Ваксини - дискусия САМО за вредата от тях... (тема 15)

• 38 304
  • 748
  •   1
Отговори
# 285
Persona, а с другите супер важни въпроси!? Какво стана с тях?!

А това? Защо това остава не коментирано???

# 286
Каква е тази лудост, която се вихри тук?

И аз това се чудя...  Laughing  На някой рептилоидите хич не му влияят добре... От следене и слухтене ще си докарате психологични проблеми.... Mr. Green

Иначе ние се крием де, дето и имената сме си написали във форума и всеки знае колко деца имаме, как се казват, какви ваксини имат или нямат и още много подробности, а според някои безполови същества сме мишки, нали...   Mr. Green  Щото каузата ни не била читава, пък на ТО е много читава и хич не се крие...  hahaha

П.П. По повод "листите" , май ми замирисва и на тежък провинциален произход , а ?

Моля, моля...  Naughty  И у наше село знаем, че се казва "листове"...  Laughing 

# 287
На някой рептилоидите хич не му влияят добре...
Брр, ко имаш предвид? Wink
Аз си питам супер важни въпроси и си чакам отговори!

# 288
Чакаш Годо. Simple Smile На някои като им свършат аргументите и прибягват към заплахи и тотатлитарни напъни.  Mr. Green
Точно копие на маниера да се налагат със сила ваксините, със закон.  Wink

Последна редакция: чт, 24 фев 2011, 20:00 от multimodal

# 289
На някои като им свършат аргументите и прибягват към заплахи и тотатлитарни напъни. Simple Smile
Точно копие на маниера да се налагат със сила ваксините, със закон.  Wink
И вие така се дръжте. Като ви плашат, за да слагате, дръжте се както тях. Какво ще им мъл4ите, вие ги издържате с осигуровките си.

stelt77  и на мен ми е странно това слухтене и дебнене. Такива хора не понасям.Като се замисля за времето, което ще направя толкова неща за себе си, да го пилея за клюкарски истории...  Stop

# 290
Попаднах на едни много интересни въпроси, свързани с ваксините: 9 Questions That Stump Every Pro-Vaccine Advocate and Their Claims. Поствам ги в съкратен вид, защото има и уточнения покрай тях. Ако искате, можем да ги дискутираме.

Няма как да отговоря по-изчерпателно на тези девет въпроса, а и няма нужда, щом като преди мен на тях детайлно е отговорил Mark Crislip в публикацията си "Nine Questions, Nine Answers".
Само че подозирам, че един антиваксинист не се интересува от отговорите, защото счита въпросите за главозамайващи, но от друга страна не може нито да ги преведе правилно на български, нито пък да ги научи наизуст, за да ги зададе на лекаря си и ще трябва да си носи "пищови" като multimodal в предаването.

Още от първия става ясно, че ваксините не се тестват за ефективност и безопасност, както се практикува за всички останали лекарства, с рандомизирано, двойно сляпо, плацебо контролирано клинично проучване.  ooooh!

Точно за първия въпрос Mark Crislip пише, че му е отнело само 55 секунди да намери едно от стотиците подобни проучвания, а на 12-годишният му син - цели 22 секунди, за да намери втора такава публикация.  Wink
Ето примерът, който дава - Efficacy of 23-valent pneumococcal vaccine in preventing pneumonia and improving survival in nursing home residents: double blind, randomised and placebo controlled trial.

Добре, multimodal, сама го пожелахте:
На всички онези, които не могат да повярват, а искат да се убедят, че жената в това предаване, която си признава, че детето й всъщност има всички ваксини, е точно агресивната антиваксинистка multimodal от тези теми, моля да се свържат с мен с ЛС за изчерпателни доказателства, дори да са попаднали на настоящата тема месеци или години, след като е била актуална.

Последна редакция: пт, 25 фев 2011, 19:13 от Persona

# 291
Попаднах на едни много интересни въпроси, свързани с ваксините: 9 Questions That Stump Every Pro-Vaccine Advocate and Their Claims. Поствам ги в съкратен вид, защото има и уточнения покрай тях. Ако искате, можем да ги дискутираме.

Няма как да отговоря по-изчерпателно на тези девет въпроса, а и няма нужда, след като преди мен на тях детайлно е отговорил Mark Crislip в публикацията сиNine Questions, Nine Answers.
Само че подозирам, че един антиваксинист не се интересува от отговорите, защото счита въпросите за главозамайващи, но от друга страна не може нито да ги преведе правилно на български, нито пък да ги научи наизуст, за да ги зададе на лекаря си и ще трябва да си носи "пищови" като multimodal в предаването.

Още от първия става ясно, че ваксините не се тестват за ефективност и безопасност, както се практикува за всички останали лекарства, с рандомизирано, двойно сляпо, плацебо контролирано клинично проучване.  ooooh!

