Всички ФЕВРУАРКИ се молим за малкия БОБИ и нашата ЛОРИ!- 32

• 29 711
  • 707
  •   1
Отговори
# 585
elena_e , дано скоро се оправи мъничката и си я вземеш в къщи  Hug

Толкова силни сте всички вие/елена, лори, мими.../, прекланям се пред вас! Преставям си какво е бебо да е в болница и да не можеш да го гушкаш - вие сте направо героини, дано това са първите и последни препятствия в живота за вашите малки ангелчета и оттук натам амо усмивки да ви носят и да са много много обичани  Hug Hug Hug

# 586
  • Русе/Germany
elena_e Hug дано скоро да можеш да си гушкаш малката сладуранка.

# 587
elena_e , дано скоро се оправи мъничката и си я вземеш в къщи  Hug

Толкова силни сте всички вие/елена, лори, мими.../, прекланям се пред вас! Преставям си какво е бебо да е в болница и да не можеш да го гушкаш - вие сте направо героини, дано това са първите и последни препятствия в живота за вашите малки ангелчета и оттук натам амо усмивки да ви носят и да са много много обичани  Hug Hug Hug
И аз подкрепям това мнение! HugДано всяка изминала минута ви доближава до изписването на бебенцата и гушкането при мама! Peace

# 588
честито на KAMPEH!

стиснати палчета за бебенцата на мими, елена и лори! Дано се гушкате скоро в къщи!

# 589
nadejdata и ние си имаме такива пъпчици. Четох че това е бебешко акне и не се маже с нищо. Аз също само с преварена вода почиствам. В сряда сме на консултации и ще питам дали се мажат с нещо. Ще ни бият и някаква ваксина и направо ми се свива сърцето като знам, че ще го боцкат Sad

# 590
  • Полски Тръмбеш
elena_e мн се радвам че сте излезли вече от стъклената къща  Hug  това е  добър показател че скоро ще си се гушкате  Hug

# 591
ЕЛЕНА, стиснати палчета и за вас с беба, бързо да се оправя и да си я  прибирате в къщи  Praynig

# 592
Мим_007,някакви други симптоми не си ли имала?Уплаших се и аз с тези лохии.И моите са някой път жълти, понамирисват.Почти вече ми спира де,от време на време има малко повече кръв.С 1 превръзка мога да изкарам и цял ден.Други симптоми май нямам.При доктора ,който е водил консултациите ли трябва да се отиде на преглед,че аз моя го бях отписала вече?И как протича прегледа?

# 593
  • София
Мим_007, и аз настръхнах. Днес ходих до моя си док за болнични. Пита ме дали са ме гледали на видеозон дали се е изцедила матката. Естествено вчера в Шейново никой не ми и каза, че трябва да се прави това нещо. Явно това има връзка с твоята инфекция. На мен също ту ми спират, ту отново тръгват лохиите. Днес почти половината от деня изкарах с една превръзка, която до последно беше чиста. Другата седмица сме се разбрали да ходя да си ме види той.
Мен днес ме понаболява корема нещо, да се надяваме, че няма проблем.

rumila, аз при доктора, който ми водеше консултацията ще отида.

На момичето, с което бяхме в една стая лекарката, която й беше правила операцията й беше казала, че има право на консултация (безплатна!!!) един месец след секциото. Просто жената е пич и й каза. На мен никой не ми каза подобно нещо. Трябва да се провери как точно стоят нещата. Мисля, че важи и за секцио,  и за нормално раждане, но не съм сигурно и все пак трябва да се провери, но го имайте предвид. Аз лично смятам да не се възползвам от това, а ще си отида при моя лекар. Предпочитам да си му платя и да знам, че ще ме прегледа като хората.

Последен въпрос за еднократната помощ. Какво платихте като такси за удостоверения и т. н. ? Да съм подготвена утре.
Мерси!

