AVON обсъждане на продукти за клиенти- 4

• 39 263
  • 651
  •   1
Отговори
# 45
Някой може ли да ме посъветва как се слага снимката в новото колие Emilla? Тази част, която е като рамка повдига ли се по някакъв начин? Страх ме е да го насилвам, за да не го счупя.

В самата кутийка на колието имаше упътване. Аз лично не пробвах, защото колието не беше за мен. Опитайте, би трябвало да се получи. Simple Smile

# 46
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Пускам и тук малко снимки, от другата тема, като можете да разгледате всички тематични албуми:

Малко мъжки аксесоари:

# 47
Здравейте
искам да напиша малко коментари за тези които се интересуват от бяла козметика - кремове серуми и други.

Много съм доволна от двата серума на Аню ( Дерма фул и Изсветляващ ). Сутрин след като съм го намазала вечер лицето изглежда хидратирано но не мазно, освежено и подхранено. С две капки нанасям обилно на лицето шията и деколтето.След като свърша опаковката редувам с нощен крем.

Реших да опитам обаче червения серум Ревърсалист за възраст 35+. Не съм доволна никак. Лицето остава сухо, покрито като с пергамент или като с найлон отгоре -  нанасях нанасях нанасях и така и не постигнах ефекта на другите два серума, да не кажа че изхабих огромно количество.

Сребърната емулсия е много хубава - чудесен нощен крем - хареса ми. Имах пробник на емулсията Реджувънейт ( синя) опитах и нея. Също като консистенция и  нанасяне не е лоша. За разлика от червената обаче не разбрах защо раздразваше леко кожата ми ако нанасях емусията след поставяне на маска. Не се случвало никога когато позлвах сребърната емулсия на червената серия Ревърсалист.

За сметка на това пък крема за очи ревърсалист 35+  много ми хареса - нежен, мек добре попива. Стика за дневно нанасяне е супер решение - тотално сменя визията и прави лицето да изглежда доста освежено.

Нощният крем на солюшънс Аколад за 40+ не е лош но не може да се сравни с тези на Аню пък особенно на Аню клиник. За съжаление след като съм ползава Аню-то Аколада 40+ не ми  се вижда никак  хубав.

Последна редакция: ср, 23 фев 2011, 17:40 от _re_ge

# 48
След като имах питане в предната тема и получих вашата помощ, сега съм длъжна да се похваля, че съм горда собственичка на In bloom.

Благодаря за помощта отново и дано е траен и при мен.   bouquet

# 49
Със здраве да се пръскаш - аромата е един от перфектните попадения на Ейвън.

Питах в другата тема но пускам запитването и тук защото имам нужда от помощ за ейвънски продукт.

Приятелката ми  е много доволна от дневния стика който е към крема за очи на Аню Ревърсалист. Каза че виждайки какъв ефект има при нанасяне под очите,  опитала леко да нанесе по цялото лице и е харесала ефекта - изглежда много освежена, осветлена  без да има тази "тежест" която се получава при поставяне на фон дьо тен и пудра. Позвъни ми да попита кой ейвънски продукт е аналог на този стик за под очите  за цялото лице. Не можах да отговоря - бихте ли ми помогнали с мнение ?

Последна редакция: ср, 23 фев 2011, 19:04 от _re_ge

# 50
Koketka,ще омагьосваш и покоряваш с този аромат . Hug

# 51
Много хубав аромат действително Simple Smile) Поздравления за избора.

# 52
  • БУРГАС
Да ми препоръчате спирала която да извива миглите.

# 53
Благодаря ви за милите думи. Много се радвам, че аромата ми беше препоръчан именно тук. Страхотни сте!
Колкото до спирала - много добри мнения за супершок, но тя не е точно за извиване. Има една, която е за извиване, с розово, но за нея съм чела доста противоположни мнения. Всичко зависи от самите мигли и от опита до сега със спирали за извиване. Спиралите на AVON са евтини и е добре да се опита, поне според мен.

# 54
Здравейте, момичета, искам да попитам знаете ли как точно се използва този спрей (Advance Techniques Long and Beautiful Anti-Breakage Spray)?
Предполагам, че след измиване на влажна коса? Или може и на суха? Благодаря предварително.

# 55
Здравейте, момичета, искам да попитам знаете ли как точно се използва този спрей (Advance Techniques Long and Beautiful Anti-Breakage Spray)?
Предполагам, че след измиване на влажна коса? Или може и на суха? Благодаря предварително.

На някой продукти от отзад под самата лепенка за името на продукта има още едно лист на които има допълнителна информация начин на употреба погледни дали в някое от ъглите няма обозначение за отлепяне

# 56
Вярно, благодаря.  Embarassed

# 57
Да ми препоръчате спирала която да извива миглите.

аз бих ти препоръчала тази . Приятелката ми си я взима и е доволна Wink

# 58
Някой беше питал за това
Пробвах го и мога да кажа, че съм разочарована. Аромата е страхотен, но няма и час и изчезва. Не че трябва да е като парфюм, ама очаквах доста повече. Колкото до хидратацията и тя куца.
Лесно се нанася, бързо попива и не оставя мазни следи.
Очаквах много повече, но все пак му се радвам, но незнам дали ще го поръчам пак.

Получих и мандариненото ново червило - доволна съм, мирише страхотно и ... нямам забележки.
И тоника за планет спа от нетната също го пробвах - много ми хареса....

# 59
 Знам, че крема за очи на anew clinical Е хубав .В к4 ,е в комплект на страхотна цена. Въпроса ми е -подходящ ли е за дама на 33 години или е твърде рано .Нещо ми се върти, че е за над 40 .Обаче къде пише не намирам.Някой ако знае нека каже. Hug

Общи условия

Активация на акаунт