонности,наркоманите и най вече мьжете.И до днес обича да ходи повече по "мьжко" Mr. Green

А аз се чудя половинката ми що ходи рошав (не ползва гребен демек)... Добре, че поне зъбите си мие...   Laughing

# 428
Имаме две групи доброволци.
50 получават ваксина срещу грип.
50 получават плацебо.

От ваксинираните само двама се разболяват от грип,от плацебо групата 20.
От ваксинираните 31 получават рак на панкреаса до 5 години.
От плацебо групата 30 получават рак на панкреаса до 5 години.
Извод в списание Лансет:Грипната ваксина предпазва от грип(%),но завишава риска(%) от рак на панкреаса.
Това е медицината днес.

50 човека карат кола Мерцедес и други 50 карат Пежо.
При мерцедес имаме 20 случая на грип,при пежото само 3.
Извод достоен за Лансет:Който кара мерцедес има % завишен риск да се разболее от грип.
Това е медицината днес!

# 429
# 430
Смей се,смей се... Mr. Green Ето ти го вьв вестника под друга форма.Няма мерцедеси и Пежо Laughing
Някой го беше постнал тук.
http://health.actualno.com/news_337584.html

През 80-те години специалистите установили, че децата в Западна Европа боледуват по-често, отколкото тези в Източна Европа. По време на сравнителното изследване на детската заболеваемост в бившите ГДР и ФРГ първото предположение на учените било, че по-високата заболеваемост от астма при децата в Западна Германия е свързана с модата по онова време да се поставят килими по стените и по-голямата достъпност различните екзотични плодове (в тома число и бананите). Но по-късно било установено, че по-малкото разпространение на астмата в страните от Източна Европа е съчетано със значително по-голяма заболеваемост от грип и настинки. Така се стигнало до извода, че масовата практика в бившите социалистически страни децата да ходят на ясла и детска градина е едновременно причина за повечето респираторни заболявания, но и за по-силен имунитет, изграден в ранна възраст.

Тези изводи се потвърждават и от изследвания, доказващи, че децата, посещавали ясли през първите си 6 месеца (и следователно по-често боледували от респираторни заболявания) страдат 3 пъти по-рядко от астма в сравнение с децата, отгледани в домашни условия.

10 години учене медициника ли бяха нужни за това умопомрачително откритие???
Мисля,че всеки може да си прави такива изследвания с подобни резултати. ooooh!

# 431

Извод в списание Лансет:Грипната ваксина предпазва от грип(%),но завишава риска(%) от рак на панкреаса.
Това е медицината днес.

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Добре дошъл!

Това ми напомня на онзи виц за пала4а, който бил помолен да развесели малко осъдения на смърт 4овек. Та, отива пала4а и запо4ва да го гъдели4ка "Гъди, гъди, гъди. Кой ще колим днеска,  а?  Laughing
Та и с грипнта ваксина същото, пазим ви( ???) от грип, ама ви доставяме рак и всякаква друга гадост, за да ни бъдете клиент докато смъртта ни раздели.  Sick

# 432
Крис , здравей отново ! ... ако трябва да съм честна , бях се притеснила от ставащото . Rolling Eyes

Гледам отприщили сте hahaha веселба ! Joy

Кунчев здравата ме подразни сутринта като взе да плаче , че видите ли грипните епидемии сами си ги предизвикваме като не се ваксинираме . Само 3 % се грижели за колективния имунитет  Mr. Green , щот се бодат. А , и демонстрира абсолютно непознаване на връзката между ниските нива на Vit. D и грипа .

Последна редакция: вт, 01 мар 2011, 16:08 от nice

# 433
Продължават да създават изкуствена паника с тази варицела : http://www.novatv.bg/bg/news/view/12902/2011/03/01/%D0%A7%D0%B0% … D0%B5%D0%BB%D0%B0

# 434
Ами.. точно на мястото си идва тая пропаганда, след предаването с Мангъров при Гала..  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт