AVON обсъждане на продукти за клиенти- 4

• 39 275
  • 651
  •   1
Отговори
# 645
  • Варна
raja_nikol за изсушаване на пъпките е Терапия за пъпки със салицилова киселина, като гелче е. Имам клиентка, която редовно си я поръчва.

# 646
  • Бургас
Мерси за отговорите, значи ще се пробва, на мен ми е най вече заради ексфолианта и тампоните другото може и да го пласирам Wink лосиончето Simple Smile

# 647
Ами лосиончето е най-важно.То премахва петната и контролира мазнините.То помага на кожата да  е матирана  и събира порите.Ти него като махнеш, какъв ефект ще очакваш? newsm78За наистина добър ефект се ползват и трите продукта .Но избора е твой все пак. Peace

# 648
Искам да попитам,терапията за коса с маслина на планет спа, как се използва?Колко време трябва да стои на косата?
Аз също си мислех да задам този въпрос, но се сетих, че в каталог 15 беше за последен път и пишеше как се ползва. От клиентки съм чувала, че е много хубаво, а и моята коса е суха и си търсех точно някакво олио. Та, запасих се с 2 броя без да съм го пробвала.
Нещо не ми хареса като че ли. Косата ми остана някак по-суха, отколкото като я измия с маската от същата серия.
Аз го ползвах така: Измих я със шампоан, после сложих навсякъде от него - по дължините и в корените, стоях няколко минути (в каталога пише 1 мин.) и го измих, накрая балсам.
Всъщност не съм сигурна дали преди или след шампоана се слага, не пишеше. Следващият път мисля преди него да се намажа и да постоя повече време. Да видим как ще се отрази.
Успех и на теб! Simple Smile

# 649
  • София
Мерси за отговорите,момичета   bouquet

# 650
  • Бургас
Ами аз си ползвам друг крем, и затова, и не обичам да си сменям много кремовете, и нямам акне, просто ми трябва добре почистващи мазилца, понеже ми излизат черни точки. Това е. И все пак мерси за мненията относно мазилцата Wink

# 651

Общи условия

Активация на акаунт