Точно за първия въпрос Mark Crislip пише, че му е отнело само 55 секунди да намери едно от стотиците подобни проучвания, а на 12-годишният му син - цели 22 секунди, за да намери втора такава публикация.  Wink
Ето примерът, който дава - Efficacy of 23-valent pneumococcal vaccine in preventing pneumonia and improving survival in nursing home residents: double blind, randomised and placebo controlled trial.

Добре, multimodal, сама го пожелахте. На всички онези, които не могат да повярват, а искат да се убедят, че жената в предаването, която си признава, че детето й всъщност има всички ваксини, е точно агресиваната антиваксинистка multimodal, да се свържат с мен с ЛС за изчерпателни доказателства, дори да са попаднали на настоящата тема месеци или години, след като е била актуална.

Персона, как успявате да подготвите толкова старателни отговори на всички мнения във форума? Кога спите, като пишете и в 3 през нощта?! Кога работите? Или това ви е работата? Да седите във форума и да пишете? Кога е времето за любовта? или такова нещо няма.. разбрах, че нямате деца... А да, любовта, понякога стават едни такива неща от нея - деца!!! Кога е времето за почивка? Аз съм лесен и ясен - 95% нарушена трудоспособност от ваксина.... Иска ми се всички от форума да ви задават тези въпроси, а не само аз! Някак си оставам между  другото...

# 292
На някой рептилоидите хич не му влияят добре...
Брр, ко имаш предвид? Wink
Аз си питам супер важни въпроси и си чакам отговори!

Като биолог съм учила за клас Reptilia - влечуги разни, много симпатични животинки... След като ме обвиниха, че се занимавам с рептилоидни, цъкнах в гугъл "рептил" и.... цъкни и ти, ще си забравиш супер важните въпроси...  Laughing   

Аз си признавам без бой, че ми е много весело с Персона, от няколко дни се хиля като тиква...  Laughing   А може и от тревата да е...  Thinking   То се е видяло, че никакъв сериозен разговор не може да се завърже с нея, поне да се посмеем...   smile3560

# 293
Няма ли кой да сигнализира админите, че  потребителят под ник -  Персона се опитва да предоставя "лична" информация на трети лица?  Shocked

Определено бих потърсила правата си в съда, ако бях на мястото на оклеветения потребител!

Добре, multimodal, сама го пожелахте:
На всички онези, които не могат да повярват, а искат да се убедят, че жената в това предаване, която си признава, че детето й всъщност има всички ваксини, е точно агресивната антиваксинистка multimodal от тези теми, моля да се свържат с мен с ЛС за изчерпателни доказателства, дори да са попаднали на настоящата тема месеци или години, след като е била актуална.

# 294
stelt77 , не е за смях, въпреки 4е заприли4а на латино сериал с екшън елементи. Това е безумие.

# 295

Моля, моля...  Naughty  И у наше село знаем, че се казва "листове"...  Laughing  

Нищо лично  Hug, но ...все пак е ориентир за насочване на СРС-то.

Chukchi , аз отдавна подозирам , че Персоната не е една , а е колектив . Sunglasses

# 296
Аз да си видя, какво ще ми отговори на въпросите... , и тук

# 297
Chukchi , аз отдавна подозирам , че Персоната не е една , а е колектив . Sunglasses
Не съм сам, а Simple Smile Казвайте ги тези неща... трябва да добива гласност !

# 298
Пневмококовата 23 валентна ваксина не присъства в нито един от имунизационните календари, дори не бях подозирала, че са измислили и такава.., Rolling Eyes  но или не се използва много, или гледат да уморят старците из старческите домове в нея Simple Smile, въпреки изследването да сочи, че по-големия процент на пневмонии бил при тия с плацебото.

Не срещнах обаче да са описани каквито и да било други странични реакции (много странно изглежда да няма изобщо), нито какъв метод е използван за оценяване на ефективността и. То май в старческия дом няма и как да се проследи в някакъв по-дългосрочен период.. Simple Smile Но мен все пак ме вълнува предимно дали са тествани ваксините, които масово се слагат на малки деца (тия от имунизационния каленадар), а не дали някой някога е правил изследвания на някакви безизвестни ваксини.  Whistling  

ПП. Неам нерви да се занимавам да чета огромни страници с лъжи, само за да защитя позицията на списващите тук. Ако на някой му се занимава - предавам щафетата без бой. Simple Smile На мен картинката ми е ясна, който още е на кантар с информацията - да чете и да мисли. Аз съм го измисла вече.  Mr. Green

# 299
Аз пък не виждам смисъл да се задават каквито и да било важни въпроси на Персона и то по няколко пъти... ТО, когато смята, че знае нещо, се включва в разговора с мнението си и без да го питат специално... Когато не знае отговора и на всяка страница да си повтарям въпросите - все тая - като не знае, не знае...   Whistling   Оставете ТО на мира...   Naughty

Последна редакция: чт, 24 фев 2011, 21:05 от stelt77

Общи условия

Активация на акаунт