Ваксини - дискусия САМО за вредата от тях... (тема 15)

• 38 422
  • 748
  •   1
Отговори
# 300
На всички онези, които не могат да повярват, а искат да се убедят, че жената в това предаване, която си признава, че детето й всъщност има всички ваксини, е точно агресивната антиваксинистка multimodal от тези теми, моля да се свържат с мен с ЛС за изчерпателни доказателства, дори да са попаднали на настоящата тема месеци или години, след като е била актуална.

Вервай ми, точно с тебе ще се свържа на ЛС, щото не мога да й се обадя на мулти по телефона и да я питам...  hahaha   Joy  baby_neutral  Олееее, тая трева не прощава....   Blush

По скоро е насо4ено към попаднали в темата хора за пръв път или с цел сеир.
Когато информацията идва от един само изто4ник, може и да е манипулирана. Преди време попадам в една тема, която беше набрала доста страници и още на прървите срещам цитат от мой пост. Думите оба4е са извадени от контекста, орязани откъдето и докъдето й трябват. Разбира се, дадена съм за пример, 4е изрод като мен правел еди какво си, забравих ве4е.
Т.е. аз видях злоупотреба с мои думи, без присъствието ми. Раздаване на епитети. 4ове4ето дори и не подозираше, 4е аз мога да докажа, 4е думите ми отговарят на истината. Имам документация. А също и колко зле говори за него самото тази злобарщина. А може би пък там е разковни4ето- в България май пове4ето са свикнали да бъдат навиквани, особено в болниците и може би това е правилният подход и за форума.

Xylometazolin,аз използвах бутона за информация на модератор, използвайте го и вие, когато виждате 4е правилата не се спазват.

multimodal, не съм гледала предаването, но си в правото си да подадеш жалба, ако този тормоз продължава. Слу4ват се такива неща в Бг Мамма, както навсякъде другаде.

# 301
Няма ли кой да сигнализира админите, че  потребителят под ник -  Персона се опитва да предоставя "лична" информация на трети лица?  Shocked

Определено бих потърсила правата си в съда, ако бях на мястото на оклеветения потребител!

Добре, multimodal, сама го пожелахте:
На всички онези, които не могат да повярват, а искат да се убедят, че жената в това предаване, която си признава, че детето й всъщност има всички ваксини, е точно агресивната антиваксинистка multimodal от тези теми, моля да се свържат с мен с ЛС за изчерпателни доказателства, дори да са попаднали на настоящата тема месеци или години, след като е била актуална.

Гневът и безсилието могат да родят всичко в болния мозък..  Whistling

# 302
Няма ли кой да сигнализира админите, че  потребителят под ник -  Персона се опитва да предоставя "лична" информация на трети лица?  Shocked

Определено бих потърсила правата си в съда, ако бях на мястото на оклеветения потребител!

Добре, multimodal, сама го пожелахте:

Не разбирам какво значение има кой е?  Хора, които се появяват за да изкажат очи в очи позицията откога н еса на почит???
И не приемам насериозно скритите старателно в миши дупки  пък ако ще и да са най-компетентните. Щом се крият със сигурност намирисва на нещо. Съжалявам, но какво е целта. Аз бих ти повярвала Персона ако се запознаем и ако знам каква си. Която и да е тази майка аплодисменти за смелостта.   bouquet

# 303
  • София
Persona защо отговаряш избирателно на въпросите. Ако не знаеш отговорите просто си кажи, няма лошо и нищо срамно, пак по-доволна ще бъда вместо да мълчиш и да ми подминаваш въпроса.

# 304
Между впрочем, преди няколко месеца уреждах среща на ТО с мулти, но ТО го достраша и излъга, че е на гости при родителите си във Варна...  Laughing  А ако беше дошло, ся нямаше да се чуди кой е видяло по телевизора...  Whistling  Сега ще се появи да обяснява, че трябва да го доказвам - който е имал желание да разбере до сега, съм му доказала...   Peace  На останалите - на ЛС...  Mr. Green

# 305
Сори, но какво е ТО Rolling Eyes

# 306

Xylometazolin,аз използвах бутона за информация на модератор, използвайте го и вие, когато виждате 4е правилата не се спазват.

multimodal, не съм гледала предаването, но си в правото си да подадеш жалба, ако този тормоз продължава. Слу4ват се такива неща в Бг Мамма, както навсякъде другаде.

Марица, благодаря за подсещането. Информирах модератор и искрено се надявам, че ще се вземат мерки.

multimodal, разбирам те, но потребителят зад този ник отиде твърде далеч.
 Явно хората, които претендират, че са много вещи по различни въпроси, като например здравната култура не зачитат закона за защита на личните данни.
 Това автоматично поставя под съмнение всякаква стойност на заеманите от тях позиции.

