Ваксини - дискусия САМО за вредата от тях... (тема 15)

• 38 373
  • 748
  •   1
Отговори
# 150
  • И аз не знам къде...
Ами педиатърката няма да се навие да му впише ваксините без да са сложени. Тя е против тях, но и това ми га каза с уговорката, че не съм го чула от нея.
Мога да опитам да говоря за нейна колежка, която евентуално би го направила, но не знам какъв ще е ефекта от разговора.
Уж е разбрана, но се разсърди като и казах че ходим на класически хомеопат  Rolling Eyes!

# 151
ей затова мн. ме дразнят тия двойни стандарти: щом на мен старата педка и сестрата, които бяха от старата генерация, здраво консервативни, чак дразнещо, но още като беше на 2-3 месеца малкият и им заговорих за допълнителни ваксини (тогава бях от "слепците") и ми кзаха дословно: "Колкото по-малко слагаш, толкова по-добре, защото не се знае как ще го приеме организмът". Това не им попречи да се опълчат срещу мен като заявих няколко месеца по-късно,че съм приключила с ваксините. Ще видим новата как ще е, поне признава страничните ефекти - по- по- най- лошите.

Последна редакция: нд, 20 фев 2011, 23:35 от Valery m

# 152
Уж е разбрана, но се разсърди като и казах че ходим на класически хомеопат  Rolling Eyes!

Пфффф...  Laughing  Ако искаш и на врачка можеш да ходиш - това въобще не е нейна работа... Разсърдила се била, обидила се, айде майната им... Ако можеха да лекуват, хората нямаше да прибягват до алтернативи...

# 153
  • StZ
Дариии, пробвай да минеш на комисия за освобождаване - освобождават за макс. срок една година, но после пак ще пробваш.
Моят бебо го освободиха от последния прием на пентаксим, защото спря да ходи след Приорикс.
Събери всички лекарски писания по проблема и най-вече амбулаторни листи, вземи от педката зелен талон, на който да ти напише кога е поставяна последната проблемна ваксина и че иска отлагане на ваксините и се яви пред комисията - нищо не ме разпитваха и ми отложиха ваксината с една година.
Питах следващата година пак ли да отида и отговорът беше Ако джипито се притеснява от нещо да отида отново и те ще преценят! - ами струва си да се пробва....докато нещата придобият законова форма за избор за ваксиниране.  Peace

# 154
Моят бебо го освободиха от последния прием на пентаксим, защото спря да ходи след Приорикс.
Къса ми се сърцето, когато прочета нещо такова... newsm45
Къде са Persona и Birdie сега да ни обяснят, че това са едно на милион усложнения и всъщност са за доброто на всички ни...

# 155
  • StZ
Да, Чукчи! И аз доста притеснена отидох на тази комисия, но лекарите там мисля, че дори предпочитат да се презастраховат.
Моето педи каза, че за първи път вижда такава реакция, но на тези им беше много много добре, до болка познато бих казала какво точно се случва и в никакъв случай не биха рискували следваща ваксина  с каквото и да е име.

# 156
zorni4ka , сега добре ли е малчо? дано е било само о временно! Praynig

# 157
  • StZ
Valery m, добре е, но все си имам едно наум и се вторачвам в него - дали няма някакви отклонения  ooooh!
Зная, че всички деца са различни, но не мога да не го сравнявам с другите на неговата възраст.
Водих го на хомеопат и му даде туя за изчистване на ваксината и продължавам да кърмя с надеждата, че и това му е от полза ако все още има някакви затормозяващи го отрови.
При него освен, че спря да ходи на четвъртия ден от ваксината и обиколихме цялото съцветие от детски специалисти и се възстанови за около седмица, но може би на 80-90% след още една  седмица отново показа проблем....започна да пада като ходи и ясно личеше, че има болка - отново всички специалисти и накрая комисията.
Сега не изглежда да има проблем, ноооооо много страх и много нерви за всички у дома Tired

# 158
Да се запиша, да не ви губя.
Аз, на този етап, си мисля, че най-безболезнения вариант е да намериш лекар, който да ги впише, без да ги слага. Но това май няма да е много лесно.

# 159
И аз доста притеснена отидох на тази комисия, но лекарите там мисля, че дори предпочитат да се презастраховат.
Моето педи каза, че за първи път вижда такава реакция, но на тези им беше много много добре, до болка познато бих казала какво точно се случва и в никакъв случай не биха рискували следваща ваксина  с каквото и да е име.

