Препарати за съдомиялна - 3 част

• 80 392
  • 738
  •   1
Отговори
# 570
  • Балчик
гел също не искам, защото не било хубаво да се ползва продължително време.

Любопитно ми е, какво е научното обяснение за това? Дедо?
И на мен. Може и да не е Дедо.
Ползвам в последно време само гел и съм най-доволна, след като съм опитвала и прах и таблетки.

Ами тогава ни трябва и една баба, тъкмо да сватосаме дедо. Съжалявам не се сдържах. Embarassed

Няма проблем и ти да обясниш, ако можеш. Peace

# 571
  • Бургас
за половината таблетка знам, но само едни съм ползвала и ми излязоха пришки на ръцете, докато ги срежа  ooooh!
някой поръчвал ли е това или нещо за съдомиялна от тук
http://www.iherb.com/Ecover-Ecological-Automatic-Dishwasher-Powd … -36-kg/28882?at=0

# 572
  • о`майна лунна нощ е
Изобщо не си играя да ги режа. Чупя ги на две, още докато са в найлонката. Ясно е, че няма как да станат 2 еднакви половини, но в зависимост от това с какво съм заредила като съдове в машината /количество и замърсеност/, слагам и съответната половинка /по-голяма за силно замърсени или повече на брой и по-малката в другия случай/.

Един въпрос в тон с горното - какво точно съдържа точката на таблетките Финиш? .. а и не само на тях.

# 573
Изобщо не си играя да ги режа. Чупя ги на две, още докато са в найлонката. Ясно е, че няма как да станат 2 еднакви половини, но в зависимост от това с какво съм заредила като съдове в машината /количество и замърсеност/, слагам и съответната половинка /по-голяма за силно замърсени или повече на брой и по-малката в другия случай/.

Един въпрос в тон с горното - какво точно съдържа точката на таблетките Финиш? .. а и не само на тях.

мисля. че е частта която замества гланца Peace

# 574
мисля. че е частта която замества гланца Peace

Точно.

# 575
Аз и Финиша чупя на 2 и  едната половина остава с червената точка , другата -без нея. Когато съм заредила с гланц- ползвам половинките  без точка, когато свърши гланцът- слагам половинките с точка. За съжаление имам още ок.50 бр. от тези хапчета!

# 576
  • о`майна лунна нощ е
Е, значи няма особено голямо значение. Машинката ми е заредена с гланц, а таблетките, които ползвам сега са точно на Финиш и си ги чупя по описания начин. Веднъж пускам с точка, следващият път  - без.

# 577
Да,аз така си карам с половин хапче,макар моята машина да е голяма,но пък съдовете излизат идеално измити.
Освен Финиша имам и едни хапчета Кларо-мулти енерджи,на опаковката пише да се слага 1/2 хапче , само при силно замърсени съдове да се слага цяло.  Иначе хапчето е в разтворимо фолио и  има по средата вдлъбната черта за по-лесно счупване.Но тези хапчета Кларо не съм ги виждала от 7-8 месеца по магазините.

# 578
  • Варна
Кларо преди продаваха в Бриколаж, също и в Практикер, но от месеци не съм ходила в тези магазини. Simple Smile

Относно разделянето на таблетките, аз както са си в опаковката ги режа с нож. Бях си купила за 21лв. 100 таблетки Калгонит ол ин уан, някакво супер намаление в Метро.
Иначе повече полвам прах Калгонит.

# 579
Аз и Финиша чупя на 2 и  едната половина остава с червената точка , другата -без нея. Когато съм заредила с гланц- ползвам половинките  без точка, когато свърши гланцът- слагам половинките с точка. За съжаление имам още ок.50 бр. от тези хапчета!
с евтиния Финиш старо поколение става, но Quantum не може да се дели. Аз за него споменах, както и капсулите на Feiry Naughty Те нещо изчезнаха тези капсули. Паралелен внос ли бяха?

# 580
 енито, да, моите са са All in 1 , 100 бр от една промоция на Метро ,купих ги юли месец,мин.година. нямат и нямат свършване! А имах и Кларо по същото време -40-50 бр,които чупя на 2 + гела на Карфур.
За феъри-то провери в Агрофина.Последно,преди Нова година, знам , че имаха . Вносители са.

# 581
Ами тогава ни трябва и една баба, тъкмо да сватосаме дедо. Съжалявам не се сдържах. Embarassed

Ами не съм баба, но Дедо го взимам от раз. Честно!

Вишничке  тук   вече ще  трябва да се пребориш  с мен  Mr. Green   Аз  Дедо  без  бой не  го  давам  Wink

# 582
Amazing_nice, сега е редно да се хванем за косите Laughing Hug.

Ени, не са били паралелен внос. И аз не знам къде изчезнаха, но действително ги няма.

# 583
Amazing_nice, сега е редно да се хванем за косите Laughing Hug.

Ени, не са били паралелен внос. И аз не знам къде изчезнаха, но действително ги няма.

Редно   е ,Вишничке  поне  това  съм   виждала   по  другите  теми  Joy Joy

Обаче  Дедо   загадъчно  и  доста  подозрително   мълчи  hahaha

Специално   за  Ени -  обещах като се върна  от Германия  да и  и споделя   за  протектора  на  Финиш.  Ени  , доволна  съм  -   не  съм  слагала   от най-скъпите  си   чинии  засега  , но го тествам  с  цветни купички и   сувенирни   чаши   с декори - не  мърдат.  Другото,което ме  учудва  , че  брави страхотен  блясък   върху   чашите - като  нови  са.Май основно е   за  чаши  , но приятелката  ми  в  Германия  каза  че върши  работа  и за цветни чинии  с декор.   Само  едно  ми се върти в  главата  - дали  ще  стигне  за  50 измивания   както пише .  Е  , вадя  го след  всяка   миялна  с  глезотийки , да  не  го  ползва  милото постоянно.

За тези  които  ги  интересува ей  това  е :http://www.edeka24.de/Putzmittel/Geschirrspuelmittel/Calgonit/Fi … +Spuelgaenge.html

# 584
Наистина и при нас ги няма. Изместиха ги едни дрефт, коойто са пълно копие, ама пълно, никаква разлика освен името. Взех ги и не намерих разлика, явно дрефт са купили феъри знам ли.
Ени, праха на фреш актив е концентриран по новата технология и е хубав Peace
Аз лично смятам, че това, че гела вреди, ако се ползва дълго не е вярно, просто мое мнение.
 Черешке, amazing, не се подмазвайте, ей Laughing
А иначе финиш алл ин уан може да се дели, ама много работа: като счупите таблетката и топчето, останало в едната половина го отчупвате и него го срязвате на две, ама много игра наистина ooooh! Laughing Ма нали съм любопитна hahaha

Общи условия

Активация на акаунт