Ваксини - дискусия САМО за вредата от тях... (тема 15)

• 38 298
  • 748
  •   1
Отговори
# 165
Здравейте!Това е любита ми тема.Чета ви редовно и благодарение на инфото тук прогледнах и отказах БЦЖ за 1 клас на дьщеря ми.Отказах и личната ме разбра.Никакви проблеми.Знаем се от много год.Освен това  е наясно през какво сьм минала докато родя-31 сед.,1 кг в много  тежко сьстояние  и двете.Сега дьщеря ми е 3 клас и естественно и занапред ще направя всичко,за да я предпазя.Сьжалявам само,че ,когато родих нямаше/пьк и никой  не ми даваше/ инфо  за деца като нея/с някой друг неврол. проблем/.

# 166
Много съм изпуснала, само се записвам.  Embarassed

# 167
Извинявам,че ще вьрна темата малко назад,но сьм провокирана от Персона.Преди 4 г. след пикник се оказа,че дьщеря ми има 2 кьрлежа.Сама си ги намери/1 беше на срамните устни/.Естественно всички започнахме да разглеждаме.Нейните не можахме да ги махнем и в спешно ги махнаха.Не бяха се забили подкожно добре.За 1 кьрлеж-8 лв.,другия ни го пуснаха в промоция ShockedСлед 4 дни се оказва,че не сьм видяла кьрлеж на глезена си.Нямаше никакви признаци.Беше подкожно вече забит/даже нямах и зачервяване/.Личната ми го отстрани сьс скалпел и пих след това Доксициклин.Нито за една от двете не е предлагана ваксина.4 дни си имах кьрлеж и не умрях  Персона     ?                       .А не сьм ваксинирана повече от 20г.Едно време сама си исках ваксината ,пьк личната все ми я отказваше и аз и се ядосвах.ЧЕ ТО ИМАЛО ЗАЩО ДА МИ Я ОТКАЗВА.Хайде сега Персона какьв аргумент ще дадеш,при условие,че не сме отдавна ваксинирани с дьщеря ми и не умряхме?

Последна редакция: пн, 21 фев 2011, 16:17 от elbosi

# 168
Като се върнахме пак на кърлежите, аз съм си извадила до тук около 10-тина кърлежа (завирам се много из горите и трънаците, не спя в едно легло с кучета, кози и овци, да не кажете нещо)...  Laughing  Ваксина не ми е предлагана, защото никой не знае за тях...  Laughing   Въпросът е, че кърлежите избират нежни места от тялото, които обикновено нямат досег с естествените местообитания на причинителят на тетанус...  Peace

# 169
Хайде сега Персона какьв аргумент ще дадеш,при условие,че не сме отдавна ваксинирани с дьщеря ми и не умряхме?

Сори, но ме можеш да искаш искаш отговор от лекар за това. (дори и персона да не е такъв)
Късмет ще ти каже или нещо такова.

Хора, прогледнете и опитайте да гледате през очите им! Те навсякъде виждат страшни и опасни болести, срещу които, ако не направиш съответната профилактика или превантивна операция (същото е) нямаш шанс да оживееш! Благодарение на тези думички и този страх съществува съвременната медицина в този вид. Имайте търпение още няколко години, когато всичко това ще се разпадне...

Просто няколко години още!

# 170
Само се записвам, че много съм изпуснала...Отново обсъждате много важни и интересни теми. Благодаря ви за труда, който полагате!   bouquet

# 171
4 дни си имах кьрлеж и не умрях...А не сьм ваксинирана повече от 20г...Хайде сега Персона какьв аргумент ще дадеш,при условие,че не сме отдавна ваксинирани с дьщеря ми и не умряхме?

elbosi, съветвам Ви да си направите реимунизация срещу тетанус. А всъщност четете ли написаното от мен? Преди 5 дни написах следното и няма как да го обясня по-просто:

Мъжът ми си сряза пръста, шиха му  го и отказа ваксина тетанус; сина ми му вадиха кърлеж - отказахме ваксина тетанус.

Голямо чудо! С това не опровергавате твърдението ми по-горе, нито казвате нещо ново за болестта тетанус.

При всяко нараняване на кожата и лигавиците съществува потенциалната възможност за попадане на тетанични спори в раната!!!
Дали наистина ще попаднат и дали ще има подходящите анаеробни условия, за да се развият в конкретната рана, никой не може да предвиди. Противотетанична профилактика след ухапване от кърлеж се прави не само в България и не е нещо ново, нито толкова чудно!

Хора, прогледнете и опитайте да гледате през очите им! Те навсякъде виждат страшни и опасни болести, срещу които, ако не направиш съответната профилактика или превантивна операция (същото е) нямаш шанс да оживееш!

chukchi, това, че много от вас живеят в отрицание и самозаблуда, за да оправдаят ирационалните си вярвания, не променя факта, че действително има страшни и опасни заболявания и че мерките за профилактика са много по-важни, отколкото лечението на вече възникналите заболявания и техните усложнения.
Това не се отнася само до заболяванията, предотвратими с ваксини и считам, че е смешно в 21 век да си обясняваме азбучни истини.