Те съвсем не предпочитат да се презастраховат (за справка многото откази)!!!! Просто знаят, че тази ваксина дава много и сериозни странични реакции

# 160
Уж е разбрана, но се разсърди като и казах че ходим на класически хомеопат  Rolling Eyes!

Пфффф...  Laughing  Ако искаш и на врачка можеш да ходиш - това въобще не е нейна работа... Разсърдила се била, обидила се, айде майната им... Ако можеха да лекуват, хората нямаше да прибягват до алтернативи...

Ами тя традиционната медицина не лекува. Само облекчава някои симптоми, за сметка на изпитата химия.  Simple Smile

Сърдят се, защото може да си загубят клиентите.  Whistling
Вчера например се чудех защо по телевизията се рекламират лекарства, след като принципно те трябва да се изписват от лекар, а не да се купуват на своя глава. Нали много държаха на това да има контрол над лекарствените средства, за да не се самолекуваме. В действителност се оказва, че човек може да си купи съвсем свободно доста и съвсем не безвредни лекарства, но за ампули вит. С му искат рецепта. А предстои да приложат ограничение и за билките.

Аз лично съм изключила фармацевтичните продукти от семейния бюджет, с изл. на вит. С /в случай че няма сезонни плодове и зеленчуци, с които да се набави в организма в по-големи дози/. Купувам на ампули, защото се води за венозно приложение и уж е пречистен. Е, вече не го дават свободно в аптеките. Има само някакви китайски боклуци, които можеш да вземеш без рецепта.   ooooh!

# 161
  • Сърцето ми, завинаги в Истанбул
Здравейте, мили съфоромци!   bouquet  bouquet  bouquet

Отдавна не съм минавала през тази тема, но тя е все така разгорещена и с новопопълнения! Това е хубаво, колкото повече, толкова повече, както казва Мечо Пух!

Миналата седмица мимоходум, чух по новините, че две ваксини са отпаднали от календара. Не намерих някаква информация и моля, ако някой нещо знае да ми сподели, може и ЛС!

С водещото се дело какво стана? Може ли линк с информация за него?

Благодаря предварително!  Hug  bouquet Hug  bouquet Hug

П.П. и покрай мен хората осъзнават злото от ваксината! Съвсем обикновенни и не четящи форум-а! Дори отказват безплатните в работата!  Peace Peace Peace

# 162
Уж е разбрана, но се разсърди като и казах че ходим на класически хомеопат  Rolling Eyes!

Пфффф...  Laughing  Ако искаш и на врачка можеш да ходиш - това въобще не е нейна работа... Разсърдила се била, обидила се, айде майната им... Ако можеха да лекуват, хората нямаше да прибягват до алтернативи...

Ами тя традиционната медицина не лекува. Само облекчава някои симптоми, за сметка на изпитата химия.  Simple Smile

Сърдят се, защото може да си загубят клиентите.  Whistling
Вчера например се чудех защо по телевизията се рекламират лекарства, след като принципно те трябва да се изписват от лекар, а не да се купуват на своя глава. Нали много държаха на това да има контрол над лекарствените средства, за да не се самолекуваме. В действителност се оказва, че човек може да си купи съвсем свободно доста и съвсем не безвредни лекарства, но за ампули вит. С му искат рецепта. А предстои да приложат ограничение и за билките.

Аз лично съм изключила фармацевтичните продукти от семейния бюджет, с изл. на вит. С /в случай че няма сезонни плодове и зеленчуци, с които да се набави в организма в по-големи дози/. Купувам на ампули, защото се води за венозно приложение и уж е пречистен. Е, вече не го дават свободно в аптеките. Има само някакви китайски боклуци, които можеш да вземеш без рецепта.   ooooh!
  И аз взимам само на ампули,наистина ли вече не дават   без рецепта витамин C   Shocked

# 163
И аз взимам само на ампули,наистина ли вече не дават   без рецепта витамин C   Shocked

Да, за българските ампули ми обясниха, че ги дават само с рецепта. На въпроса защо, ми отговориха, че били за венозно приложение. Предложиха ми някакви китайски на същата цена.  Confused

# 164
Миналата седмица мимоходум, чух по новините, че две ваксини са отпаднали от календара. Не намерих някаква информация и моля, ако някой нещо знае да ми сподели, може и ЛС!

С водещото се дело какво стана? Може ли линк с информация за него?

Няма отпаднали ваксини... Има забавяне в доставките при ЛЛ-тата, което нас не ни касае...  Laughing

Чакаме решението по делото - минаха 3 месеца от последното заседание и още чакаме да се изкажат...    Toilet

Общи условия

Активация на акаунт