Препарати за съдомиялна - 3 част

• 80 063
  • 738
  •   1
Отговори
# 150
Да се включа с положителни отзиви за таблетките на Феъри,тези само с жъл гел, както и тези , които са в комбинация със син. Досега съм използвала Калгонит Финиш. 

# 151
  • о`майна лунна нощ е
Хелп  Praynig
Взех сол и таблетки 5в1 /купих два вида от Карфур - едни на Грюн грийн, по ваша препоръка, и едни на някаква гръцка фирма, водят се еко таблетки.
Солта е 2 кг. и сега зачетох книжката.
Пише, че първоначално в отделението за сол трябвало да изсипя 1 килограм?! Да пусна програма за кратко измиване, за да прекара по системата. А после? В същото време е отбелязано, че сол се слага непосредствено преди измиването. Не пише обаче какво количество се слага на всяко измиване. Ако е еднократна доза как така има индикатор за отделението, който щял да светне, когато солта свърши ... нещо не ми се връзва  Peace С две думи - зареждам кило сол и оставям индикаторът да каже кога е свършила или слагам сол на всяко измиване /съответно колко?/.
Ако използавм комбинираните таблетки 5в1 всъщност необходимо ли е да добавям и сол, при положение, че те би трябвало да съдържат такава?
Много много се нуждая от препоръката и съвета ви!

# 152
При първо зареждане се налива литър вода и се сипва сол до ръба. Когато светне индикатора се зарежда отново.
Хубаво е да има сол ,въпреки употребата на таблетки.
Успех! Simple Smile

# 153
  • о`майна лунна нощ е
Пуснахме я. Не успях да сипя май 1 кг. сол, но поне за литъра вода спазихме указанията.

# 154
Туиг, редно е да сипваш сол, независимо от таблетите, които ще използваш.
Резервоарът се зарежда до горе със сол, после следиш индикаторът. Когато светне - зареждаш отново. Абсолютно безмислено е да зареждаш сол, преди всяко миене. Моля те, не го прави.

# 155
  • о`майна лунна нощ е
Туиг, редно е да сипваш сол, независимо от таблетите, които ще използваш.
Резервоарът се зарежда до горе със сол, после следиш индикаторът. Когато светне - зареждаш отново. Абсолютно безмислено е да зареждаш сол, преди всяко миене. Моля те, не го прави.

Обещавам, че няма  Mr. Green
Нали само при първоначалното зареждане се сипва и вода в отделението за сол. После, както сте писали, само допълвам сол като светне индикаторът.

# 156
Нали само при първоначалното зареждане се сипва и вода в отделението за сол. После, както сте писали, само допълвам сол като светне индикаторът.

Да, точно така.

# 157
С тези въпроси за солта, вероятно полудявате вече, но и аз ще дам своя принос  Laughing.  При първоначалното пускане заредих сол, но след това много месеци не съм допълвала, по ред глупави причини:
първо, не ми светва индикатор, който да ме подсеща, защото съм натиснала мултитаб функцията
и второ, приех напълно дословно, написаното в книжката, че " при активиране на тази функция, притокът на препарат за изплакване и сол от съответния резервоар, автоматично се деактивира".....

с две думи, белята е свършена вече - месеци наред миялната е била без сол.  Въпросът ми сега е такъв - да заредя ли отново напълно, както в началото, да изключа мултитаб и да следя индикаторите или това вече е безсмислено?

# 158
Тай, зареди със сол. И оттук нататък зареждай редовно.
Сол й требе на машината Wink. Таблетите не вършат работата на солта. Остави ги какво пишат на етикетите производителите.

# 159
Благодаря, Чери.

Разбрах аз какво съм направила, от два дни чета темата във всичките и части. И другата тема също изчетох адекватно.

В тази връзка, днес се опитах да намеря този адрес в Пловдив, на представителя внасящ Грюн Грийн , но понеже не намерих място за паркиране, не можах да отида. Утре или следващ ден обаче, ще отида до там и ще понапазарувам. Отзиви - ще напиша веднага.

# 160
  • о`майна лунна нощ е
Благодаря за отделеното време и внимание!
Тай, ще се радвам да споделиш къде са се ситуирали вносителите на Грюн грийна в Пловдив. С кола съм, ... от Пловдив съм ...., ще взема да ги навестя и аз.

# 161
Не съм сигурна дали са точно вносители. Взех адреса от един линк, който беше публикуван в темата няколко пъти.
това е адреса

Но днес минах покрай Гранда, загледах се срещу училището , не видях нищо, не видях и място за паркиране и отминах  Embarassed . Но утре ще пробвам пак  Wink

# 162
  • о`майна лунна нощ е
Хм, поне района се сещам.
Но вчера от Карфур купих таблетките на Грюн грийн за същата цена, каквато е посочена в сайта, който даваш - 40 бр. за 10 лв. и стотинки /май към 50 или 90/.

# 163
Напълно офф, всеки мод да се чувства напълно свободен да трие хахахах, но.... само да вметна, към Чери - парчето от подписът ти е страхотно. Половината от грижата ми за миялната идва от това парче ..хахахах.   Досега  съм харесвала най- много   Running blind.   

# 164
Тай, радвам се, че имаме един и същ музикален вкус. Харесвам по-нестандартни жици Simple Smile.
Обичам и никому неизвестни немски индъстриъл-метъл групи.
Това е офф.

Фрешактив са именно вносителите на Грюн Грийн. Препаратите им са много хубави. Таблетите, както съм писала хиляда пъти поне - също.
Поздрави на красивия и романтичен Пловдив!

Общи условия

Активация на акаунт