Последна редакция: вт, 22 фев 2011, 19:22 от Persona

# 172
 ПЕРСОНА-НЕ ЧЕТЕТЕ!!                                                 .Минаха 4 год   оттогава                 .  4 дни си живях с кьрлежа.Не отговорихте на вьпроса ми,защото не можете.Трябват елементарни познания,за да го разберете,а не да ме сьветвате за нещо дето  е станало преди 4 год. и сега да вземам мерки да се спасявам.Претендирате с познания,неприложими и  безумни за 1 трезвомислещ човек.Ва шият пост е доказателство,че не мислите по-далеч от собствената си ограничена особа.Аз обичам себе си    ,близките си и Бог ме е дарил с достатьчно разум,за да не се влияя от безмислици и откровенни льжи в случая от ваша страна.Вие пазете себе,а за другите не решавайте.

# 173
chukchi, това, че много от вас живеят в отрицание и самозаблуда, за да оправдаят ирационалните си вярвания, не променя факта, че действително има страшни и опасни заболявания и че мерките за профилактика са много по-важни, отколкото лечението на вече възникналите заболявания и техните усложнения.
Това не се отнася само до заболяванията, предотвратими с ваксини и считам, че е смешно в 21 век да си обясняваме азбучни истини.
Айде остави опасни или еди какви си..
Кажи ми, моля те, защо аз от ваксина против страшния тетанус сега едвам мърдам вкъщи и имам 95% нарушена трудоспособност?!
Кажи ми моля те това което питах ! Очаквам обосновани отговори!

# 174
Това не се отнася само до заболяванията, предотвратими с ваксини и считам, че е смешно в 21 век да си обясняваме азбучни истини    Да обобщим.Според Персона профилактика=ГМО,отрови и т.И такьв човек се смята за интелигентен Shocked                                                                                                                               

# 175
chukchi,извинявам се,че не се справих с цитата.

# 176
 ПЕРСОНА-НЕ ЧЕТЕТЕ!!                                                 .Минаха 4 год   оттогава                 .  4 дни си живях с кьрлежа.Не отговорихте на вьпроса ми,защото не можете.Трябват елементарни познания,за да го разберете,а не да ме сьветвате за нещо дето  е станало преди 4 год. и сега да вземам мерки да се спасявам.Претендирате с познания,неприложими и  безумни за 1 трезвомислещ човек.Ва шият пост е доказателство,че не мислите по-далеч от собствената си ограничена особа.Аз обичам себе си    ,близките си и Бог ме е дарил с достатьчно разум,за да не се влияя от безмислици и откровенни льжи в случая от ваша страна.Вие пазете себе,а за другите не решавайте.
elbosi, кви ти решения?! Кви 5 лева?!

Не виждаш ли, че Персона се прави на страшна и опасна и обяснява тук, че всички ние сме почти умрели, като не изпълняваме нейните заръки?! Юруш народеее - имунизираааай! Оффф, писна ми и ми се качва адреналина!

До дни(3-4) излиза поредния мой преведен филм - Vaccine nation! Той ще даде насоки на мислене на всички неориентирани...  След това и друг и друг, докато повечето хора в БГ (до няколко години и worldwide!) спрат геноцида наречен имунизация!

Персона, съжалявам, процеса е започнал и за твое огромно съжаление е необратим.... Като моя МС, само че аз вече съм прежалил себе си, в полза на другите, а ти?!

# 177
chukchi,извинявам се,че не се справих с цитата.

Да обобщим.Според Персона профилактика=ГМО,отрови и т.И такьв човек се смята за интелигентен.

Моля, моля! Човек, който пише неграмотно и не може да се справя с цитати, не е в състояние да преценява чуждата интелигентност.
Ясно ли Ви е значението на термина "профилактика"? Къде прочетохте "ГМО,отрови"?

chukchi, преводът на "Vaccine nation" ли е "поредният шамар за докторите и производители на ваксини"?  hahaha Осъзнайте се!

# 178
Моля, моля! Човек, който пише неграмотно и не може да се справя с цитати, не е в състояние да преценява чуждата интелигентност.

chukchi, преводът на "Vaccine nation" ли е "поредният шамар за докторите и производители на ваксини"?  hahaha Осъзнайте се!
Персона, нека хората отсъдят дали ще е поредния шамар!!!  И факта, че някой не се е оправил с малко html прави ли ви горда?! WTF?!

И пак питам, как така присъствието ви е 24/7 във форума?! Кой седи зад този ник и какви са целите му? Да убеждава хората, че не вярвайки на съвременната медицина са в огромна грешка и....
нещо покрай вас смърди страшно много и всички във форума го усещат!!!

# 179
     Персона,          за втори пьт избягвате отговор на мой вьпрос.А  и не смятам,че сте компетентен да ме квалифицирате като неграмотна.Нямам грешки,а вьв ваши постове са очевадни.Това,че не мога да цитирам както трябва,не означава нищо.И смятам ,че в действителност сте  едно комплексирано лице,което незнайно защо се представя  за ерудирано,без някой да   се врьзва на това.

Общи условия

Активация на акаунт