Аеробика в Младост?

• 10 564
  • 38
  •   1
Отговори
# 15
2fit не е ли в мола на Цариградско?
На мен Демата ми е много удобна (на две крачки, дето се вика  Mr. Green )
Хайде, търся компания  Laughing

# 16
Да, там е, за Демата няма как да стигна до 7ч  Cry

А пък и в 2фит после сауна и парна баня  Laughing много добре ми се отразяват Wink

Ако предложиш нещо към 8ч в Младост ще е много добре Simple Smile

# 17
Лолита студио е приятен вариант за младост. Малко е по-различно от фитнес зали, но на мен ми харесва.

# 18
Те пък в Дема часовете наистина са от 7  Confused
Но пък ми е най-удобно и след работа и ако съм вкъщи.
Това Лолита студио ми е далече... Ще ида в събота в Дема, купувам една карта и не се занимавам повече с проучвания  Laughing

# 19
И на мен Лолитата ми е далече, от където и да тръгна  Mr. Green
За сега се ограничавам с Боевски през уикенда.

Други предложения за Младост, района около Деницата  newsm78

# 20
  • София Младост 3
Атлетик фитнес в Младост 1 А е моя фитнес, въпреки че съм от Младост 3. Започнах с Пилатес в края на 2009 г. когато го отвориха, но сега предпочитам Степ аеробиката (понеделник, сряда и петък) и Комбинираната гимнастика (вторник, четвъртък или събота). Има и други групови занимания пробвай.

# 21
Атлетик фитнес в Младост 1 А е моя фитнес, въпреки че съм от Младост 3. Започнах с Пилатес в края на 2009 г. когато го отвориха, но сега предпочитам Степ аеробиката (понеделник, сряда и петък) и Комбинираната гимнастика (вторник, четвъртък или събота). Има и други групови занимания пробвай.
Чух че имало силна група за степ аеробика, но ми се видя много тясно и прихлупено. Тренировката, на която бях ми се видя доста слаба...

# 22
Има в събота и неделя аеробика от 16, мисля в Дема, Младост 1а. тогава е удобно, все пак е през почивните дни. Нито късно, нито рано

# 23
Който се интересува може да пробва новата спортна зала в Младост  - в сградата на крит на Ал. Малинов на кръстовището на деницата.

# 24
Ами искам да ви кажа, че от личен опит знам за Дема и за инструкторките, които водят в понеделник, сряда и петък - Вержи от 18 и Петя от 19ч. много са добри. Е вярно натоварването е доста голямо, но не е казано, че трябва още първият път да изпълниш всичко. Другото което е че в часът се вклучва и малко степ, малко тае бо, аеробика, упражнения за стягане на краката и дупе, корем и после малко стречинг. Така, че там е супер.

# 25
Новата зала на Малинов много ми хареса. Обстановката е супер. Има часове с повече натоварване и с по- малко. Собственичката е много мила и усмихната, часовете и по пилатес са много добри. Единствено тае - бото при Вени не ми хареса. Но пък се забавлявах много спортувайки при Бончо, Стефка, Вержи, Диляна и Мария. Изобщо препоръчвам тази зала. Това е сайта http://sportclub-iliana.com/sofia/index.php?page=home

# 26
Ето заповядайте момичета Simple Smile http://sportclub-iliana.com/sofia/index.php

# 27
изглежда ми приятна зала. днес ще ходя да пробвам комбинираната гимнастика  Simple Smile и после ще докладвам.

# 28
Здравейте!Реших и аз да споделя мнение понеже от близо 2 месеца започнах да ходя редовно на Аеробика и адски много се запалих Peace Относно залите посещавала съм преди Дема,там съм ходила при Диди и Петя,само на тях бях попадала.При Диди е по леко,а при Петя е по натоварващо.Също така съм ходила и в Атлетик,но това не е мойто място....не ми хареса като обстановка.Както вече споменах причината да ходя вече 2 месеца по 3 пъти в седмицата е новата зала намираща се на Малинов  http://sportclub-iliana.com/sofia/index.php?page=home. Илиана е много мила,усмихната и лъчезарна  дама Grinning А за инструкторите мога да кажа само хубави неща.Била съм при Дилянка при Стефка,но както всеки и аз си имам фаворитка и това е Вержи   bouquet  Да,по-натоварващо е но пък е страхотно!Разбира си от работата и най-важното е,че го прави с удоволствие.Старае се всеки път да дава различни и разнообразни упражнения.Включва от всичко по-малко(степ,гирички,топка,тае-бо).Надявам се поне малко да съм била полезна мили дами  Peace Моят съвет е отидете,вижте,пробвайте и споделете Simple Smile

# 29
И аз съм много доволна от залата в Младост 3 на Малинов. Вержи наистина е страхотна и затова има много хора на нейните тренировки обикновено. Супер лъчезарна и мила, стимулира те да тренираш максимално. Диляна също е сладурка. При другите още не съм ходила, но определено препоръчвам залата като цяло. И на народните гледам, че все има много хора, но още ме е страх да ги пробвам като гледам какви професионални хора извиват. GrinningVery Happy:D

Общи условия

Активация на акаунт