# 307

Подадох и аз.  Peace
Чакам да видя дали админите ще разчистят заплахите за предоставяне на лична информация на трети лица. Това надхвърля всички граници.

Не че имам какво да крия - всичко, което съм написала в този форум, е било с ясното съзнание, че ще бъда четена. Simple Smile Ако някой иска, може и сам да порови, и да прочете.

Колкото до предаването, няма значение дали ще потвърдя или отрека - винаги ще се тълкува както е удобно. А и няма никакво значение кой е бил, откога е престъпление да се ходи в предавания и да се говори за актуални проблеми? Simple Smile

Между впрочем, преди няколко месеца уреждах среща на ТО с мулти, но ТО го достраша и излъга, че е на гости при родителите си във Варна...  Laughing  А ако беше дошло, ся нямаше да се чуди кой е видяло по телевизора...  Whistling  Сега ще се появи да обяснява, че трябва да го доказвам - който е имал желание да разбере до сега, съм му доказала...   Peace  На останалите - на ЛС...  Mr. Green

Мда, на ТО-то не му знаем дори пола, да не говорим за нещо повече от перченето с някаква хипотетична доплома, която е същата загадка, както и самото същество. И не виждам причина причина да афишира наред информация за други потребители, след като ТО самото се крие зад копи-пейст информация от интернет. Освен ако нещо.. не са му се разхлопали дъските.., че чак и заплахи да отправя. Simple Smile

Xylometazolin, надявам се да не ми се налага да се свързвам със службите за киберпрестъпления. Wink Предполагам, че админите все пак ще се постараят да не излагат имиджа на форума.

# 308
Момичета, имам данни от източници, че една от участничките в предаването на Марта е тази newsm78, как се казваше тук във форума....????, ох онази с главно П.  (P) й започва името, както и да е, да....
Та тя е една от трите участнички.
 Дали ще се опита да каже във форума, че знае кои са участничките в предаването.. Simple Smile и да подхвърли друго име... Въплащава се вече и в антиваксинистка, като двоен агент го раздавала. Така ми казаха. Уф. Сигурно ще го направи, със стила си...! Я, да се върна назад и да прочета, дали е писала нещо по този въпрос... И дали съм права..... Crazy
Трябва да се ваксинират децата, разбира се Naughty, що за коментари, но преди това всеки родител да е наясно с ваксината, възможни реакции и т. н. Да не се поставят по конвенционалния метод, а строго конкретно към всеки индивид. Защото всички сме различни, нали, и реагираме различно... Laughing

Нито една от трите не е Персона Peace

Адмирации към д-р Петър Найденов  bouquet  bouquet  bouquet Човекът си тежи на мястото Peace

# 309
Аз ще продължавам да настоявам за отговори тук! и в тази страница!!!

# 310
Персона, това е смешно, мислите ли, че ме интересува коя потребителка от форума какви ваксини е сложила на децата си. Интересува ме моето дете, затова съм и тук да се информирам, чета и двете страни, но вашето избива на лична саморазправа, чиито мотиви не мога да разбера??!! Някак си грозно стана.

# 311
смях и страх - на и от  Crazy дано има админ. мерки срещу, че и на мен ми писна от избълваните МУ глупащини.
Колкото до д-р "Нали" (който явно все пак е чел забележките и се е коригирал, поне в това), бих го питала един-единствен въпрос - и ако той е убедително утвърдителен, бих си ваксинирала детето. Въпросът е: гарантира ли ми, че на детето няма да се навреди от ваксините и описаното в листовките им е сън от някои болни мозъци...

# 312
Гледах предаването по БНТ; мисля, че добре се е получило предвид формата. Все пак нещо успява да се чуе, който има желание да мисли, има за какво да се хване, има откъде да тръгне.
Но ако нямаш алтернатива на съвременната медицина като начин на лечение, доста трудно ще вземеш решението...

# 313
Въпросът е: гарантира ли ми, че на детето няма да се навреди от ваксините и описаното в листовките им е сън от някои болни мозъци...

Докторите може да си говорят каквото искат, но производителите на ваксини би трябвало най-добре да знаят какво причинява продуктът им... Аз специално не бих се хванала за думите на доктор, че нещо не може да се случи на детето ми, ако на листовката пише друго...

Лека нощ...  Hug  Мен тревата ме пусна и си лягам, утре пак...  Laughing

# 314
Но ако нямаш алтернатива на съвременната медицина като начин на лечение, доста трудно ще вземеш решението...

Защо така мислиш?  newsm78
В тази тема има майки, които нямат хомеопати, и въпреки това не слагат ваксини на децата си. Явно са прескочили фазата, в която страхът е водещ при вземането на решение. Wink

Общи условия

Активация на акаунт