Ваксини - дискусия САМО за вредата от тях... (тема 15)

• 39 221
  • 748
  •   1
Отговори
# 450
Производството на ваксини по принцип е скьпо и трудоемко.
Знаете,че с тях се правят много милиарди.
Сьщо знаем,че безплатен обяд няма и когато човек има нужда от нещо истински полезно,то струва много пари.Най мальк пример са еко чистите храни с двойна цена.
Защо дьржавата "поема" тази отрова да е безплатна за гражданите,когато е "похарчила" милиони за закупуването й,а в сьщото време една ампула витамин С (нейното производство е няколко цента) да струва 2 лева и да не се поема от дьржавата?
Кьде е логиката ли?

На всяка цена (колкото и милиарди да струва,парите тук не играят роля,виждате ли?)хората да са ваксинирани!

Цуцинка и останалите,

На льжи всеки е свидетел.
Всеки нов политик или партия започва с льжи.След време виждаме,че е така.Но нищо не правим,а и не можем на този етап.
Медиите са подвластни на други организации.Главният редактор винаги е специален вьтрешен човек.Не можеш да очакваш истини,след като е наредено да има льжи.

Льжат постоянно и навсякьде!За почти всичко!!
Медицината стои преди нефта,ако случайно сте си мислили обратното. Peace

Чукчи,Мислих си за твоето "заболяване".За да ти сложат тетанус си имал някаква травмираща случка преди това.Много искрено се надявам сьстоянието ти да е обратимо.Ако искаш на лс. Peace

Последна редакция: ср, 02 мар 2011, 02:07 от Крис-не съм се отказал!

# 451

Мдаа, отдавна съм превела това интервю... има и още интересни неща в него.

http://gnm-bg.com/joomla/index.php?option=com_content&view=a … 52&Itemid=135

Последна редакция: ср, 02 мар 2011, 08:51 от nenaatoa

# 452
Да бе, че ла съм го. Само че вече не изглежда така апокрифно, щом се публикува официално в пресата. Simple Smile Надявам се сега да го прочетат повече хора, а и да не го възприемат като някаква конспирация на сектанти..  Crazy

# 453
Чукчи,Мислих си за твоето "заболяване".За да ти сложат тетанус си имал някаква травмираща случка преди това.Много искрено се надявам сьстоянието ти да е обратимо.Ако искаш на лс. Peace
Крис,  много сериозна е болестта, че навърших 17 години и по ЗАКОН тогава с слага тетадиф.... Състоянието ми се влошава от ден на ден, btw, но ще продължавам да правя това, което правя!

Последна редакция: ср, 02 мар 2011, 10:17 от chukchi

# 454
http://lichno.net/showthread_93359.html
Ето още едно интервю на Ланка.

И друго за ваксините
http://www.blitz.bg/article/23336

# 455
И пак никой не е спазил авторските права...

# 456
Кунчев здравата ме подразни сутринта като взе да плаче , че видите ли грипните епидемии сами си ги предизвикваме като не се ваксинираме .

Точно тук човекът е много прав, но причината не е във ваксините... Wink

Ще се радвам да науча повече , как мисловно-емоционалната нагласа на масите предизвиква колективните епидемии и пандемии. Peace

# 457
  • Варна
Крис,  много сериозна е болестта, че навърших 17 години и по ЗАКОН тогава с слага тетадиф.... Състоянието ми се влошава от ден на ден, btw, но ще продължавам да правя това, което правя!

Не губи вяра и бог да те пази!

Явно се оказва, че си една от жертвите на този заговор срещу здравето на хората, но много е ценно, че не си се озлобил към света, а напротив - искаш да помогнеш на останалите да прогледнат, а тези, които вече се досещат - да затвърдят убежденията си! В името на истината!!!    bouquet

# 458
Ще се радвам да науча повече , как мисловно-емоционалната нагласа на масите предизвиква колективните епидемии и пандемии. Peace

Справка в темата за ГНМ...

# 459
Явно се оказва, че си една от жертвите на този заговор срещу здравето на хората, но много е ценно, че не си се озлобил към света, а напротив - искаш да помогнеш на останалите да прогледнат, а тези, които вече се досещат - да затвърдят убежденията си! В името на истината!!!    bouquet

О, да! Имам познати с МС, с които просто не може да се говори! Sad
Разбирам ги добре, но просто не чувствам, че така е редно. Просто не е...

Задавам си едни и същи въпроси навсякъде, но никой не ме ми отговаря!

Какво по дяволите правят тези боклуци и откровени невротоксини във ваксина, която трябвало по закон да инжектирам на детето?! Е, на моето дете няма!

Да си гледат работата и портмонетата, щом не им пука. Нищо повече не мога да направя...

# 460
Чукчи, сърдечни благодарности за положения труд, от мен и съпруга ми  bouquet
...гледахме снощи филма Confused

# 461
  • Пловдив
Само да кажа, че на лекциите за бременни на списание "9 месеца" ще има тема за ваксините  Mr. Green  Щяла да бъде "за и против", не изобщо не ми се вярва да е нещо повече от рекламна кампания.
За съжаление е в София  Sad  Иначе с удоволствие бих я посетила. Та ако има някой с мерак да иде.... ще е интересно после да разкаже как е минало  Mr. Green  А и предполагам няма да се стърпи да зададе най простите и резонни въпроси към лектора.... та със сигурност ще впечатли аудиторията нищо не подозиращи маминки  Peace
http://www.9m-bg.com/?p=rubrik&sub=1&id=5

# 462
  • София
Само да кажа, че на лекциите за бременни на списание "9 месеца" ще има тема за ваксините  Mr. Green  Щяла да бъде "за и против", не изобщо не ми се вярва да е нещо повече от рекламна кампания.
http://www.9m-bg.com/?p=rubrik&sub=1&id=5

ще направя всичко възможно да посетя  Wink

# 463
9 месаца са много ПРО ваксините. Имам инфо от предишната подобна среща, че за и против е било в полето само на незадължителните ваксини и естествено е било в посока колко е добре, детето да е максимално "защитено"....

# 464
  • Пловдив
Ооо да, била съм и аз на такава лекция с предната бременност. Ама аз овца... хвалеха ни пентаксима, нали не беше по ЗК... Та и аз информирано го предпочетох. Дори имаше награда за най-провокативен въпрос  Joy
Ха, де... що не бях със сегашния си акъл....
Само потривах ръце кога ще ми се случи пак да попадна на тази лекция... Ама те пък взеха, че изрязаха Пловдив от програмата, та на никаква лекция да не мога да ида  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт