Ваксини - дискусия САМО за вредата от тях... (тема 15)

• 39 227
  • 748
  •   1
Отговори
# 465
МАЙКО МИЛА.... аз ако съм там какво ще ги направя тези лекари....
Смотльовци!
Ще им задавам супер неудобни въпроси, на които единственото, което ще могат да кажат е
"Ами то така е прието..."  smile3532

# 466

Крис, впечатляващо!
Мерси.   bouquet

# 467
Ооо да, била съм и аз на такава лекция с предната бременност. Ама аз овца... хвалеха ни пентаксима, нали не беше по ЗК... Та и аз информирано го предпочетох.

И аз информирано си го купих за малкото дете, щото не беше още по ЗК Tired (за първи път чух детето си да плаче!!! Даже като се роди не искаше да плаче Mr. Green....Писала съм и преди - такъв кански рев часове наред след ваксината) От тогава се засилих да чета.

# 468
Мече, детето ти правило ли е истерични пристъпи в последствие?

Само на мен ли ми рекламират тази ротавирусна ваксина? Нали я бяха спряли или ипак събираме боклуците?

Последна редакция: ср, 02 мар 2011, 21:08 от Berend Botje

# 469
Мече, детето ти правило ли е истерични пристъпи в последствие?

Само на мен ли ми рекламират тази ротавирусна ваксина? Нали я бяха спряли или ипак събираме боклуците?

Само веднъж. Дадохме конституционалното и не се е повтаряло.

И на мен рекламата излиза Laughing

# 470
Аз се бях засилила за лекцията на 9 месеца, но като видях, че ще я води някаква д-рка - консултант към национална педиатрична н'ам к'во си, се поотказах, че няма кой да ми гледа детето, а с него вече е мишън импосибъл Wink Та духът е ясен, обаче ако има достатъчно словоохотливи от нашата редица, ще е наистина смислено цялото мероприятие.
А Пентаксима първият и аз си го купувах, под дълбокото въздействие на рекламите в училището на 9 месеца ooooh!

# 471
Ново изследване доказва че ваксините предизвикат аутизъм:

http://www.ageofautism.com/2011/02/new-medical-journal-review-va … se-of-autism.html

Самата статия на пдф:

http://www.rescuepost.com/files/theoretical-aspects-of-autism-ca … ses-a-review1.pdf

# 472
Брави persimon,
Това го дрънкам отдавна и сега ще има с какво да е подплатя "дрънкането"  newsm10

# 473
Ужас... SadИ аз досега го сричах с помощ от речника, че гугъл транслейтът ми даде страшен превод

# 474
Малко Офф: снощи се вцепених, когато по новините на Нова чух за страшната варицела - и как трябвало да се въведе задължителна ваксина...Майките, естествено, държат децата им да са максимално защитени. Мдам...
Преди малко видях прясна прясна тема - "пак няма пентаксим" - леле майко Tired Вътре прочетох такива мнения, че ми се дорева и ми стана жал за дечицата...Една майка беше споделила, че тъкмо сложила Синфлорикс - и хоп, детето получило силно възпаление на ушето, ревало много. И тя се чуди - "хм, нали трябваше да ни предпази?"" Вече почвам да си мисля, че ваксината може да е предизвикала това Thinking ( ooooh! )"
За рекламните банери в сайта няма да казвам нищо, разбирам причината да са там, но все пак, мъчно ми е за това масово промиване на мозъци...Вече и по телевизията стана съвсем нормално да се рекламират биологични оръжия...

П.П И тук да кажа БРАВО на Алекс  bouquet

# 475
Ми не знам колко е страшна, моите бяха контактни, сега чакам резултати. Кумците като се емнаха - първо 6-годишната щерка, после кумеца - на 41, после бебока - на 15 месеца. Кумецът даже на крак я изкара. Гледам го, че три -четири дни ходи на работа, пък мрънка, че нещо не му е добре, и хоп, обринал се целия. Така на крак почти си я изкара шарката.
Децата само са ги пазели 2 дни да не се чешат, на четвъртия ден започнали да завяхват пъпките.

# 476
"пак няма пентаксим" - леле майко Tired Вътре прочетох такива мнения, че ми се дорева и ми стана жал за дечицата...Една майка беше споделила, че тъкмо сложила Синфлорикс - и хоп, детето получило силно възпаление на ушето, ревало много. И тя се чуди - "хм, нали трябваше да ни предпази?"" Вече почвам да си мисля, че ваксината може да е предизвикала това Thinking ( ooooh! )"
Въпросната ваксина има ужасяващи количества алуминий!!! А той има ужасяващ ефект върху тялото... ааа, има и малко отрова за мишки(формалдехид).... направо не знам как оцеляват бебетата Sad Явно господ ги пази... донякъде! Нека не забравяме и за сода каустик във ваксината! Въобще....
Цитат
П.П И тук да кажа БРАВО на Алекс  bouquet
Ще благодариш на следващият филм след седмица-две или там някъде... Wink

Последна редакция: чт, 03 мар 2011, 05:48 от chukchi

# 477
На скоро в отчетната някаква майка пита чували ли сме за "новата ваксина" кояти педито силно препоръчала, била по-добра от пентаксима  Tired

# 478
  • София
момичета имам питане за реимунизацията с тетраксим, която е на 6г. В листовката пише, че може да се реимунизира между 5 и 13год, може ли с този довод да отложа ваксинирането.

# 479
  • Пловдив
До 13г. едва ли, но до 7 спокойно можеш да отлагаш без да даваш кой знае кви обяснения... Wink
Но на 7 вече ще те погнат да слагаш или да откажеш официално .../поне при нас така беше/

Общи условия

Активация на акаунт