Ваксини - дискусия САМО за вредата от тях... (тема 15)

• 38 294
  • 748
  •   2
Отговори
# 270

Моите наблюдения са , че всяко едно заболяване , чиято причина не могат да "припишат" на вирус , бактерия или ген , наричат автоимунно . Много е модерно ! Това е кодираният начин да кажат : "Идея си нямам за какво иде реч " newsm78.

И моето! Подкрепям на 100%. newsm10

След като опиша симптомите, най-често чувам дълбокомисленото "Мда, има такъв вирус"...  Rolling Eyes    Мда, има всякакви вируси...  Laughing
Мнозинството тук са същите. "Някакъв вирус има сега", това е обяснението за всяко едно неразположение.
Най са ми "сладки" когато накарат някоя майка в БП да остави бебето с висока Т по памперс само, пред вратите на входа, та от те4ението да му спадне.

lusia_ , кажи й го с твои думи. За да не искаш тази ваксина, зна4и имаш аргументи.

# 271
Достатъчно показателно е изказването му, че децата щели да изгубят търговския си вид.., като че ли е продавач на плодове и зеленчуци.

ooooh!

Цитат
Затова, майки, слушайте какво ви съветват лекарите, те са учили 6 г. как се търгува със зарзават, и слагайте ваксина за варицела на децата си, иначе няма да можете да ги пласирате на пазара.  Mr. Green

Язък, тъкмо се надявах да взема добра цена за мойто, а то ще се окаже, че нямаме добър търговски вид!  Crossing Arms
Пу, да му се не види!
  Crossing Arms

# 272
След като опиша симптомите, най-често чувам дълбокомисленото "Мда, има такъв вирус"...  Rolling Eyes    Мда, има всякакви вируси... почти като зеленчуците, чийто търговски вид оценява Laughing
Да бе, има, не видяхте ли видеото, което показа Мангъров - цветнички, зеленки.. "живи вируси в действие", почти като зарзавата, дето му оценява търговския вид.  Mr. Green Да живее напредъка в технологиите. Wink

може ли за подробна информация, предстой ни 3-ти Пентаксим който ще откажа и искам да се обоснова защо пред педиатъра
Има ли детето реакция след предишния Пентаксим? Защо реши да не го ваксинраш?

Не че е нужно човек да се оправдава, защото отговорността я носят росителите, а не лекаря. Но е хубаво да е информиран достатъчно, за да има мотив както за себе си, така и за пред ЛЛ. Мотивите няма как да са различни впрочем. Simple Smile

Препоръчвам ти да прочетеш книгата на д-р Коток "Ваксините - въпроси и отговори за мислещи родители"

Последна редакция: чт, 24 фев 2011, 15:57 от multimodal

# 273
Цитат
Най-важното от цялото предаване е, че една от най-активните представителки на българското антиваксинационно движение - multimodal - призна в ефир, че детето й всъщност има всички ваксини.
Ето това е мрачната истина за антиваксинисткото лицемерие и за поведението тип "Do as I say, don't do as I do" и трябва да се запомни много добре от всички! Аз ще ви го напомням.

Гледах го предаването аз - напротив, майката сподели че съжалява че не се е информирала навреме и е повярвала безрезервно в ползата от ваксините. Чувства се отговорна че не се е информирала. И е права Peace Защо бързаме да погазим малкото хора с будна гражданска съвест, които се борят за информирано съгласие. Ето аз се замислих - наистина е важно да го има. Както и е важно да има обезщетениия.

Нима някй може да отрече това или да твърди че е морално ако има вероятност детето ти да бъде увредено пак трябва да го ваксинираш Sad

# 274
След като опиша симптомите, най-често чувам дълбокомисленото "Мда, има такъв вирус"...  Rolling Eyes    Мда, има всякакви вируси... почти като зеленчуците, чийто търговски вид оценява Laughing
Да бе, има, не видяхте ли видеото, което показа Мангъров - цветнички, зеленки..

Много бяха готини, направо ти иде да ги разцелуваш...  Laughing

Fanni, това с обезщетенията сме го обсъждали... Ако направят такъв фонд, обезщетенията от него ще ги плащаме аз, ти и всички останали данъкоплатци, а не фирмите, производители на ваксини... Съгласна съм, но само ако имам право да избирам за себе си и детето си, а да ме глобяват и да ми отнемат всички човешки права, пък после с парите ми (ако ми останат някакви, защото глобата+отнемане на детски надбавки+гледане и обучаване на детето ми вкъщи, дали ще останат?) да плащат обезщетения, не съм съгласна...  Crossing Arms

# 275
Моля ви, подкрепям напълно  ignore2 въпросната персона Персона, защото наистина темата се превръща в бойно поле. Като видя, че има над 4-5 страници за четене знам, че пак се е появила. Това с нея не е дискусия, а безсмислен спор - тя си постига своето - човек едва ли като попадне в темата ще има търпение да изчете всичките фермани, дето ги е изтипосала. Супер дразнещи са винаги коментарите й/му, но просто ги подминете...

Относно предаването на Марта - пародия от всякъде. Няма как за 40 мин да се изложят дори фактите на една от страните, пък какво остава за цяло предаване. Ама се разписа и тя, че е направила "дискусия" по темата "За" и "Против".

А Гала милата вече й е толкова смешен този Мангъров, че едва се сдържа. Ама нали й е гост в предаването... А той ЕСТЕСТВЕНО не пропусна да каже за съществуването на супер важната ваксина против варицела и как можела да се закупи навсякъде в ЕС, а тук я няма. И как било много важно да се включи в календара, нали....