# 594
elena_e , дано скоро се оправи мъничката и си я вземеш в къщи  Hug

Толкова силни сте всички вие/елена, лори, мими.../, прекланям се пред вас! Преставям си какво е бебо да е в болница и да не можеш да го гушкаш - вие сте направо героини, дано това са първите и последни препятствия в живота за вашите малки ангелчета и оттук натам амо усмивки да ви носят и да са много много обичани  Hug Hug Hug

По повод раздялата с бебчето... за мен това бяха най-дългите и трудни 20 дни в живота. Да сте 9 месеца едно цяло и изведнъж да го отнемат от теб е ужасно болезнено, не бях на себе си. Нас не ни пускаха на свиждания, имаше забрана заради грипната епидемия. Получавахме информация по телефона в 12.30 всеки ден. Живеех само за този час. Бебчо беше интубиран на апаратно дишане 2 дни и после в кувиоз, после  на легълце. Няма по-бавно течащо време! Незнам как се чувства едно толкова малко същество, но явно и то разбира, че е отделено от мама. Сега от както си е вкъщи, два пъти ми се наложи да изляза за малко. Единия път оставих кърма с биберон на тати да го нахрани. Когато се върнах беше мнгоо разстроен, не гладен. Стоя един час на гърдата, а после дълго време не можеше да заспи. Незнам дали няма някакви страхове и спомени от случилото се и дано, ако има скоро да му минат...

Кураж и търпение мили мамчета, бебенцата са силни и борбени и Господ ги пази. Дано нямаме тежки изпитания и да са ни живи и здрави дечицата, няма по важно от това!

Последна редакция: ср, 23 фев 2011, 22:51 от tiheri

# 595
  • Varna, Bulgaria
Здравейте на всички от мен!
Днес ни изписаха с Денислав и сега се нагаждаме един с друг Simple Smile
Раждането беше тежко и стресиращо за мен, и не ми се говори за това в момента.
Не съм имала време да чета на зад в последните 4 дни,ще го направя при първа възможност.
Но имам въпрос към
Елс и Клото, Денислав суче доста активно и е на режим на поискване. Аз изглежда нямам много кърма, взех си чая на ХИП , пия течности, храня се съобразно това да имам кърма и все пак изглежда не е достатъчна, защото сменяме само по 1-2 памперса с материал на ден. Едновременно с това ме притеснява , че Дени гълта прекалено много въздух, сучейки, чува се как въздуха слиза в стомаха по хранопровода му, а изкарва прекалено малко като че ли , когато се уригва. А спи добре по 2 часа плътно и вечер прави пауза от 4 часа.
Въпроса ми е как можем да ограничим гълтането на толкова много въздух при сучене? С това не се ли създава в стомаха усещане за изкуствена ситост?
И още, моля да ми пуснете някой линк за начини за стимулиране на количеството кърма.
Много благодаря предварително  Hug

# 596
  • София
Момичета, сега се сетих за болничите и влезнах да погледна. Имам едни четири дни за февруари, които си мислех, че ще ми платят в началото на март, но в сайта пише "период на обезщетение - 21.12.2010 - 4.02. 2011". Това означава ли, че дните от 1-ви до 4-ти февруари са ми вече изплатени миналия месец т. е. накуп и сега ням да има какво да ми превеждат?

# 597
Честито на новите ни майчета и много стиснати палчета на всички, които се нуждаят от тях!!!Кураж мили майки!Дано всичко мине леко с бебчетата ни които са толкова борбени!
Kapmeh се отчете милата-предрекох и до 2 дни и тя много изпълнителна се оказа  Simple Smile !Останалите сме в очакване!

# 598
  • Русе/Germany
Момичета, сега се сетих за болничите и влезнах да погледна. Имам едни четири дни за февруари, които си мислех, че ще ми платят в началото на март, но в сайта пише "период на обезщетение - 21.12.2010 - 4.02. 2011". Това означава ли, че дните от 1-ви до 4-ти февруари са ми вече изплатени миналия месец т. е. накуп и сега ням да има какво да ми превеждат?
Когато цъкнеш на Справка за изплатени парични обезщетения и помощи от ДОО чрез НОИ по ЕГН там ти пише за колко дни и за кой месец ти е превода. Там можеш да си засечеш.

kosito предречи ми и на мен 2 дни Joy дано моето човече да чуе и да бъде и то изпълнително Mr. Green

# 599
Елена,стискам палци и при вас в най-скоро време нещата да свършат и малката принцеса да се прибере у дома! Praynig Hug

За лохиите-и при мен почти ги няма,но като се има в предвид,че първите 2 дни от раждането буквално беше "река" Embarassed.И на мен като на ХЕЙ-Я не са ми казвали за такъв преглед от Шейново?! Thinking.

ХЕЙ-Я,ако на статуса на болничния пише "Изплатен",значи са ти ги превели на куп.Ако пише:По случая е започнало плащане"-значи,че има да получаваш.При мен поне това показва за първите дни от февруари.

Общи условия

Активация на акаунт