# 276
Цитат
Най-важното от цялото предаване е, че една от най-активните представителки на българското антиваксинационно движение - multimodal - призна в ефир, че детето й всъщност има всички ваксини.
Ето това е мрачната истина за антиваксинисткото лицемерие и за поведението тип "Do as I say, don't do as I do" и трябва да се запомни много добре от всички! Аз ще ви го напомням.

Гледах го предаването аз - напротив, майката сподели че съжалява че не се е информирала навреме и е повярвала безрезервно в ползата от ваксините. Чувства се отговорна че не се е информирала. И е права Peace Защо бързаме да погазим малкото хора с будна гражданска съвест, които се борят за информирано съгласие. Ето аз се замислих - наистина е важно да го има. Както и е важно да има обезщетениия.

Нима някй може да отрече това или да твърди че е морално ако има вероятност детето ти да бъде увредено пак трябва да го ваксинираш Sad

Fanni, иде реч за нещо съвсем друго, не за предаването. Simple Smile

Такава конспирация само болен мозъм може да я съчини - как аз си ваксинирам детето, а в същото време убеждавам останалите във форума да не си ги ваксинират,.. за да застраша здравето им ли.. и аз не разбирам защо...  newsm78  Мисля, че вече няма човек, който да не е наясно с каква цел се пишат такива глупости в темата, особено като добавим и бана на Кристиян...  ooooh!

И още нещо  - няма значение за чие дете става въпрос. Важното е всички родители да знаят, че ваксините носят сериозен риск от увреда, и трябва сами да вземат решението дали да го ваксинират или не. В никакъв случай не бива да забравят, че единствено те носят отговорност за собственото си дете, никой друг - нито държавата, нито лекарите, ..независимо, че ваксините по закон са задължителни.

Последна редакция: чт, 24 фев 2011, 16:33 от multimodal

# 277
Въпреки, че моето не е ваксинирано, ако в телевизионно или радио-интервю се наложи да дам отговор на въроса, без колебания ще заявя че е надлежно ваксинирано. Не виждам смисъл да подлагам на риск ЛЛ, който не ни е натискал за ваксини и себе си и детото си, ако някой работлив служител на РИОКОЗ гледа/слуша...
Та, такиви логики кой какво говори на всеослушание, когато не излиза анонимен, съвсем не са на място...

# 278
Момичета, имам данни от източници, че една от участничките в предаването на Марта е тази newsm78, как се казваше тук във форума....????, ох онази с главно П.  (P) й започва името, както и да е, да....
Та тя е една от трите участнички.
 Дали ще се опита да каже във форума, че знае кои са участничките в предаването.. Simple Smile и да подхвърли друго име... Въплащава се вече и в антиваксинистка, като двоен агент го раздавала. Така ми казаха. Уф. Сигурно ще го направи, със стила си...! Я, да се върна назад и да прочета, дали е писала нещо по този въпрос... И дали съм права..... Crazy
Трябва да се ваксинират децата, разбира се Naughty, що за коментари, но преди това всеки родител да е наясно с ваксината, възможни реакции и т. н. Да не се поставят по конвенционалния метод, а строго конкретно към всеки индивид. Защото всички сме различни, нали, и реагираме различно... Laughing

Последна редакция: чт, 24 фев 2011, 16:55 от totonto

# 279
Ох, какво е това?
Егати криминалетата, преследвания, 4етене на 4ужди мнения, издирване, цитиране и вадене от контекста... Нямат задоволителен живот такива хора и им е прекрасно да се ровят в 4уждите или просто на4ина им на живот е такъв?

# 280
  • София
Цитат
Освен това, ако каузата ви е справедлива и считате, че единствено вие се грижите за човешкото благоденствие, защо се криете като мишки?

Персона Ти не правиш ли същото като не отговаряш на зададен въпрос!

Ето ти го пак евентуално ако кажеш, че не си видяла.
Persona нормално ли е според теб в организма на всички деца на годинка и нещо количеството на алуминий да е 4-5 милиграма, което количество със сигурност ще се увеличава заради непрекъснато добавяни ваксини. Колко е допустимата норма, като се има впредвид колко тежи едно детенце в тази възраст. Защо лекарите не отчитат този факт...
Чакам отговор....Надеждата умира последна...

# 281
Persona, спомняш ли си това , това, това?!

Да не забравяме, че ...
Не съм забравил и филма, който ще стане до 2 дни!

P.S.

# 282
  • София
Моля ви, не се занимавайте повече с тролове ...

освен, ако Persona не желае вместо да се занимава с интриги, да обясни нАучно, как точно Ротарикса създава доживотен имунитет срещу ротавируси при условие, че при преболедуване не се получава такъв, а ваксината е жива все пак?!

# 283
chukchi, няма да получиш нищо смислено като отговор. silsa, нали виждаш как се прескачат въпросите. Wink

И аз постнах 9 много важни въпроса за ваксините, ама те са от неудобните и по този повод са маловажни. Най-важното е да се разобличават някакви хора и да се тръси начин да се дискредитират. Някакви измислени истини се спрягат, а от постовете лъха такава полицейщина, каквато е по-типична за един отминал период - нямало да мога да се измъкна... Simple Smile   Още малко и ще дойде да ме арестува, заради това че подтиквам хората да се информират, преди да вземат решение.  Mr. Green

Интересно как админите в такива ситуации никога не се появяват.., но пък дотърчаха веднага на подадения сигнал, за да баннат Кристиян.  Whistling Нищо че темата е за вредата от ваксините и е очеизбодно кой точно провокира дразги.. и създава конфликти..  След като така ни третират, единственото решение е бана да го налагаме ние тук -> ignore2

# 284
Каква е тази лудост, която се вихри тук?

Общи условия

Активация на акаунт